Bobinner’s Guide to Cobinhood: Teljes áttekintés

Cobinhood Review

CobinHood egy kriptovaluta kereskedési tőzsde. A következő generációs kriptovaluta platformnak tartja magát. A COBINHOOD is számlázza magát, mint a világ első nulla díjas kriptovaluta-tőzsdéje.

Popo Chen a CobinHood alapítója és vezérigazgatója. Soros vállalkozó. 22 évesen szerezte meg villamosmérnöki diplomáját. Ennek a platformnak több mint ötmillió aktív felhasználója van. Az angyal befektetők számára egy év alatt 20-szoros hozamot ért el.

Társalapítója és vezérigazgatója Wei-Ning Huang. Három éves tapasztalata van a Google-nál, valamint több mint öt éves tapasztalata van a nyílt forráskódú térben. Szakterülete nagyszabású webalkalmazások építése, amelyek igényes rendelkezésre állást és átbocsátást jelentenek.

Korai kriptográfia-alkalmazó is volt. Ez ötéves tapasztalattal vezetett a kriptopénz kereskedésével, valamint egy mély blokklánc megértéssel. A COBINHOOD tanácsadói között van Tony Scott, az Egyesült Államok volt szövetségi információs igazgatója és I-Cheng Liu, az EasyCard volt elnöke.

Cobinhood Review

Látogasson el a Cobinhood oldalára

Cobinhood-fiók regisztrációja & Igazolás

Fiók létrehozása a COBINHOOD-on viszonylag egyszerű folyamat. A kezdőlapon kattintson a „Fiók létrehozása” gombra. Ezután töltse ki az űrlapot, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, majd kattintson az elfogadásra. Meg kell erősíteni, hogy nem robot vagy. Ezután kattintson a „Regisztráció” gombra. Lépjen az e-mail fiókjába, keresse meg a COBINHOOD üzenetét, és kattintson a „Fiók aktiválása” gombra. Ezt követően a fiók visszaigazolási oldalára kerül. E-mailben értesítjük, hogy visszaigazolt fiókkal rendelkezik.

Coninhood fiók regisztráció

Az ellenőrzési folyamat megkezdéséhez lépjen a „Fiókok” és a „Limitek” részhez. Itt láthatja az 1. és 2. szintű ellenőrzések követelményeit, valamint a napi korlátokat. A kriptográfiai betétekre nincs napi korlátozás. Az 1. szintű rejtjelek visszavonásának napi korlátja 3 BTC, ami 100 BTC-re nő a 2. szintnél. Az 1. szintű ellenőrzés automatikus, csak az Ön e-mail címére és jelszavára van szükség.

A 2. szintű ellenőrzéshez meg kell adnia teljes nevét (amely szerepel az útlevelében), jelenlegi tartózkodási helyét, állampolgárságát, személyi igazolványát (például vezetői engedély az Ön országától függően vagy útlevél), szelfit az igazolvánnyal, FATCA, és a telefonszámod.

Hogyan tekintheti meg, befizeti és visszavonja az alapokat?

Bejelentkezéskor lépjen a képernyő jobb felső sarkába, és kattintson a menü „Alapok” elemére. Az aktuális pénzeszközöket a Visszavonás vagy a Befizetés fülön tekintheti meg. Ez magában foglalja a teljes egyenleget, a pénznemeket, az érméket, a rendelkezésre álló egyenleget, az USD-értéket, a megrendelés összegét és a különböző műveleteket. Ha a „Becsült érték” fölé viszi az egérmutatót, láthatja a teljes USD értéket.

Cobinhood Betétek

Az „Alapok” oldalon kattintson a „Betét” gombra a befizetéshez. Válassza ki a pénznemet, majd válassza a „Betét” lehetőséget. Látni fogja azt a címet, amelyre át kell utalnia a pénzét. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő kriptovalutát a megfelelő címre utalja át. Visszavonhat ugyanarról az „Alapok” oldalról, de a „Visszavonás” szakaszon keresztül. Megkéri, hogy adja meg a külső címét, ahova elküldi a tokeneket és a visszavonandó összeget, mielőtt megnyomja a „Küldés” gombot.

Hogyan lehet kereskedni a Cobinhood-on

Használhatja a COBINHOOD böngészőjében, vagy kihasználhatja a mobilalkalmazás előnyeit. Már léteznek alkalmazások mind az Android, mind az Apple eszközökhöz, amelyek felajánlják a központ használatát a legtöbb okostelefonon vagy táblagépen.

Annak érdekében, hogy a kereskedők megalapozott döntést hozzanak a csere előtt, a COBINHOOD “Exchange” fülén szinte minden szükséges információ megtalálható. Van egy részletes grafikon, amely megmutatja a választott kriptovaluta pár árait, beleértve a legmagasabb és alacsonyabb szinteket is. Megtekintheti a pár kereskedési előzményeit és a rendelési könyveket is.

Kereskedési képernyő

Miután bejelentkezett, a „Kereskedelem” oldalon a megrendelések is megjelennek. Ide tartozik a pár, a típus, az ár, az összeg és az állapot az oldal bal oldalán. A jobb oldalon látható az egyenleg, beleértve a rendelkezésre álló összeget és a teljes összeget. A „Kereskedelem” oldal jobb felső részén található az intuitív rész a megrendelés létrehozásához. Válassza ki a megfelelő fület a „Market”, „Limit” vagy „Stop” megbízások közül. Ezután töltse ki azt a kriptovaluta mennyiséget, amellyel dolgozik. Megjelenik az érme ára, majd rákattinthat a „Vásárlás” vagy az „Eladás” gombra.

Vesz elad

A kriptovaluta pár megváltoztatása olyan egyszerű, mint a bal felső sarokba lépés és a „Termék kiválasztása” megütése a legördülő menü megjelenítéséhez. Innen válassza ki a megfelelő fület, beleértve a BTC, COB, ETH és USDT elemeket. Ha rákattint egy fülre, megjelenik a választott kriptovaluta elérhető párjai. Kattintson a kereskedni kívánt párra. Ezután eljut a dedikált kereskedési oldalára, amely a fent felsorolt ​​összes információt tartalmazza.

Kereskedési párok

Az asztali változat kezelőfelülete piros és zöld gombokat is tartalmaz. A zöld gomb a legmagasabb ajánlatot tartalmazó árat mutatja. A piros gomb a legalacsonyabb kérdést mutatja. Hasonlóképpen, a zöld gomb kiszámítja az aktuális rendelkezésre álló egyenleg maximális vásárlási összegét. A piros kiszámítja a maximális eladási összeget az aktuálisan rendelkezésre álló egyenlegre.

Milyen típusú megrendeléseket kínál a COBINHOOD?

Mint említettük, a COBINHOOD piaci és limit megrendeléseket kínál. A piaci megrendelések nagyszerűek azok számára, akik gyors kereskedelmet keresnek. Csak megadja a megrendelés méretét, és meglátja a piaci árat, valamint a megrendelés teljes árát. A COBINHOOD azonnal kitölti a piaci megrendeléseket, így nem törölheti azokat.

A limit megbízások segítségével kiválaszthatja azt a minimális vagy maximális árat, amelyen eladja vagy megvásárolja. Adja meg a megrendelés méretét és a választott árat. A rendszer megjeleníti a teljes árat. Ezután választhat vásárolni vagy eladni. Ne feledje, hogy a limit megbízások néha részben teljesülhetnek. Ezenkívül a piaci megrendelések alapján az árak kiigazításának vannak alávetve.

Arra is lehetősége van, hogy kedvenc kereskedési párokat válasszon a mellette lévő csillagra kattintva. Megtekintheti az összes csillagozott párját, ha a „Termék kiválasztása” legördülő menü BTC lapja előtt a csillaggal ellátott fülre kattint..

A COBINHOOD egyik legfontosabb jellemzője a nagyteljesítményű rendelés-egyező motor. Ez egy saját megrendelés-egyező motor, amely képes milliszekundum alatti késleltetés leadására, miközben megrendelések milliói dolgoznak fel. Ez a teljes rendszer teljesen elosztott, automatikus méretezhetőségű és rendkívül elérhető, hogy a lehető legjobb kereskedési élményt nyújtsa.

Cobinhood honlap

EGYESÜLET Díjai

A COBINHOOD a világ legelső nulla kereskedési illetékű kriptotőzsdéjeként nem számít fel kereskedési díjat az azonnali kereskedésért. Tízszeres tőkeáttétellel nem számolnak fel díjakat a margin kereskedésért.

A COBINHOOD által felszámított kivonási díjak nem járnak a cserével. Ezek közvetlenül a bányászokhoz kerülnek, és kriptovalutánként változnak. A cikk írásakor a BTC díja 0,001, USDT esetében 20 USD, az ETH esetében 0,007. Ez egyenértékű 3 USD-vel QRC-20 tokeneknél és 8,4 USD-vel egyenértékű az ERC-20 tokeneknél.

Mivel a COBINHOOD nem számít fel jutalékot, természetes, hogy vajon hogyan keresi a pénzét. Nyeresége a biztosítási szolgáltatásból származik. Ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi az ICO során összegyűjtött források öt százalékának beszedését. Az ICO nyomán a bevétel más nagy ICO projektek, például a Kyber és a Filecoin, egyéb biztosítási szolgáltatásaiból származik. A jegyzési szolgáltatásokért felszámított díjak elegendőek a COBINHOOD cseréjének lebonyolításához és a szolgáltatások fejlesztésén és fejlesztésén dolgoznak.

Mik azok a COB tokenek?

Azok, akiknek COB tokenje van, különleges előjogokra jogosultak a COBINHOOD-on. Ha úgy dönt, hogy COB zsetonokkal fizet, akkor 50% -ot kaphat a fedezeti kereskedési hitel kamatától. Jelentőket is kaphat olyan ICO-któl, amelyeket a COBINHOOD a jövőben jelentős kedvezménnyel jegyez. A COBINHOOD a jövőben további kiváltságok hozzáadását tervezi a token tulajdonosok számára.

Mi a COBINHOOD referral program?

A COBINHOOD egy viszonylag új referral programmal jutalmazza azokat a felhasználókat, akik másokat arra ösztönöznek, hogy jelentkezzenek be a csere használatára. Amikor meghívja barátait, hogy használják a COBINHOOD kereskedéshez, tíz napi bónusz sorsjegyet kap jutalékért. Ez lehetőséget ad a BTC megnyerésére. Ön és a hivatkozott felhasználó egyaránt megkapja a jutalmat, ha a hivatkozott felhasználó a regisztrálástól számított egy hónapon belül átmegy a 2. szintű személyazonosság-ellenőrzésen.

Bónuszok, Airdrops & Ingyenes tokenek

Hogy ösztönözze a felhasználókat a COBINHOOD előnyeinek kihasználására, a platform napi bónuszhúzással rendelkezik. Sikeres tranzakciót hajthat végre a COBX-en, hogy bónuszhívást nyerjen. Naponta legfeljebb egy belépés lehetséges. A rejtjelnyeremények véletlenszerűek, és legfeljebb 1 BTC-t tartalmazhatnak.

A COBINHOOD különböző pontokon részt vesz a légcseppekben is, lehetőséget adva Önnek arra, hogy részt vegyen egy „COBINHOOD díjazott küldetésben”. A jelenlegi és a jövőbeli cseppek (az írás idején), beleértve a Bread (BRD) lottót, a LALA World Airdrop-lite és a Lympo (LYM) Airdrop-lite-t. További információt a COBINHOOD weboldalának repülőgép oldalán kaphat.

Napi sorsolás

Vannak alkalmi versenyek is, például egy a BRD kereskedéséért, amely március 9 és 19 között tartott. Ez a verseny minden felhasználónak pontszámot adott a BRD számlaegyenlegének és a BTD kereskedési volumenének a szorzatának a COB tényezőjének szorzata alapján, amely azon alapszik, hogy hány COB tartják. A díjak 25 000 BRD-t értek el az első helyért, 20 000-et a másodikért és 15 000-et a harmadikért. Volt egy verseny az ABT számára is február 26. és március 7. között, különféle játékokkal, amelyek nyereményekhez jutottak. Még kódolási versenyeket is kínál, például olyanokat, ahol a versenyzők saját COBINHOOD API klienseket építenek. Ez a verseny március 31-én ér véget, és összesen 20 000 COB ajándékot tartalmaz.

A COBINHOOD ICO biztosítási szolgáltatásai

A COBINHOOD amellett, hogy kriptovaluta-tőzsdeként működik, jegyzési szolgáltatásokat is nyújt azok számára, akik ICO-t indítanak. A COBINHOOD átfogó biztosítási szolgáltatásokat kínál az ICO-k számára. Az adománygyűjtési módszerekre szakosodott, amelyek sikeressé teszik az ICO-t. A COBINHOOD segítségével az ICO-k 29 400 ETH-t gyűjtöttek, ami körülbelül 64 056 882 USD.

ICO-szolgáltatások jegyzése

A jegyzési szolgáltatások magukban foglalják az ICO befejezését követően azonnali tőzsdei bevezetést a COBINHOOD-on, így nincsenek likviditási problémák. A COBINHOOD olyan technológiai fejlesztéseket is biztosít, mint például az intelligens szerződések felülvizsgálata, az üzleti modell javítását célzó technológiai ajánlások, valamint a blokklánccal és az ICO-val kapcsolatos egyéb technikai megoldások. A jogi és jogi kockázatok mérséklése érdekében a személyzet ügyvédi csoportja is van. A jogi segítségnyújtás magában foglalja a tanácsadást az ICO-val kapcsolatos papírmunkákhoz, a fehér papírokhoz, a résztvevők kilétéhez, a bevált gyakorlatokhoz, a tokenek használatához és egyebekhez.

Annak érdekében, hogy az ICO gond nélkül működjön, a COBINHOOD a public relations menedzsmentet is magában foglalja a címsorok létrehozása érdekében. Ez pozitív társadalmi képet és márkaismertséget teremt a közösségi médián, a stratégiai kommunikáción és egyebeken keresztül. Ezenkívül olyan stratégiai megközelítéssel is támogatja a hirdetést, amely egyedi stratégiákat készít, amelyek megcélozzák a közönséget, miközben a legjobb üzenetet közvetítik a megfelelő csatornákon keresztül. Végül a COBINHOOD stratégiai marketingkommunikációt foglal magában emlékezetes kampányokon keresztül, marketing promóciók és közösségi elkötelezettség formájában.

A Cobinhood biztonságos?

A letétbe helyezett kriptovaluta eszközök biztonságának biztosítása érdekében a COBINHOOD ezen eszközök nagy részét online aláírási tárolóban tárolja, több aláírás funkcióval. A nyolc földrajzilag elosztott hardveres biztonsági modulból öt megnyitásához szükséges. Az online pénztárcák kriptográfiai eszközei biztosítási fedezettel rendelkeznek.

A biztonság kedvéért minden alkalommal, amikor új IP-címről vagy eszközről jelentkezik be, a Beérkező levelek mappában talál egy „Új eszköz megerősítése” üzenetet. A COBINHOOD határozottan javasolja a kétfaktoros hitelesítés beállítását. Bejelentkezéskor lépjen a „Fiók”, majd a „Biztonság” elemre. Választhatja a kétfaktoros hitelesítés használatát a Google Authenticator vagy az SMS segítségével.

Ha az SMS-hitelesítést választja, akkor meg kell adnia egy mobilszámot az egyedi kód fogadásához. Ha a Google Hitelesítőt választja, le kell töltenie ezt az okostelefonos alkalmazást, hogy használhassa QR-kód beolvasására és hozzáférési kódjának feltárására. Írja be a kapott kódot, majd válassza az „Ellenőrzés” lehetőséget. Ezután kap egy ellenőrző e-mailt, amelyben meg kell kattintania a megadott linkre. A jövőben a kétfaktoros hitelesítéshez kódra lesz szükség a bejelentkezéshez, a visszavonás kéréséhez és az IP-címek hozzáadásához.

Következtetés

A COBINHOOD egy nagyon jó kriptovaluta-tőzsde, valamint az ICO-k biztosítási szolgáltatása. A platform kitűnik nulla tranzakciós díjával. Szép mennyiségű kereskedési párot kínál, és vonzó és könnyen használható felülettel rendelkezik, jó mobilalkalmazással, és ésszerűen egyszerű ellenőrzési folyamattal..

A COBINHOOD jó választás azok számára, akik szeretnék kihasználni a díjak, az egyszerű kereskedés és a sok bónusz, airdrop és verseny előnyeit..

Kezdőbarát, jó csapat támogatja és érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik más versenytárs platformoktól. Ez egy „szórakoztató” érzés, köszönhetően a Bónuszok, Airdrops-nak & Ingyenes tokeneket kereshet. De ne felejtsd el, hogy szilárd alapító és vállalat támogatja, és több mint 5 millió felhasználó használja, így mindenképpen törvényes csere – javasoljuk, hogy nézd meg.

Látogasson el a Cobinhood oldalára

Cobinhood

src = “~ images \ kezdőknek-kalauzoknak-teljes-áttekintés.gif”

alt = “Cobinhood”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.8

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Díjak

10.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

8.0 / 10

Előnyök

  • Nulla kereskedési díjak
  • Jól megtervezett interfész
  • Jó mobilalkalmazás
  • Tokenek széles választéka
  • Versenyek, Airdrops & Bónuszok

Hátrányok

  • Az ellenőrzés lassú lehet
  • Még nincsenek Fiat fizetési lehetőségek

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Cobinhood","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 03 \ /cobinhood-review.gif","leírás":"A CobinHood egy kriptovaluta kereskedési tőzsde. A következő generációs kriptovaluta platformnak tartja magát. A COBINHOOD is számlázza magát, mint a világ első nulla díjas kriptovaluta-tőzsdéje. Popo Chen a CobinHood alapítója és vezérigazgatója. Soros vállalkozó. 22 évesen megszerezte villamosmérnöki diplomáját….","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.80"},"név":"Cobinhood","reviewBody":"A CobinHood egy kriptovaluta kereskedési tőzsde. A következő generációs kriptovaluta platformnak tartja magát. A COBINHOOD a világ első zéró kriptovaluta-cseréjeként is számlázza magát. \ R \ n \ r \ nPopo Chen a CobinHood alapítója és vezérigazgatója. Soros vállalkozó. 22 évesen szerezte meg villamosmérnöki diplomáját. Ez a platform több mint ötmillió aktív felhasználóval rendelkezik. Az angyal befektetőknek egy éven belül 20-szoros hozamot ért el. \ R \ n \ r \ nTársalapítója és vezérigazgatója Wei-Ning Huang. Három éves tapasztalata van a Google-nál, valamint több mint öt éves tapasztalata van a nyílt forráskódú térben. Szakterülete nagyszabású webalkalmazások építése, amelyek igényes rendelkezésre állást és áteresztőképességet képviselnek. \ R \ n \ r \ nKorai kriptográfia-alkalmazó is volt. Ez ötéves tapasztalattal vezetett a kriptopénz kereskedésével, valamint egy mély blokklánc megértéssel. A COBINHOOD tanácsadói között van Tony Scott, az Egyesült Államok volt szövetségi információs vezérigazgatója és I-Cheng Liu, az EasyCard volt elnöke. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el a Cobinhood \ r \ n \ r \ nCobinhood számlára Regisztrálj & Ellenőrzés \ r \ nFiók létrehozása a COBINHOOD-on viszonylag egyszerű folyamat. A kezdőlapon kattintson a \ u201cFiók létrehozása lehetőségre. \ U201d Ezután töltse ki az űrlapot, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, majd kattintson az elfogadásra. Meg kell erősíteni, hogy nem robot vagy. Ezután kattintson a \ u201cRegisztrálás gombra. \ U201d Lépjen az e-mail fiókjába, keresse meg a COBINHOOD üzenetét, majd kattintson az \ u201cA fiók aktiválása elemre. \ U201d Miután ezt megtette, egy fiók-visszaigazoló oldalra vezet. E-mailt fog kapni, amelyben tudatja Önnel, hogy visszaigazolt fiókkal rendelkezik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz igazolási folyamat megkezdéséhez lépjen a \ u201cAccounts \ u201d és a \ u201cLimits oldalra. \ U201d Ott, te látni fogja az 1. és 2. szintű ellenőrzések követelményeit, valamint a napi korlátokat. A kriptográfiai betétekre nincs napi korlátozás. Az 1. szintű rejtjelek visszavonásának napi korlátja 3 BTC, ami 100 BTC-re nő a 2. szintnél. Az 1. szintű ellenőrzés automatikus, csak az Ön e-mail címére és jelszavára van szükség. \ R \ n \ r \ nA 2. szintű ellenőrzéshez meg kell adnia teljes neved (ami az útleveledben van), jelenlegi tartózkodási helyed, állampolgárságod, személyi igazolványod (például az országodtól függően a vezetői engedély vagy az útlevél), egy szelfi az igazolvánnyal, a FATCA-val és a telefonszámoddal. \ nHogyan nézi meg, fizeti be és vonja vissza az alapokat? \ r \ nMikor bejelentkezik, lépjen a képernyő jobb felső sarkába, és kattintson a menüben a \ u201cPénzek \ u201d elemre. Az aktuális pénzeszközöket a Visszavonás vagy a Befizetés fülön tekintheti meg. Ez magában foglalja a teljes egyenleget, a pénznemeket, az érméket, a rendelkezésre álló egyenleget, az USD-értéket, a megrendelés összegét és a különböző műveleteket. Ha a \ u201cBecsült értékre mutat, akkor a teljes USD érték látható. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA \ u201cFunds \ u201d oldalon kattintson a \ u201cDeposit \ u201d gombra a készítéshez letét. Válassza ki a pénznemet, és válassza a \ u201cBetét lehetőséget. \ U201d Megjelenik egy cím, ahová átutalnia kell a pénzét. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő kriptovalutát a megfelelő címre utalja át. Visszavonhat ugyanarról a \ u201cFunds \ u201d oldalról, de a \ u201cWithdraw \ u201d szakaszon keresztül. Megkéri, hogy adja meg külső címét, ahová elküldi a tokeneket, és a visszavonandó összeget, mielőtt megnyomja a \ u201cSubmit gombot. \ U201d \ r \ nHogyan lehet kereskedni a Cobinhood-on \ r \ nA böngészőben használhatja a COBINHOOD-ot, vagy kihasználhatja a mobilos alkalmazás. Már léteznek alkalmazások mind Android, mind Apple eszközökhöz, amelyek lehetőséget nyújtanak a csere használatára a legtöbb okostelefonon vagy táblagépen. \ R \ n \ r \ nA kereskedők megalapozott döntésének elősegítése érdekében a csere megkezdése előtt a \ u201cExchange \ u201d fül A COBINHOOD szinte minden információval rendelkezik, amire szüksége lehet. Van egy részletes grafikon, amely megmutatja a választott kriptovaluta pár árait, beleértve a legmagasabb és alacsonyabb szinteket is. Megtekintheti a pár kereskedési előzményeit és a rendelési könyveket is. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMiután bejelentkezik, a \ u201cTrade \ u201d oldalon a megrendelések is megjelennek. Ide tartozik a pár, a típus, az ár, az összeg és az állapot az oldal bal oldalán. A jobb oldalon látható az egyenleg, beleértve a rendelkezésre álló összeget és a teljes összeget. A \ u201cTrade \ u201d oldal jobb felső részén található a rendelés létrehozásának intuitív szakasza. Válassza ki a megfelelő fület a \ u201cPiac, \ u201dLimit, \ u201d vagy \ u201cStop \ u201d megrendelések közül. Ezután töltse ki azt a kriptovaluta mennyiséget, amellyel dolgozik. Megjelenik az érménkénti ár, majd rákattinthat a \ u201cBuy \ u201d vagy a \ u201cSell gombra. \ U201d \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kriptovaluta pár módosítása olyan egyszerű, mint a bal felső sarokba lépés. sarok és ütés \ u201cA legördülő menü megjelenítéséhez válassza a Termék lehetőséget. Innen válassza ki a megfelelő fület, beleértve a BTC, COB, ETH és USDT elemeket. Ha rákattint egy fülre, megjelenik a választott kriptovaluta elérhető párjai. Kattintson a kereskedni kívánt párra. Ezután eljut a dedikált kereskedési oldalára, amely tartalmazza a fent felsorolt ​​összes információt. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz asztali változat interfésze tartalmaz piros és zöld gombokat is. A zöld gomb a legmagasabb ajánlatot tartalmazó árat mutatja. A piros gomb a legalacsonyabb kérdést mutatja. Hasonlóképpen, a zöld gomb kiszámítja az aktuális rendelkezésre álló egyenleg maximális vásárlási összegét. A piros kiszámítja az aktuális rendelkezésre álló egyenleg maximális eladási összegét. \ R \ nMilyen típusú megrendeléseket kínál a COBINHOOD? \ R \ nMint említettük, a COBINHOOD piaci és limit megrendeléseket kínál. A piaci megrendelések nagyszerűek azok számára, akik gyors kereskedelmet keresnek. Csak meg kell adnia a megrendelés méretét, és megjelenik a piaci ár, valamint a megrendelés teljes ára. A COBINHOOD azonnal kitölti a piaci megrendeléseket, így nem törölheti azokat. \ R \ n \ r \ nA korlátozott megrendelések lehetővé teszik, hogy kiválassza a minimális vagy a maximális árat, amelyen eladja vagy megvásárolja. Adja meg a megrendelés méretét és a választott árat. A rendszer megjeleníti a teljes árat. Ezután választhat vásárolni vagy eladni. Ne feledje, hogy a limit megbízások néha részben teljesülhetnek. Az árakat a piaci megbízások alapján is ki kell igazítani. \ R \ n \ r \ nSzintén lehetősége van a kereskedési párok kedvencére, ha rákattint a mellettük lévő csillagra. Megtekintheti az összes csillaggal ellátott párját úgy, hogy rákattint a csillaggal ellátott fülre a BTC fül előtt a \ u201cSelect Product \ u201d legördülő menüben. \ R \ n \ r \ nA COBINHOOD egyik legfontosabb jellemzője a magas teljesítmény-rendelés megfelelő motor. Ez egy saját megrendelés-egyező motor, amely képes milliszekundum alatti késleltetés leadására, miközben megrendelések milliói dolgoznak fel. Ez a teljes rendszer teljesen elosztott, automatikus méretezhetőségű és rendkívül elérhető, hogy a lehető legjobb kereskedési élményt nyújthassa. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCOBINHOOD díjak \ r \ nA világ legelső nulla kereskedési díjas kriptotőzsdéjeként A COBINHOOD nem számít fel kereskedési díjat az azonnali kereskedésért. Tízszeres tőkeáttétellel nem számolnak fel díjat a margin kereskedésért. \ R \ n \ r \ nA COBINHOOD által felszámolt kivonási díjak nem járnak a tőzsde javával. Ezek közvetlenül a bányászokhoz kerülnek, és kriptovalutánként változnak. A cikk írásakor a BTC díja 0,001, USDT esetében 20 USD, az ETH esetében 0,007. Ez egyenértékű 3 USD-vel a QRC-20 tokeneknél és 8,4 USD-vel egyenértékű az ERC-20 tokeneknél. \ R \ n \ r \ nMivel a COBINHOOD nem számít fel jutalékot, természetes csodálkozni, hogyan keresi a pénzét . Nyeresége a biztosítási szolgáltatásból származik. Ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi az ICO során összegyűjtött források öt százalékának beszedését. Az ICO nyomán a bevétel más nagy ICO projektek, például a Kyber és a Filecoin, egyéb biztosítási szolgáltatásaiból származik. A jegyzési szolgáltatásokért felszámított díjak elégségesek a COBINHOOD cseréjének lebonyolításához, valamint a szolgáltatások fejlesztésén és fejlesztésén. \ R \ nMik azok a COB tokenek? \ R \ nAkik COB tokenekkel rendelkeznek, a COBINHOOD-on különleges kiváltságokra jogosultak. Ha úgy dönt, hogy COB zsetonokkal fizet, akkor 50% -ot kaphat a fedezeti kereskedési hitel kamatától. Jelentőket is kaphat olyan ICO-któl, amelyeket a COBINHOOD a jövőben jelentős kedvezménnyel jegyez. A COBINHOOD a jövőben további jogosultságokat tervez hozzáadni a token tulajdonosok számára. \ R \ nMi az a COBINHOOD Referral Program? \ R \ n A COBINHOOD viszonylag új hivatkozási programmal rendelkezik a felhasználók jutalmazására, akik másokat arra ösztönöznek, hogy jelentkezzenek be a csere használatára. Amikor meghívja barátait, hogy használják a COBINHOOD kereskedéshez, tíz napi bónusz sorsjegyet kap jutalékért. Ez lehetőséget ad a BTC megnyerésére. Ön és a hivatkozott felhasználó egyaránt megkapja a jutalmat, ha a hivatkozott felhasználó a regisztrálástól számított egy hónapon belül átmegy a 2. szintű személyazonosság-ellenőrzésen. \ R \ nBonuszok, Airdrops & Ingyenes tokenek \ r \ nA felhasználók ösztönzésére a COBINHOOD előnyeinek kihasználására a platform napi bónuszhúzással rendelkezik. Sikeres tranzakciót hajthat végre a COBX-en, hogy bónusz sorsolási nevezést kapjon. Naponta legfeljebb egy belépés lehetséges. A rejtjelnyeremények véletlenszerűek, és legfeljebb 1 BTC-t tartalmazhatnak. \ R \ n \ r \ nCOBINHOOD különböző pontokon részt vesz a légcseppekben is, lehetőséget adva arra, hogy részt vegyen egy \ u201cCOBINHOOD díjazott küldetésben. az írás ideje), beleértve a Bread (BRD) sorsolást, a LALA World Airdrop-lite-t és a Lympo (LYM) Airdrop-lite-t. További információt a COBINHOOD webhelyének airdrop oldalán kaphat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIsenkint vannak alkalmi versenyek is, például a március 9-től 19-ig tartó BRD-kereskedelem. Ez a verseny minden felhasználónak pontszámot adott a BRD számlaegyenlegük és a BTD kereskedési volumen és a COB tényező szorzatának alapján, amely azon alapul, hogy hány COB-vel rendelkeznek. A díjak 25 000 BRD-t értek el az első helyért, 20 000-et a másodikért és 15 000-et a harmadikért. Volt egy verseny az ABT számára is február 26. és március 7. között, különféle játékokkal, amelyek nyereményekhez jutottak. Még kódolási versenyeket is kínál, például olyanokat, ahol a versenyzők saját COBINHOOD API klienseket építenek. Ez a verseny március 31-én ér véget, és összesen 20 000 COB értékű ajándékot tartalmaz. A COBINHOOD átfogó biztosítási szolgáltatásokat kínál az ICO-k számára. Az adománygyűjtési módszerekre szakosodott, amelyek sikeressé teszik az ICO-t. A COBINHOOD segítségével az ICO-k 29 400 ETH-t gyűjtöttek, ami körülbelül 64 056 882 USD. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA jegyzési szolgáltatások magukban foglalják az ICO befejezését követően azonnali bevezetést a COBINHOOD-ra, így vannak nincs likviditási kérdés. A COBINHOOD olyan technológiai fejlesztéseket is biztosít, mint például az intelligens szerződések felülvizsgálata, az üzleti modell javítását célzó technológiai ajánlások, valamint a blokklánccal és az ICO-val kapcsolatos egyéb technikai megoldások. A jogi és jogi kockázatok mérséklése érdekében a személyzet ügyvédi csoportja is van. A jogi segítségnyújtás magában foglalja a tanácsadást az ICO-val kapcsolatos papírmunkákhoz, a fehér papírokhoz, a résztvevők személyazonosságához, a bevált gyakorlatokhoz, a tokenek használatához és egyebekhez. \ R \ n \ r \ nA COBINHOOD magában foglalja a PR-t is annak biztosítása érdekében, hogy gond nélkül működjön. vezetés címsorok létrehozásához. Ez pozitív társadalmi képet és márkaismertséget teremt a közösségi médián, a stratégiai kommunikáción és egyebeken keresztül. Ezenkívül olyan stratégiai megközelítéssel is támogatja a hirdetést, amely egyedi stratégiákat készít, amelyek megcélozzák a közönséget, miközben a legjobb üzenetet közvetítik a megfelelő csatornákon keresztül. Végül a COBINHOOD emlékezetes kampányokon keresztül tartalmazza a stratégiai marketingkommunikációt marketing promóciók és közösségi elkötelezettség formájában. \ R \ nCobinhood Safe? \ R \ nA letétbe helyezett kriptovaluta eszközök biztonságának biztosítása érdekében a COBINHOOD ezen eszközök nagy részét online tárolóban tárolja multi -aláírás jellemzői. A nyolc földrajzilag elosztott hardveres biztonsági modulból öt megnyitásához szükséges. Az online pénztárcákban lévő kriptográfiai eszközök biztosítással rendelkeznek. \ R \ n \ r \ nA biztonság kedvéért minden alkalommal, amikor új IP-címről vagy eszközről jelentkezik be, a beérkezett üzenetek mappájában talál egy \ u201cÚj eszközmegerősítés \ u201d üzenetet. A COBINHOOD határozottan javasolja a kétfaktoros hitelesítés beállítását. Bejelentkezéskor lépjen a \ u201cAccount \ u201d, majd a \ u201cSecurity oldalra. \ U201d Választhatja a kéttényezős hitelesítés használatát a Google Authenticator vagy az SMS segítségével. \ R \ n \ r \ nHa az SMS hitelesítést választja, adjon meg egy mobilszámot az egyedi kód fogadásához. Ha a Google Hitelesítőt választja, le kell töltenie ezt az okostelefonos alkalmazást, hogy használhassa QR-kód beolvasására és hozzáférési kódjának feltárására. Írja be a kapott kódot, majd válassza az \ u201cHitelesítés lehetőséget. \ U201d Ezután kap egy ellenőrző e-mailt, amelyben meg kell kattintania a megadott linkre. A jövőben a kétfaktoros hitelesítéshez kódra lesz szükség a bejelentkezéshez, a visszavonás kérelmezéséhez és az IP-címek hozzáadásához. \ R \ nKonklúzió \ r \ nCOBINHOOD nagyon jó kriptovaluta-csere, valamint jegyzési szolgáltatás az ICO-k számára. A platform kitűnik nulla tranzakciós díjával. Szép mennyiségű kereskedési párot kínál, és vonzó és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, jó mobilalkalmazással, és ésszerűen egyszerű ellenőrzési folyamattal. Díjmentes, egyszerű kereskedés és rengeteg bónusz, repülőgép-cseppek és versenyek. \ r \ n \ r \ nEgy kezdőbarát, jó csapat támogatja és érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik más versenytárs platformoktól. Van egy \"szórakozás \" érezd, a Bónuszok miatt, Airdrops & Ingyenes tokeneket kereshet. De ne felejtsd el, hogy szilárd alapító és vállalat támogatja, és több mint 5 millió felhasználó használja, így mindenképpen legitim csereprogram – javasoljuk, hogy nézd meg.","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2019-04-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me