Beginner’s Guide to Payfair Exchange: Teljes áttekintés

PatFair Review

PayFair egy új decentralizált letéti platform és egy peer-to-peer kriptovaluta-tőzsde népszerű kriptovaluták, például Bitcoin, Ethereum és Bitcoin Cash, valamint sok más érme vásárlásához. A platform biztonságot nyújt a kriptovaluta tranzakciók számára azok között, akik nem ismerik egymást. A platform alacsony díjakat számít fel, és saját PayFair tokenjeit (PFR) használja az ökoszisztéma kulcsfontosságú részeként.

Peer-to-peer kriptovaluta-csereként a PayFair lehetővé teszi, hogy tranzakciót hajtson végre az általad választott kriptovaluta adásvételével anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy egy közvetítő lelassítja a folyamatot, vagy elvágja a tranzakciót. Ezenkívül a PayFair letéti szolgáltatást nyújt, így a felhasználók magabiztosan teljesíthetik a tranzakciókat, még akkor is, ha még soha nem találkoztak vagy beszéltek az érintett másik személlyel, mivel a legtöbb PayFair-tranzakció idegenek között történik.

PatFair Review

Látogasson el a PayFair oldalára

Hogyan működik a PayFair?

A PayFair rendelkezik egy önszabályozó rendszerrel, amely lehetővé teszi a működését. Ez a rendszer független Trust csomópontokat és Letéti csomópontokat tartalmaz. A Trust csomópontok az ökoszisztéma középpontjában álló PFR token tulajdonosai. A PFR token biztosítja, hogy a platformon zajló kereskedések biztosítása a tét PFR tokenek használatával történjen. A PayFair egy kis díjat beszed a működésének fenntartása érdekében, és havonta elosztja a díj egy százalékát a Trust csomópontjainak. Ily módon a PFR tulajdonosai nyereséget keresnek zsetonok birtoklásával.

Milyen pénznemeket támogat a PayFair?

A PayFair tucatnyi kriptovalutát támogat, beleértve az ETH, BTC, BCH, LTC, PFR, 0XBTC, AURA, BAT, BBN, BNB, DENT, FUN, GET, HOT, HYDRO, ICX, LINK, MAN, OMG, PRL, REN, TFD , TUSD, VEN, WTC, ZCO és ZIL. A követhető pénznemek közül legfeljebb három közül választhat, ha mindig a fiókjának „Markets” céloldalán jelennek meg.

A PayFair azt tervezi, hogy folytatja az általa támogatott kriptovaluták bővítését. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a következő kriptókról szavazva döntsenek, amelyeknek a platform hozzáadását részesítik előnyben. A futó aktuális opciók a következők: POWR, KEY, DTH, IPSX, MKR, NPXS, SALT, KICK, REM, PRG, SNTR és HGT.

Hogyan találhat vételi vagy eladási ajánlatot a PayFair-en?

Kereshet vételi vagy eladási ajánlatot közvetlenül a PayFair honlapján. Vagy válassza ki a lapokon felsorolt ​​öt kriptovaluta egyikét alapértelmezett opcióként, vagy kattintson a „További kriptopénz” elemre egy másik megtalálásához. Miután rákattintott a választott kriptovalutára, a lenti szűrési lehetőségek láthatók a listákkal. A bal oldalon a vásárlási opciók, a jobb oldalon az eladási opciók találhatók.

Vesz elad

Szűrhet online állapot (online vagy offline), ország, pénznem és fizetési mód szerint. A pénznem arra a pénznemre vonatkozik, amelyet a választott kriptográfia vásárlásához vagy eladásához fog használni, és tucatnyi opciót tartalmaz, fiat és kriptográfia egyaránt. Több tucat fizetési mód is létezik, köztük Advcash, Alipay, Amazon ajándékkártyák, banki átutalások, készpénz, készpénz postai úton, hitelkártyák, játék arany, GiroPay, ajándékkártyák, iDeal, Masterpass, IMPS, banki átutalás, mobil fizetés, PayDirekt , Paym, PayPal, mobilePay, Neteller, Tökéletes pénz, PayTM, Skrill, Qiwi, SEPA, Revolut, Sofort, Swish, Stripe, Venmo, WeChat, WebMoney és Vipps.

fizetési módok

Minden adatlapnak négy oszlopa van, amelyek az eladót, a fizetési módot, a korlátokat és az árat tartalmazzák. Az eladó oszlopban láthatja a felhasználónevet, az országot (zászlón keresztül), a minősítést és az elvégzett ügyletek számát. Ha olyan ajánlatot lát, amelyik tetszik, kattintson az ajánlat mellett a „Vásárlás ___” vagy az „Eladás ____” gombra.

Hogyan kereskedhet a PayFair-en?

Miután megtalálta a neked tetsző kereskedelmi ajánlatot, megkezdheti a vevőt vagy az eladót. Szánjon időt arra, hogy elolvassa a Kereskedelmi Feltételeket, és ha elfogadja, kattintson a „Kereskedelmi Feltételek elfogadása” gombra. A PayFair letéti védelme csak azokra a tranzakciókra vonatkozik, ahol mindkét fél elfogadta a kereskedelmi feltételeket, és a platform figyelmeztet a pénzküldésre, mielőtt ez bekövetkezne..

Ajánlat

A kriptovalutát értékesítő személy átutalja pénzét a PayFair letéti szolgáltatásába. Amint a vevő értesítést lát arról, hogy a pénzeszköz letétben van, folytathatja és elküldheti fiat (vagy kriptovalutáját) a másik félnek. Ellenőrizze, hogy az eladó megkapta-e a fiatot (vagy kriptovalutát), és szükség esetén töltsön fel erről igazolást. Ezen a ponton az eladó felszabadíthatja az alapokat.

Hogyan oldják meg a PayFair vitáit?

A vitákat a peronon elhelyezett letéti csomópontok rendezik. A vita rendezéséhez a letéti csomópont tulajdonosa elolvassa az Eladó és a Vevő Kereskedelmi Feltételeit, valamint a kereskedelem csevegési naplóit. Megvizsgálják a két érintett fél által benyújtott bizonyítékokat. A bizonyítékok tartalmazhatnak írásos bizonyítékokat a csevegési naplóban, valamint digitális vagy fényképes bizonyítékokat, például képernyőképet vagy képet egy banki tranzakcióról, bankszámlakivonatot, tranzakciós azonosítókat vagy postai igazolást. A letéti csomópontokat arra ösztönzik, hogy ellenőrizzék a photoshoppolt vagy kezelt képeket, és kérjenek további információkat, ha szükségük van rá. Ha elegendő bizonyítékuk van, eldöntik. Három letéti csomópontnak egymás után kell ugyanazt a döntést hoznia.

Mit kell tudni a PFR-ről?

A PayFair token (PFR) egy ERC-20 token, amely az Ethereum blokkláncot használja alapul. A token célja, hogy megbízhatósági csomópontokat hozzon létre, és biztonságos környezetet biztosítson a tranzakciókhoz.

Milyen díjakat számít fel a PayFair?

A PayFair által felszámított alacsony díjak arra irányulnak, hogy minden tranzakció magán és biztonságos maradjon. A nem letéti ügyleteknek 1, míg a letéti ügyleteknek 1,5 százalék a díja, mindkettő előtt a vállalkozó minősítését veszik figyelembe. Nem letéti ügyletek esetében a díj 80 százaléka a bizalmi csomópontokra jut, 20 százaléka pedig az ökoszisztéma és a marketing támogatására. Letéti ügyletek esetében a díj 99 százaléka a letéti csomópontra jut, amely a döntést meghozta, a fennmaradó 1 százalék pedig megbízható csomópontokra.

Mik a bizalmi csomópontok?

A bizalmi csomópontok segítenek támogatni a PFR token árát, biztosítva, hogy az ellen tudjon állni a drámai változásoknak és stabil maradjon. A bizalmi csomópontok olyan feladatokat is végeznek, mint a PayFair ökoszisztémájának biztosítása, fenntartása és frissítése.

Mik a követelmények a bizalmi csomópontra vonatkozóan, és hogyan kell beállítani?

A megbízhatósági csomópont beállítása előtt a felhasználónak legalább 10 000 PFR-rel kell rendelkeznie. Fontos megjegyezni, hogy a bizalmi csomópontok súlyozottak, ami azt jelenti, hogy minden 10 000 feletti token megsokszorozza a kifizetés értékét. Tehát, aki 11 000 PFR-rel rendelkezik, annak 1,1-szeres kifizetése lenne. A más ökoszisztémák fő csomópontjaival ellentétben a PayFair bizalmi csomópontjai nem igényelnek napi 24 órás online időt, vagy hardverkövetelményekkel rendelkeznek. Ehelyett csak össze kell kapcsolnia a PFR pénztárcát a platformmal.

A bizalmi csomópontok tulajdonosai jutalomban részesülnek az ökoszisztémán belüli passzív részvételért. A befizetett díjakért a bizalmi csomópontok tulajdonosai megkapják annak egy százalékát, amelyet elosztanak egymás között, ugyanabban a pénznemben fizetik ki, mint a kereskedés.

A bizalmi csomópont beállításához először meg kell látogatnia a PayFair webhelyét, és létre kell hoznia egy Trust fiókot. Újra felhasználhatja azt az e-mail címet, amelyet a szokásos ügyfélfiók vagy akár egy Escrow-Node fiók létrehozásához használt, de a felhasználónévnek eltérőnek kell lennie. Ezután fel kell lépnie az e-mailjére, és a PayFair üzenetében kattintson a megerősítő linkre.

Az első bejelentkezés után azt mondják, hogy nincs elegendő PFR-je ahhoz, hogy megbízhatósági csomópont legyen. Ezenkívül írásbeli lépéseket fog tenni a PFR érmék fiókjához történő hozzáadásához. Részletezik, hogy keresse fel a MyEtherWallet webhelyet, és jelentkezzen be. Oldja fel fiókjának pénztárcáját a „Hogyan szeretné elérni a pénztárcáját?” Kategóriában. Válasszon az ott felsorolt ​​lehetőségek közül, mint például a MetaMask, egy magánkulcs, egy emlékeztető kifejezés, a TREZOR vagy a Ledger Wallet. A MetaMask az egyik egyszerűbb lehetőség. Az aláírás / üzenet mezőbe írja be a bizalmi csomópont-fiók fióknevét.

Az „Üzenet aláírása” gombra kattintva egy kód jön létre az aláírás mezőben. Másolja ezt a kódot, majd illessze be a PayFair megbízhatósági csomópont irányítópultjának „Aláírás mezőbe”. Kattintson az „Új pénztárca ellenőrzése és hozzáadása” gombra. Meg kell kapnia egy üzenetet, amely a „Siker” felirattal és egy zöld pipával jelzi, hogy sikeresen összekapcsolta pénztárcáját a megbízható csomópont-fiókkal. Most van egy bizalmi csomópontod, és képes lesz passzív jövedelem gyűjtésére.

Mik a letéti csomópontok?

A letéti csomópontok a PayFair ökoszisztémájának kulcsfontosságú részei, mivel biztosítják a kereskedelem integritását. Más néven garanciavállaló csomópontok, a letéti csomópontok PFR tokeneken keresztül vannak rögzítve, így minden ökoszisztéma-döntést egy tényleges személy hajt végre, és értéket biztosít. Ez egy letéti minősítési rendszerrel kombinálva segít a platformnak megszabadulni a rossz szereplőktől.

A PayFair a „Smart Wallet” technológiát használja, amely lehetővé teszi a letéti csomópont-tulajdonosok számára a kapcsolatot, valamint kommunikálhatnak más csomópont-tulajdonosokkal, ha akarják. Ez éles ellentétben áll más platformok jelenlegi masternode-rendszereivel, amelyek nem tesznek lehetővé ember-ember közötti kapcsolatokat. A PayFair csapata úgy véli, hogy ez a hálózat előnyt jelent a PFR tokenek számára, mivel a letéti csomópontok birtokosai képesek kommunikáció útján könnyen megszervezni magukat.

Mit csinálnak a letéti csomópont-tulajdonosok?

A letéti csomópontoknak 250 dollár értékű PFR-nek kell lenniük, és azok, akik letéti csomópontokat működtetnek, aktív résztvevők lesznek. A megadott információk felhasználásával oldják meg az eladók és a vevők közötti vitákat. Fontos megjegyezni, hogy a PayFair a letétes csomópont szükséges jelzőit ideiglenesen 3000 PFR-re változtatta a legutóbbi kriptográfia következtében.

Ha egy letéti csomópont értesítést kap arról, hogy meg kell oldania a vitát, a felhasználó visszamegy és megtekinti a kereskedelmi naplókat. Ezután felhasználhatják ezeket az információkat, hogy megtudják, melyik párt őszinte. Arra is képesek, hogy a döntés meghozatala előtt további információkat vagy bizonyítékokat kérjenek. A hivatalos eredmény érdekében három egymást követő, azonos döntésnek kell lennie. Egy döntés után a felhasználók minősítik a letéti csomópontokat. A magasabb besorolású letéti csomópontok nagyobb valószínűséggel kapnak további vitás eseteket, ami magasabb jövedelmet eredményez. Cserébe a letéti csomópont-tulajdonosok letéti ügyletek díjának 99 százalékát kapják, a kereskedés pénznemében fizetve.

Hogyan hozhat létre letéti csomópontot?

Csakúgy, mint egy megbízható csomópont-fiók esetén, a letéti csomóponthoz külön külön letéti csomópont-fiókot kell létrehoznia. Egyedi felhasználónévre van szüksége, de megoszthatja e-mail címét a többi PayFair-fiókkal. Kattintson a megerősítő e-mailben található linkre, és miután bejelentkezett, figyelmeztető üzenetet kap, hogy nincs elég PFR letéti szolgáltatások nyújtásához.

Oldja meg ezt úgy, hogy az oldal jobb felső sarkában a „Wallet” elemre, majd a „Wallet megjelenítése” elemre kattint. Kattintson a PFR fülre, hogy megtekinthesse a PFR befizetéséhez szükséges egyedi címet a PayFair számlájára, amely a „Betét PFR” alatt jelenik meg. Másolja és illessze be ezt a címet, hogy elküldhesse a szükséges PFR tokeneket a pénztárcájából, ahol jelenleg tárolja őket, a PayFair-fiókjába. Meg kell ismételnie a folyamatot, hogy kis mennyiségű ETH-t küldjön gázhoz, legalább 0,005 ETH-t. Csak kattintson az „ETH” gombra az egyenleg oldalon a helyes cím megszerzéséhez.

Rövid késés után az ETH-nak és a PFR-nek is meg kell jelennie a pénztárcában. A platform nem tudja megjeleníteni PFR-jét, amíg el nem küldi az ETH-t, ezért tartsa ezt szem előtt. Ha elegendő tokent letétbe helyez, letéti vitákat fog kapni. Ne feledje, hogy ezek véletlenszerűen, valós időben merülnek fel, így nincs mód megtudni, hogy mikor kap vitát.

Hogyan néz ki a PayFair ütemterve?

A PayFair ütemterve 2017 októberében kezdődött a PFR token előértékesítésével. A token nyilvános értékesítésére 2017 novemberében került sor, az ellenőrzéssel és a terjesztéssel decemberben. 2018 első és második negyedévében a PayFair működő platformot szállított és új érméket adott hozzá. A harmadik és negyedik negyedévben a PayFair tovább bővül egy mobilalkalmazás és bot Messenger hozzáadásával, valamint további alkalmazások integrálásával.

Következtetés

A PayFair egy peer-to-peer kriptovaluta-tőzsde, amely összekapcsolja azokat, akik kriptovalutát szeretnének adni és adni az egész világon. A platform emellett letéti szolgáltatást is kínál, hogy nyugalmat biztosítson az ügyletek során, és a letéti csomópontokon keresztül biztosítsa a vitákat. A PayFair már több tucat kriptovalutát támogat, a lista növekszik a fokozott használhatóság érdekében.

A PayFair hasonlóan működik, mint a LocalBitcoins és a LocalMonero, mivel vevők és eladók összekapcsolására szolgál. Mint ilyen, más emberekkel lesz dolgában, ezért fontos, hogy vegye figyelembe a fiókjuk jó hírnevét és a megrendelések előzményeit, mielőtt valakivel kereskedni kezdenének, a válaszolatlan vevő vagy eladó elakadása frusztráló és időigényes lehet..

A PayFair kezelőfelülete nagyon szép, jól megtervezett, gyorsan betöltődik és könnyű hozzáférést biztosít minden szükséges információhoz.

Az írás idején úgy tűnik, hogy ezek nem jelentenek sok tevékenységet az oldalon – még nagyobb pénznemek esetében is, mint például az Ethereum, csak 4 vételi ajánlat és 11 eladó volt, így a PayFair csapatának rengeteg munkája van ügyfelek vonzása a kereskedelem mindkét oldala számára. A PayFair jó tulajdonsága, hogy több pénznemet kínálnak, ellentétben a LocalBitcoin-tal és a LocalMoneróval, amelyek csak ezekben az érmékben foglalkoznak.

A PFR tokenek megvásárlása a Trust Node vagy az Escrow Node beállításához jövedelmező lehet a jövőben, a tokenek ára jelenleg alacsony, de jövőbeni jövedelme attól függ, hogy több felhasználót tudnak-e vonzani a platformra.

A csapat nyitottnak tűnik, az összes alkalmazott fel van tüntetve a about oldalon, ami üdítő jel az ilyen típusú webhelyek számára.

Egyelőre nem igazán ajánlhatjuk ezt a platformot használatra, mivel úgy tűnik, hogy nagyon korai napok vannak – határozottan van azonban potenciálja, ezért tartsa a listán, hogy megtekinthesse.

Látogasson el a PayFair oldalára

Payfair

src = “~ images \ kezdők-útmutató a payfair-csere-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Payfair”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

7.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

7.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

  • Szép felület
  • Jó választás érmék
  • Átlátszó csapat
  • Ésszerű díjak
  • Trust Nodes & Letéti csomópontok

Hátrányok

  • Nem sok vevő vagy eladó
  • Alacsony likviditás
  • Nem bizonyított csapat

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Payfair","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 08 \ /payfair-review.gif","leírás":"A PayFair egy új decentralizált letéti platform és peer-to-peer kriptovaluta-tőzsde népszerű kriptovaluták, például Bitcoin, Ethereum és Bitcoin Cash, valamint sok más érme vásárlásához. A platform biztonságot nyújt a kriptovaluta tranzakciók számára azok között, akik nem ismerik egymást. A platform alacsony díjakat számít fel, és saját PayFair tokenjeit használja…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"7.80"},"név":"Payfair","reviewBody":"A PayFair egy új decentralizált letéti platform és peer-to-peer kriptovaluta-tőzsde népszerű kriptovaluták, például Bitcoin, Ethereum és Bitcoin Cash, valamint sok más érme vásárlásához. A platform biztonságot nyújt a kriptovaluta tranzakciók számára azok között, akik nem ismerik egymást. A platform alacsony díjakat számol fel, és saját PayFair tokenjeit (PFR) használja az ökoszisztéma kulcsfontosságú részeként. \ R \ n \ r \ nKözösségi kriptovaluta-csereként a PayFair lehetővé teszi a tranzakciót vásárlás vagy vásárlás céljából. adjon el egy választott kriptovalutát anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy egy közvetítő lelassítja a folyamatot vagy elvágja a tranzakciót. Ezenkívül a PayFair letéti szolgáltatást nyújt, így a felhasználók magabiztosan teljesíthetik a tranzakciókat, még akkor is, ha még soha nem találkoztak vagy beszéltek az érintett másik személlyel, mivel a PayFair-en végzett tranzakciók többsége idegenek között zajlik. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el a PayFair-re \ r \ n \ r \ nHogy működik a PayFair? \ r \ nPayFair rendelkezik egy önszabályozó rendszerrel, amely lehetővé teszi a működését. Ez a rendszer független Trust csomópontokat és Letéti csomópontokat tartalmaz. A Trust csomópontok az ökoszisztéma középpontjában álló PFR token tulajdonosai. A PFR token biztosítja, hogy a platformon zajló kereskedések biztosítása a tét PFR tokenek használatával történjen. A PayFair egy kis díjat beszed a működésének fenntartása érdekében, és havonta elosztja a díj egy százalékát a Trust csomópontjainak. Ily módon a PFR-tulajdonosok tokenek birtoklásával nyereséget keresnek. \ R \ nMilyen pénznemeket támogat a PayFair? , BNB, DENT, FUN, GET, HOT, HYDRO, ICX, LINK, MAN, OMG, PRL, REN, TFD, TUSD, VEN, WTC, ZCO és ZIL. Ebből a pénznemből legfeljebb három közül választhat, ha mindig megjelenik fiókja nyitóoldalán a \ u201cMarkets piacon. \ U201d \ r \ n \ r \ nPayFair a továbbiakban is támogatja az általa támogatott kriptovaluták bővítését. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a következő kriptókról szavazva döntsenek, amelyeknek a platform hozzáadását részesítik előnyben. A futó aktuális lehetőségek a következők: POWR, KEY, DTH, IPSX, MKR, NPXS, SALT, KICK, REM, PRG, SNTR és HGT. \ R \ nHogyan talál vásárlási vagy eladási ajánlatot a PayFair-en? \ R \ n közvetlenül a PayFair honlapján kereshet vételi vagy eladási ajánlatot. Vagy válassza ki a fülekben felsorolt ​​öt kriptovaluta egyikét alapértelmezett beállításként, vagy kattintson a \ u201cTovábbi kriptovaluta \ u201d elemre egy másik megtalálásához. Miután rákattintott a választott kriptovalutára, a lenti szűrési lehetőségek láthatók a listákkal. A bal oldalon a vásárlási lehetőségek, a jobb oldalon az eladási lehetőségek találhatók. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSzűrhet online állapot (online vagy offline), ország, pénznem és fizetési mód szerint. A pénznem arra a pénznemre vonatkozik, amelyet a választott kriptográfia vásárlásához vagy eladásához fog használni, és tucatnyi opciót tartalmaz, fiat és kriptográfia egyaránt. Több tucat fizetési mód is létezik, köztük Advcash, Alipay, Amazon ajándékkártyák, banki átutalások, készpénz, készpénz postai úton, hitelkártyák, játék arany, GiroPay, ajándékkártyák, iDeal, Masterpass, IMPS, banki átutalás, mobil fizetés, PayDirekt , Paym, PayPal, mobilePay, Neteller, Perfect Money, PayTM, Skrill, Qiwi, SEPA, Revolut, Sofort, Swish, Stripe, Venmo, WeChat, WebMoney és Vipps. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinden adatlapnak négy oszlopa van, amelyek az eladót, a fizetési módot, a korlátokat és az árat tartalmazzák. Az eladó oszlopban láthatja a felhasználónevet, az országot (zászlón keresztül), a minősítést és az elvégzett ügyletek számát. Ha olyan ajánlatot lát, amelyik tetszik, kattintson az ajánlat melletti \ u201cBuy ___ \ u201d vagy a \ u201cEladás ____ \ u201d elemre. \ R \ nHogyan kereskedik a PayFair-en? \ R \ nMiután megtalálta tetsző kereskedelmi ajánlatát, nyílt kereskedelem a vevővel vagy az eladóval. Szánjon időt arra, hogy elolvassa a Kereskedelmi Feltételeket, és ha elfogadja, kattintson a Kereskedelmi Feltételek elfogadása gombra. \ U201d A PayFair letéti védelme csak azokra a tranzakciókra vonatkozik, ahol mindkét fél elfogadta a kereskedési feltételeket, és a platform figyelmeztet a pénzküldésre, mielőtt ez bekövetkezne. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kriptovalutát értékesítő személy átutalja pénzét a PayFair letéti szolgáltatásába. Amint a vevő értesítést lát arról, hogy a pénzeszköz letétben van, folytathatja és elküldheti fiat (vagy kriptovalutáját) a másik félnek. Ellenőrizze, hogy az eladó megkapta-e a fiatot (vagy kriptovalutát), és szükség esetén töltsön fel erről igazolást. Ezen a ponton az eladó felszabadíthatja az összegeket. \ R \ nHogyan oldják meg a PayFair vitáit? \ R \ nA vitákat a platform letéti csomópontjai rendezik. A vita rendezéséhez a letéti csomópont tulajdonosa elolvassa az Eladó és a Vevő Kereskedelmi Feltételeit, valamint a kereskedelem csevegési naplóit. Megvizsgálják a két érintett fél által benyújtott bizonyítékokat. A bizonyítékok tartalmazhatnak írásos bizonyítékokat a csevegési naplóban, valamint digitális vagy fényképes bizonyítékokat, például képernyőképet vagy képet egy banki tranzakcióról, bankszámlakivonatot, tranzakciós azonosítókat vagy postai igazolást. A letéti csomópontokat arra ösztönzik, hogy ellenőrizzék a photoshoppolt vagy kezelt képeket, és kérjenek további információkat, ha szükségük van rá. Ha elegendő bizonyítékuk van, eldöntik. Három letéti csomópontnak egymás után kell eldöntenie ugyanazt a döntést, hogy alkalmazza. \ R \ nMit kell tudnia a PFR-ről? \ R \ nA PayFair token (PFR) egy ERC-20 token, amely az Ethereum blokkláncot használja alapul . A token célja, hogy megbízhatósági csomópontokat hozzon létre, és biztonságos környezetet biztosítson a tranzakciókhoz. \ R \ nMilyen díjakat számít fel a PayFair? A nem letéti ügyleteknek 1, míg a letéti ügyleteknek 1,5 százalék a díja, mindkettő előtt a vállalkozó minősítését veszik figyelembe. Nem letéti ügyletek esetében a díj 80 százaléka a bizalmi csomópontokra jut, 20 százaléka pedig az ökoszisztéma és a marketing támogatására. Letéti ügyletek esetén a díj 99 százaléka a letéti csomópontra jut, amely a döntést meghozta, a fennmaradó 1 százalék pedig a megbízható csomópontokra megy. \ R \ nMik a bizalmi csomópontok? \ R \ nA megbízhatósági csomópontok támogatják a token árát A PFR biztosítja, hogy képes ellenállni a drámai változásoknak és stabil marad. A bizalmi csomópontok olyan feladatokat is végeznek, mint a PayFair ökoszisztémájának biztosítása, karbantartása és frissítése. \ R \ nMelyek a bizalmi csomópont követelményei és hogyan kell beállítani? \ R \ nA bizalmi csomópont beállítása előtt a felhasználónak rendelkeznie kell legalább 10 000 PFR. Fontos megjegyezni, hogy a bizalmi csomópontok súlyozottak, ami azt jelenti, hogy minden 10 000 feletti token megsokszorozza a kifizetés értékét. Tehát, aki 11 000 PFR-rel rendelkezik, annak 1,1-szeres kifizetése lenne. A más ökoszisztémák fő csomópontjaival ellentétben a PayFair megbízható csomópontjai nem igényelnek 24 \ / 7 online időt, vagy hardverkövetelményekkel rendelkeznek. Ehelyett csak össze kell kapcsolnia a PFR pénztárcát a platformmal. \ R \ n \ r \ nA megbízhatósági csomópontok tulajdonosai jutalomban részesülnek az ökoszisztémán belüli passzív részvételért. Minden befizetett díjért a bizalmi csomópontok tulajdonosai megkapják annak egy százalékát, elosztva egymás között, ugyanazon pénznemben fizetik ki, mint a kereskedés. \ R \ n \ r \ nA bizalmi csomópont beállításához először meg kell látogatnia a PayFair webhelyét, hozzon létre egy Trust fiókot. Újra felhasználhatja azt az e-mail címet, amelyet a szokásos ügyfélfiók vagy akár egy Escrow-Node fiók létrehozásához használt, de a felhasználónévnek eltérőnek kell lennie. Ezután fel kell lépnie az e-mailjére, és a PayFair üzenetében kattintson a megerősítő linkre. \ R \ n \ r \ nMiután először jelentkezik be, azt mondják, hogy nincs elég PFR-je ahhoz, hogy egy bizalmi csomópont. Ezenkívül írásbeli lépéseket fog tenni a PFR érmék fiókjához történő hozzáadásához. Részletezik, hogy látogasson el a MyEtherWallet oldalra, és jelentkezzen be. Nyissa meg fiókjának pénztárcáját a \ u201c kategóriában. Hogyan szeretné elérni a pénztárcáját? \ U201d Válasszon egyet az ott felsorolt ​​lehetőségek közül, például a MetaMask, egy magánkulcs, egy emlékeztető kifejezés, TREZOR vagy Ledger Wallet. A MetaMask az egyik egyszerűbb lehetőség. Az aláírás \ / üzenet mezőbe írja be a bizalmi csomópont-fiók fióknevét. \ R \ n \ r \ nMikor az \ u201cSign Message üzenetre kattint, \ u201d egy kód generál az aláírás mezőbe. Másolja ezt a kódot, majd illessze be a PayFair megbízhatósági csomópont irányítópultján található \ u201cAláírás mezőbe \ u201d. Kattintson a gombra az új pénztárca ellenőrzéséhez és hozzáadásához. \ U201d Meg kell kapnia egy üzenetet, amely a \ u201cSikeresség \ u201d feliratot és egy zöld pipát jelez, jelezve, hogy sikeresen összekapcsolta pénztárcáját a megbízható csomópont-fiókkal. Most van egy megbízhatósági csomópontja, és képes lesz passzív jövedelem gyűjtésére. \ R \ nMik azok a letéti csomópontok? \ R \ nA letéti csomópontok kulcsfontosságú részét képezik a PayFair ökoszisztémának, mivel biztosítják a kereskedelem integritását. Más néven garanciavállaló csomópontok, a letéti csomópontok PFR tokeneken keresztül vannak rögzítve, így minden ökoszisztéma-döntést egy tényleges személy hajt végre, és értéket biztosít. Ez kombinálódik egy letéti minősítési rendszerrel, amely segít a platformnak megszabadulni a rossz szereplőktől. \ R \ n \ r \ nPayFair a \ u201cSmart Wallet \ u201d technológiát használja, amely lehetővé teszi a letéti csomópontok tulajdonosainak a kapcsolatot, valamint kommunikálhatnak más csomópont tulajdonosokkal, ha akarják. Ez éles ellentétben áll más platformok jelenlegi masternode-rendszereivel, amelyek nem tesznek lehetővé ember-ember közötti kapcsolatokat. A PayFair csapata úgy véli, hogy ez a hálózat előnyt jelent a PFR-tokenek számára, mivel a letéti csomópont-tulajdonosok képesek kommunikáció útján könnyen megszervezni magukat. \ R \ nMit csinálnak a letéti csomópont-tulajdonosok? \ R \ nEscrow-csomópontoknak 250 dollár értékű PFR-nek kell lenniük, és azok, akik letéti csomópontokat működtetnek, aktív résztvevők lesznek. A megadott információk felhasználásával oldják meg az eladók és a vevők közötti vitákat. Fontos megjegyezni, hogy a PayFair a letét csomópont szükséges jelzőit ideiglenesen 3000 PFR-re változtatta a legutóbbi titkosítási összeomlás következtében. \ R \ n \ r \ nHa egy letéti csomópont értesítést kap, hogy meg kell oldania egy vitát, a a felhasználó visszalép és megtekinti a kereskedelmi naplókat. Ezután felhasználhatják ezeket az információkat, hogy megtudják, melyik párt őszinte. Arra is képesek, hogy a döntés meghozatala előtt további információkat vagy bizonyítékokat kérjenek. A hivatalos eredmény érdekében három egymást követő, azonos döntésnek kell lennie. Egy döntés után a felhasználók minősítik a letéti csomópontokat. A magasabb besorolású letéti csomópontok nagyobb valószínűséggel kapnak további vitás eseteket, ami magasabb jövedelmet eredményez. Cserébe a letéti csomópontok tulajdonosai megkapják a letéti ügyletek díjának 99 százalékát, amelyet a kereskedés pénznemében fizetnek. \ R \ nHogyan hoznak létre letéti csomópontot? \ R \ nA megbízható csomópont-fiókkal létre kell hoznia egy külön letéti csomópont-fiók, hogy legyen letéti csomópont. Egyedi felhasználónévre van szüksége, de megoszthatja e-mail címét a többi PayFair-fiókkal. Kattintson a megerősítő e-mailben található linkre, és miután bejelentkezett, figyelmeztető üzenetet kap, hogy nincs elég PFR a letéti szolgáltatások nyújtásához. \ R \ n \ r \ nHozza meg ezt a \ u201cWallet \ u201d gombra kattintva az oldal jobb felső sarkában, majd a \ u201cShow Wallet megjelenítése. \ u201d Kattintson a PFR fülre, hogy megtekinthesse a PFR PayPair-fiókjába történő befizetéséhez szükséges egyedi címet, amely a \ u201cDeposit PFR alatt jelenik meg. \ u201d Másolja és illessze be ezt a címet küldje el a szükséges PFR tokeneket a pénztárcájából, ahol éppen tárolja, a PayFair-fiókjára. Meg kell ismételnie a folyamatot, hogy kis mennyiségű ETH-t küldjön gázhoz, legalább 0,005 ETH-t. Csak a mérleg oldalon kattintson a \ u201cETH \ u201d elemre a helyes cím megszerzéséhez. \ R \ n \ r \ nRövid késés után az ETH és a PFR is meg kell jelennie a pénztárcában. A platform nem tudja megjeleníteni PFR-jét, amíg el nem küldi az ETH-t, ezért tartsa ezt szem előtt. Ha elegendő tokent letétbe helyez, letéti vitákat fog kapni. Ne feledje, hogy ezek véletlenszerűen, valós időben merülnek fel, így nem lehet tudni, hogy mikor kap vitát. \ R \ nMilyen a PayFair ütemterve? \ R \ nA PayFair ütemterve 2017 októberében kezdődött a a PFR token. A token nyilvános értékesítésére 2017 novemberében került sor, az ellenőrzéssel és a terjesztéssel decemberben. 2018 első és második negyedévében a PayFair működő platformot szállított és új érméket adott hozzá. A harmadik és negyedik negyedévben a PayFair továbbra is bővíteni fog egy mobilalkalmazás és bot Messenger hozzáadásával, valamint további alkalmazások integrálásával. a világ körül. A platform emellett letéti szolgáltatást is kínál, hogy nyugalmat biztosítson az ügyletek során, és a letéti csomópontokon keresztül biztosítsa a vitákat. A PayFair már tucatnyi kriptovalutát támogat, a lista növekszik a fokozott használhatóság érdekében. \ R \ n \ r \ n A PayFair hasonlóan működik, mint a LocalBitcoins és a LocalMonero, mivel vevők és eladók összekapcsolására szolgál. Mint ilyen, más emberekkel lesz dolgában, ezért fontos, hogy vegye figyelembe a fiókjuk jó hírnevét és a megrendelések előzményeit, mielőtt valakivel kereskedni kezdenének, a válaszolatlan vevő vagy eladó elakadása frusztráló és időigényes lehet. \ R \ n \ r \ nA PayFair kezelőfelülete nagyon szép, jól megtervezett, gyorsan betölthető és könnyű hozzáférést biztosít minden szükséges információhoz. \ r \ n \ r \ nAz írás idején úgy tűnik, hogy nem rengeteg tevékenységet folytatott az oldalon – még nagyobb pénznemek esetében is, mint például az Ethereum, csak 4 vételi ajánlat és 11 eladó volt, így a PayFair csapatának rengeteg munkája van a vásárlók vonzása érdekében a kereskedelem mindkét oldalán. A PayFair jó tulajdonsága, hogy több pénznemet kínálnak, ellentétben a LocalBitcoin-tal és a LocalMoneróval, amelyek csak ezekben az érmékben kereskednek. , a tokenek ára jelenleg alacsony, de jövőbeni jövedelme attól függ, hogy több felhasználót tudnak-e vonzani a platformra. \ r \ n \ r \ nA csapat nyitottnak tűnik, az összes alkalmazott fel van tüntetve a kb. oldalon üdítő jel az ilyen típusú webhelyekhez. \ r \ n \ r \ nEgyelőre nem igazán ajánlhatjuk ezt a platformot használatra, mivel úgy tűnik, hogy ez nagyon korai nap – határozottan van lehetősége, bár tartsa a listán, hogy nézd meg. \ r \ nLátogass el a PayFair oldalára","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-08-21"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me