ecXX áttekintés: Az innovatív szingapúri tőzsde kihívhatja a majorokat

Ecxx Review

A professzionális kriptokereskedelmi megoldások iránti igény növekszik. Szingapúr-alapú csere ecXX célja, hogy a világ vezető digitális eszközcseréjévé váljon.

Habár az ecXX újonc a digitális eszköztérben, olyan partnerségeket kötött, amelyek pólus pozícióba terelhetik a kriptográfia globális piacán. Amellett, hogy fejlett kriptokereskedelmet kínál számos zsetonon, az ecXX foglalkozott a letétkezeléssel, amely a digitális eszközök egyik legfontosabb kérdése.

Ecxx Review

A kiskereskedelmi kriptográfiai befektetőket nem annyira foglalkoztatja, hogy hogyan tárolják eszközeiket egy tőzsdén, de az intézményi befektetőknek igen. Az ecXX az első digitális tőzsde, amely partnerséget alakított ki a Ledgerrel, amely a világ egyik legjobb vállalata a digitális eszközök biztonságos tárolásában.

Az ecXX az IEO elindítását is tervezi még ebben az évben, mivel kiépíti digitális eszközplatformját. A vállalatnak már sikeresen sikerült támogatókat találnia, és valószínűleg képes lesz teret ásni a kriptopiacokon.

Az ecXX emeli a lécet a főkönyvi kötéssel

A letétkezelés minden intézményi befektető számára az egyik legfontosabb tényező. Nem számít, mennyire épül fel egy tőzsde, ha az nem tudja biztosítani a befektető részesedéseinek biztonságát.

Az ecXX felismerte a titkosítási állományok sokkal magasabb szintű biztonságának szükségességét, és elindította a hűtőtárolási lehetőség létrehozását a Ledger Vault. Ez nem csak kvantum ugrás a tőzsdei biztonság szempontjából, hanem hatékonyan eltávolítja a partner kockázatát a befektető / tőzsde egyenletéből.

Demetrios Skalkotos, a Ledger Vault globális vezetője elmondta,

„A nagy digitális eszközalapok biztonságos tárolása összetett, és az intézmények biztonságos, átfogó és integrált tárolási megoldásokat keresnek. Ez az integráció (az ecXX-szel együtt) biztosítja, hogy a befektetők teljes ellenőrzéssel és nyugalommal rendelkezzenek az eszközeik biztonságában, ugyanakkor nem kényszerítik fel a kényelmet. “

A központosított kriptotőzsdék kissé új ötlet. A bevett pénzügyi rendszer tőzsdéjétől eltérően a központosított kriptotőzsde gyakorlatilag mind a kereskedési mechanizmus, mind a befektető partnere.

Az Mt. A Gox-bukás tökéletes esettanulmány arról, hogy ez a megállapodás miért jelent hatalmas problémát az intézményi befektetők számára.

A legtöbb kriptográfiai tőzsdén nincs átlátható pénzügyi helyzet, hitelképességük felmérése pedig balhézás. A partnerkockázat felmérésének képessége nélkül a legtöbb intézményi befektető semmilyen ügyletet nem tud kötni.

ecXX jellemzők

A tőzsde partnerként történő eltávolítása

Amikor egy befektető a Ledger Vault-ot használja, akkor már nem vonatkozik rájuk az ecXX. Ez apró változásnak tűnhet bármely más központosított kriptotőzsdéhez képest, de tulajdonjogi szempontból óriási.

Ahelyett, hogy az ecXX-ben bízna az eszközök letétkezelőjében, a befektető dönthet úgy, hogy részesedéseit a Ledger Vault-ba helyezi, és teljesen eltávolítja a partnerkockázatot az egyenletből. A Ledger Vault által kínált lehetőségek részletes ismertetése meghaladja a cikk kereteit, de ez az egyik legjobb lehetőség a vállalati szintű kriptográfia számára.

Gyakorlati szempontból a Ledger Vault hozzáadása platformjához kiküszöböli az „Mt. Gox forgatókönyve alapján, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy több mint 1000 egyedi digitális eszköz tulajdonjogát meghatározzák.

Nyilvánvaló, hogy az ecXX nagyban gondolkodik, és megteszi a lépéseket a jövőkép megvalósításához.

Az ecXX kereskedési kiválóságot nyújt

Az ecXX egy könnyen használható csereplatformot tervezett, amely támogatja a világ legnépszerűbb tokenjeit. A BTC, az ETH, az LTC és az XRP mellett az ecXX olyan tokeneket is felvesz, mint a TOC és a JSE,.

Maga a tőzsde nagysebességű megfelelő motort használ a lehető legjobb ár elérése érdekében. A megfelelő motort kifejezetten a platformra tervezték, és rendszeresen tesztelik a maximális hatékonyság érdekében.

Csere

Az ecXX ez év elején lépett életbe, és azt tervezi, hogy bővíti a támogatott tokenek számát, ahogy tovább fejlődik. A főbb tokenek többségét az USDT ellen kereskedik, és van néhány BTC és ETH keresztezés is.

Bullish fogadások a kriptográfiai szektoron

Az ecXX-nek nem volt gondja 44 millió dollár összegyűjtését olyan befektetőktől, mint a CapitalX, az Epsilon Investment és az Ariki Asia, mielőtt tavaly márciusban elindította. A kriptopiac felfelé néz, és mindenki, aki részt vesz az ecXX-ben, pozitívan viszonyul a szektorhoz a továbbiakban.

Könnyű megérteni, hogy miért olyan sok lakossági és intézményi befektető pozitívan viszonyul a digitális eszközökhöz. Az elmúlt húsz évben radikális változás következett be a monetáris politikában, és sok fiatal egyszerűen nem bízik a fiat valutában.

A globális bankrendszer szintén nem hatékony, és monopolizálta mind a lakossági banki, mind a nemzetközi pénzátutalásokat. A digitális eszközök által létrehozott költségmegtakarítás óriási, de egyben a mikrofinanszírozás új korszakának kulcsa is.

Tisztességes azt mondani, hogy a monetáris forradalom kezdetén vagyunk, és az ecXX a világ egyik legvonzóbb ágazatának szereplőjévé válik.

Szingapúr a Crypto Central

Az ecXX a kriptográfiai robbanás nulla talaján van.

Szingapúr megkülönböztette magát a kripto fejlesztés elsődleges célállomásaként. Az ecXX elkötelezett amellett, hogy Szingapúr által a digitális eszközök számára létrehozott törvényekben és szabályozási struktúrában dolgozzon.

Branson Lee, az ecxx.com vezérigazgatója és társalapítója megjegyezte, hogy:

„A szabályozás és a kormányzati engedélyezés kritikus tényezőként tekintünk a blokklánc és a kriptovaluta tér jövőjére. Mint ilyen, szorosan együtt kívánunk működni a szabályozókkal, hogy megfelelő engedélyek álljanak rendelkezésre az ecxx.com számára ahhoz, hogy vezető digitális eszközcserévé és a kriptopénzek piacának meghatározó szereplőjévé növekedhessen. ”

Lee valószínűleg helytálló, és segített az ecXX elhelyezésében a kriptográfia fejlesztésének talán legjobb országában. Míg sok más fejlett nemzet kemény álláspontot foglalt el a kriptók ellen, Szingapúr azon dolgozik, hogy integrálja őket a legmodernebb gazdaságba.

Nyitott fegyverek a pénzügyi innovációhoz

Chan Chun Sing vezető szingapúri politikai szereplő nemrégiben megerősítették hogy a nemzetállam a lehető legteljesebb mértékben igyekezett digitalizálni a gazdaságot.

Megjegyzéseit azután tették közzé, hogy bejelentették, hogy a szingapúri Adóügyi Hatóság (IRAS) egy olyan terven dolgozik, amely megszünteti a digitálisan forgalmazott tokenek hozzáadottérték-adóját (áfa)..

Az ecXX azt tervezi, hogy elindítja a Wirecard integrációját, hogy a szingapúri lakosok zökkenőmentesen beléphessenek a kriptopiacra. A Wirecard integráció egyszerűvé tenné a KYC ellenőrzéseket, és minden más tranzakcióhoz hasonlóan fiat-crypto tranzakciók történnének.

Nehéz lenne elképzelni a szinergia ilyen szintjét bármely más nemzetben. Tekintettel a szingapúri gazdaság jelenlegi gazdagságára, könnyen belátható, hogyan válhat az ecXX a kriptográfiai vásárlók új terményének platformjává.

Az ecXX a lehető legtöbbet hozza ki

Az elmúlt két év vad volt a kriptopiacokon. Rekordértékű futtatás után, amelynek során a BTC árai közel 20x emelkedtek egy év alatt, az egész kriptotér ugyanolyan gyorsan esett.

Úgy tűnik, hogy továbbra is óriási az érdeklődés a kriptográfiai szektor iránt.

Mind a kriptotechnikai beruházások, mind a fő kriptográf árak stabilak és emelkednek. Az olyan intézményi kérdésekkel foglalkozó kriptográfiai cserék, mint például a gondnokság, nagy helyzetbe kerülnek, ami az ecXX-et figyelemre méltó belépővé teszi a népszerű térben.

Az ipar fejlődésével a korai előnyt biztosító vállalatok valószínűleg biztosabb helyzetbe kerülnek az idő múlásával. Figyelje az ecXX közelgő IEO-ját és a vállalat további fejlesztéseit.

ecXX bebizonyította, hogy megérti az innováció értékét, és képes lehet megvalósítani azt a célját, hogy a világ vezető digitális eszközpiacává váljon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me