Bitcoin še naprej pritiska višje: preide 9.500 USD

Grafikoni

Bitcoin (BTC) je že četrti dan zapored v četrtek še naprej pritiskal višje, z najnižjih 9.150 na 9.550 dolarjev.

Ta zadnja stopnja pomeni, da se je vodilna kriptovaluta sredi decembra povečala za 48,8% od spodnjega dna in samo v zadnjem tednu za 17%.

Bitcoin se je povečal za 48%Bitcoin se je od decembra povečal za 48%

Čeprav bikovski zagon zastaja, saj cena BTC ni uspela doseči nobenega opaznega naskoka nad ključnim uporom v višini 9500 dolarjev, ki je zaznamoval vrh prejšnjega relija leta 2019, analitiki pravijo, da ostajajo dokazi, ki kažejo, da imajo cene še vedno potencial navzgor.

Osnove še naprej favorizirajo Bitcoin

Včeraj je ustvarjalec in analitik kriptovalut The Moon opozoriti da ima na podatke iz Blockchain.com hitrost razpršitve Bitcoina – metrika računske moči, dodeljene za obdelavo transakcij – “SAMO HIT” nov rekord vseh časov: nekaj več kot 123 eksahašev na sekundo ali 123.011.832 terahašev na sekundo.

To se zgodi le teden dni po tem, ko je bila ugotovljena prejšnja najvišja vrednost 120 eksahašev.

The #Bitcoin hitrost zgoščenja SAMO HIT novega VSAK ČAS-VISOKO!

Ogromnih 123.011.832 TH / s!!!

The $ BTC osnove kričijo za ogromnim bikovskim tekom, ki vodi v prepolovitev! &# 128640;

BULLISH!! pic.twitter.com/HB6JLSy6V0

– Luna (@themooncarl) 30. januarja 2020

Naraščajoča hitrost zgoščevanja potrjuje, da se je tako imenovana “kapitulacija rudarja” – ko Bitcoin in drugi rudarji kriptovalut ustavijo svoje poslovanje zaradi nevzdržnih stroškov poslovanja – končala..

Poleg tega kaže, da so rudarji Bitcoinov – za katere mnogi menijo, da so eden glavnih dejavnikov vsakodnevnega cenovnega delovanja kripto trga – izjemno prepričani v prihodnost digitalnih sredstev.

Da ne omenjam, CryptoKea pred kratkim opazili da je obseg iskanja izraza »Nakup Bitcoin« dosegel sedemmesečno vrednost, glede na podatke iz storitve Google Trends.

Trdi, da je to jasen znak, da je “dolgoročni trend naraščanja nedvomen.” Čeprav ni jasno, kako natančno so iskanja tega izraza v povezavi s cenovnimi akcijami, je jasno, da vlagatelje še vedno zanima metanje kapitala v Bitcoin..

Grozljivo natančni analitiki se strinjajo, da je upside neizbežen

Skupaj s temi dejavniki se nekateri najbolj natančni analitiki tega prostora strinjajo, da usmeritev Bitcoina v skladu s tehnično analizo kaže, da v prihodnjih tednih grozi več dobička..

Ugledni analitik Bitcoinov Finančno preživetje (znan tudi kot Sawcruhteez), ki je v začetku januarja dejal, da pričakuje, da se bo BTC do sredine januarja povzpel na 9000 ameriških dolarjev, je objavil spodnji tvit, ki nakazuje, da je BTC oblikoval brezhiben vzorec preboja.

The skodelica in ročaj, za nek kontekst je bikovski vzorec grafikona, ki ga zaznamujeta dve zaobljeni dni na dveh različnih ravneh, pri kateri se sredstva najpogosteje močno lomijo od lokalnega dna.

#Bitcoin pravkar potrdil skodelico in ročaj z današnjim zapiranjem. Če lahko doseže svoj cilj 11.675 USD, bi bil to prvi višji tedenski vrh v sedmih mesecih. &# 128640; pic.twitter.com/wZSTgzSCCt

– finančno preživetje (@Sawcruhteez) 29. januarja 2020

Na analitika ima ta posebna skodelica in ciljni ciljni premik približno 11.675 USD – 23% višja od trenutne cene 9.450 USD – kar naj bi pomenilo prvo višjo vrednost na tedenskem grafikonu v sedmih mesecih, če Bitcoin doseže to ceno.

Obstaja tudi optimistično čustvo, ki ga je opozoril Dave the Wave – psevdonimni trgovec, ki je sredi leta 2019 dejal, da bo vodilna kriptovaluta padla na 6.400 ameriških dolarjev (prav to je storila).

Dave je v spodnjem tweetu zapisal, da BTC trenutno trguje po vzoru “mini mini parabola”, kar kaže na to, da bo kriptovaluta do sredine februarja dosegla 11.500 dolarjev.

Krajša nit špekulacije.

Pozdravljeni, mini mini parabola je še živa… Če bi se tukaj cena dvignila navzgor, bi odpor pri 11,5K na podlagi trikotnika oblikoval… pic.twitter.com/r17pxtpKsb

– dave the wave (@davthewave) 30. januarja 2020

In kdo bi lahko pozabil Filb Filb, trgovec, ki je leta 2018 Bitcoinu položil 3.000 USD na dno, nato pa lani oktobra padel na 6.000 USD?

V nedavnem biltenu je zapisal, da pričakuje, da se bo BTC trgoval blizu 12.500 ameriških dolarjev do znižanja blokovske nagrade maja 2020, pri čemer je navedel še en bikovski vzorec grafikona, ki nakazuje, da je eksplozivna poteza za BTC ravno na obzorju.

Navidezne podobnosti v analizah Davea, Sawcruhteeza in Filba dodajajo verodostojnost njihovim ciljem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me