Útmutató kezdőknek a DEx.top webhelyhez: Teljes ellenőrzés

Dex.Top Review

DEx.top egy intelligens szerződéseket használó, decentralizált és Ethereum tokenek számára használható csereplatform. A Replayed on Chain kereskedési mechanizmusra támaszkodik, amely az on-chain és off-chain szinkronizált főkönyveket használja az azonnali kereskedelem lehetővé tétele érdekében, miközben védi a kereskedő eszközeit. A DEx.top büszke arra, hogy olcsó, biztonságos és azonnali kereskedési élményt nyújt, amelyet minden tapasztalati szintű felhasználó értékelhet.

Dex.Top Review

Látogasson el a DEx.top oldalra

Mi teszi a DEx.top egyedivé?

A DEx.top logikus folytatása annak a tendenciának, amely a tokenekkel és kriptovalutákkal kapcsolatos blokklánc-tranzakciók decentralizált cseréje felé vezet. A DEx.top a legtöbb versenytárs közül azzal tűnik ki, hogy a felhasználók azonnali kereskedelmet szereznek, mint általában csak a központosított tőzsdéken. Ez a DEx.top kettős főkönyvi rendszere miatt lehetséges, amely egy főkönyvet tartalmaz a láncon és egyet le róla. Az egyeztetés és a kereskedés láncolaton kívül zajlik, ami ugyanolyan sebességet tesz lehetővé, mint a központosított tőzsde. Ezt követően az összes megrendelés „visszajátszásra kerül a láncon”, hogy szinkronizálja az on-chain főkönyvet az off-chain főkönyvvel, frissítve felhasználói információkkal, például tranzakciókkal és egyenlegekkel.

Ez a módszer olyan, mint az egyetlen másik decentralizált központ esetében, amely két főkönyvi rendszert, az IDEX-et használ, de a DEx.top is kiemelkedik ebből a platformból. Míg az IDEX megköveteli a felhasználóktól, hogy fizessenek gázdíjat a kivételekért, a DEx.top ezeket elnyeli. A DEx.top emellett több ügyfélszolgálati lehetőséggel rendelkezik (beleértve a Twittert, az e-mailt, a Facebookot, a Telegramot és a Zendesket), és a nap 24 órájában rendelkezésre áll, emellett alacsonyabb minimumokkal rendelkezik a kereskedések és a visszavonások számára.

DEx.top fiók regisztráció

Fiók létrehozásához és a kereskedelem megkezdéséhez a DEx.top oldalon a MetaMask plugint kell használnia a Brave, a Firefox vagy a Google Chrome böngészővel. Miután bejelentkezett a MetaMask-ba, és csatlakozott az Ethereum Mainnet-hez, regisztrálhat a DEx.top honlap jobb felső sarkában található „Regisztráció” gombra kattintva. Írjon be egy e-mail címet és jelszót, majd lépjen az e-mail címére, hogy megtalálja a megerősítő e-mailt. Kattintson a linkre, és a regisztrációja befejeződik.

Fiók regisztráció

Mind a befizetés, mind a kifizetés a MetaMaskon keresztül történik, és megtalálható az „ETH Actions” oldalon az „Egyenleg” oldalon. A folyamat egyszerű, mivel egyszerűen kitölt egy űrlapot, és követi a képernyőn megjelenő utasításokat.

Hogyan kereskedhet a DEx.top-tal

Miután bejelentkezett DEx.top számlájára, és letétbe helyezte a kriptovalutát, a webhely tetején található fő navigációs sávból az „Exchange” fülre léphet. Ezen az oldalon megtalálhatók a kriptovaluta-csere összes várható eszköze, beleértve az oldal bal oldalán található piacok listáját, a jobb oldalon pedig egy grafikont.

Kereskedési képernyő

Kissé lefelé görgetve a területre jut, hogy megrendelést adjon a bal oldalon, a jobb oldalon pedig a megrendelési könyvet, amely felsorolja az árat, az összeget és az összeget. Megadhatja az összesítési szintet a rendelési könyvben, amely meghatározza a jelentősebb számok számát a token árak felfelé kerekítve. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megtekinthessék a megrendelés ártartományát és mélységét, ezt a funkciót jelenleg nem kínálja más, két főkönyvi decentralizált tőzsde..

Közvetlenül a megrendelési könyv alatt megtekintheti a legutóbbi kereskedéseket. A megrendelés készítéséhez tartozó részben megtekintheti a nyitott megrendeléseket és a rendelési előzményeket.

Vesz elad

A DEx.top webhelyen való kereskedéshez telepítenie és be kell jelentkeznie a MetaMask kiterjesztéshez, ezért szükséges fiókot létrehozni. Ezután generálnia kell egy kereskedési címet is, amely Ethereum pénztárca cím lesz. Ezután ezt finanszíroznia kell valamilyen ETH vagy más valuta elküldésével, amelyet kereskedni szeretne a platformon.

Feltéve, hogy a beépülő modul aktiválva van, és be van jelentkezve fiókjába, egymás melletti megrendelőlapok jelennek meg a választott kriptovaluta ETH-val szembeni adásvételére. Bármelyik űrlap segítségével kitöltheti az ETH-ban szereplő árat, a kiválasztott tokenben szereplő összeget és a megrendelés lejárati idejét, alapértelmezés szerint hét napra állítva.

A decentralizált cseréknél két okból is fontos a megrendelés lejárati dátumának beállítása: egyrészt semmissé teszi a támadási vektort, ha a támadók hozzáférnek a platformhoz, nem lesznek képesek kereskedni a régi, kitöltetlen megrendelések ellen (amelyek ára nagyon eltérő lehet, mint a a jelenlegi piacon), és ezáltal veszteségeket okoz a kereskedőknek. Ez a szolgáltatás a DEx.top számára biztonsági előnyt jelent a mai decentralizált tőzsdékkel szemben.

Másodszor, a kereskedőknek nem kell attól tartaniuk, hogy veszteséget okoznak a nyitott megbízásokon, amelyeket már a magánkulcsukkal aláírtak a piaci ingadozások miatt..

A megrendelőlapon az összes mező (ETH-ban) automatikusan kitöltésre kerül. A mezők alatt egy gomb látható a „Vásárlás” vagy „Eladás” gombra. A mezők felett a vételi űrlap az akkori legalacsonyabb eladást és a maximális összeget, míg az eladási űrlap a legmagasabb vételt és a maximális összeget sorolja fel.

Rendelések

DEx.top kereskedési diagramok

A kereskedelem oldalon található diagramok a TradingView-ból származnak, így a legtöbb felhasználó ismeri őket. A választott párra vonatkozó információkat egy gyertyatartó diagram mutatja, közvetlenül a hangerőtábla alatt. Amikor a diagram egy pontja fölé viszi az egeret, láthatja a diagram tetején megjelenő adott időpontot és dátumot (vízszintes tengely), valamint nyitott, magas, alacsony és záró pontokat. Különféle lehetőségek is léteznek, például a diagram teljes tartományának megváltoztatása hat órára, egy napra, három napra vagy 30 napra, az intervallumok pedig öt, 15 vagy 30 percre, vagy egy órára, napra vagy hétre. A diagram típusát oszlopokra, üreges gyertyákra, Heikin Ashi-ra, vonalra, területre vagy alapvonalra is beállíthatja.

Diagramok

Közvetlenül a diagram felett látni fogja az Ön által vizsgált kriptovaluta-párokat, valamint az adott token aktuális árát az ETH-ban és a százalékos változást.

DEx.top díjak

Az Ethereum blokklánccal végzett műveletek végrehajtása gázba kerül. A többi decentralizált tőzsdéhez hasonlóan a kereskedések, a pénzfelvételek és a betétek is a DEx.top-on vannak láncolva elszámolva, és gázköltségekkel járnak. A platform díjai az alábbiak szerint oszlanak meg:

Kereskedési díjak: A többi platformhoz hasonlóan a DEx.top is egy készítő-elvevő modellre támaszkodik a kereskedési díjak meghatározásához. Ezt a díjat úgy tervezték, hogy kicsi legyen, így fedezni tudja az Ethereum gázköltségeit. A készítői díjak azoknak szólnak, akik likviditást adnak a platform piacához azáltal, hogy limitált eladási vagy vételi megbízást adnak. A felvételi díjak azoknak szólnak, akik a likviditást egy meglévő megbízás ellen végrehajtó megbízással adják le. A készítő-átvevő modell részeként a felvételi díjak valamivel magasabbak, mivel ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy tartsák fenn a megrendelési könyvet. Az írás idején a felvételi díjak 0,2 százalék, a gyártói díjak pedig 0,1 százalék, de a DEx.top megjegyzi, hogy változhatnak.

Visszavonás & Betéti díjak: a betétek általában körülbelül 0,001–0,002 ETH-ba kerülnek, hogy fedezzék az Ethereum hálózat gázdíjait. A korai használat ösztönzése érdekében a DEx.top jelenleg beszedi a kivételek gázdíját.

Következtetés

A DEx.top egy újonnan bevezetett decentralizált tőzsde, amely lehetővé teszi az azonnali kereskedést a központosított tőzsde használatának hátrányai nélkül. A platform mind a láncon, mind a láncon kívüli főkönyvet használja ennek megvalósításához, és optimalizálták a gázhatékonyság maximalizálása érdekében, ezzel pénzt takarítva meg a kereskedése során..

A DEX kezelőfelülete jól megtervezett és nagyon hasonlít bármely más központosított tőzsdéhez, a kereskedési képernyő tiszta és könnyen áttekinthető minden információra, amelyre szüksége lesz a kereskedés során, és a kezdőknek képesnek kell lenniük arra, hogy gyorsan megkezdjék a kereskedést Ethereum- alapú tokenek.

Az angol és a mandarin ügyfélszolgálati csatornák 24 órás elérhetőségén kívül elérhetőségi e-mail is szerepel a kapcsolattartói oldalon. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy ismeri a webhely működését, mielőtt bármilyen nagy üzletet lebonyolítana – például a pénztárca címeinek kétszeres ellenőrzése és a kis teszt-tranzakciók végrehajtása előbb segítenek a rendszerben kisebb kockázattal megszokni..

Szeretnék még némi átláthatóságot látni arról, hogy ki áll az oldal mögött, a cég adatait és így tovább, de ez nem annyira fontos a decentralizált csere szempontjából, mint te csak intelligens szerződésekkel lépsz kapcsolatba, és nem azzal bízol, hogy egy harmadik fél letétkezelője legyen. a kriptovalutád.

A zsetonok mennyisége ezen a ponton nem hatalmas, de a csere új, ezért azt várnám, hogy az idő múlásával növekedni fog.

Látogasson el a DEx.top oldalra

DEx.top

src = “~ images \ kezdők-útmutató-dextop-teljes-áttekintés.gif”

alt = “DEx.top”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.4

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

8.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

8.0 / 10

Előnyök

  • Gyors kereskedés DEX-hez
  • Szép kereskedési felület
  • Decentralizált csere
  • Pontos diagramok készítése a TradingView segítségével

Hátrányok

  • Csak ERC tokenek
  • További átlátszóság szükséges

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"DEx.top","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /dextop-review.gif","leírás":"A DEx.top egy intelligens szerződéseket használó, decentralizált és Ethereum tokenekhez használható csereplatform. A Replayed on Chain kereskedési mechanizmusra támaszkodik, amely az on-chain és off-chain szinkronizált főkönyveket használja az azonnali kereskedelem lehetővé tétele érdekében, miközben védi a kereskedő eszközeit. A DEx.top büszke arra, hogy olcsó, biztonságos és azonnali kereskedelmet kínál…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.40"},"név":"DEx.top","reviewBody":"A DEx.top egy intelligens szerződéseket használó, decentralizált és Ethereum tokenekhez használható csereplatform. A Replayed on Chain kereskedési mechanizmusra támaszkodik, amely az on-chain és off-chain szinkronizált főkönyveket használja az azonnali kereskedelem lehetővé tétele érdekében, miközben védi a kereskedő eszközeit. A DEx.top büszke arra, hogy olcsó, biztonságos és azonnali kereskedési élményt nyújt, amelyet minden tapasztalati szintű felhasználó értékelhet. \ R \ n \ r \ n \ r \ nLátogasson el a DEx.top \ r \ n \ r \ nMi A DEx.top-ot egyedivé teszi? \ R \ nDEx.top logikus folytatása annak a trendnek a decentralizált cseréjében, amely a tokenekkel és a kriptovalutákkal kapcsolatos blokklánc-tranzakciókhoz vezet. A DEx.top a legtöbb versenytárs közül azzal tűnik ki, hogy a felhasználók azonnali kereskedelmet szereznek, mint általában csak a központosított tőzsdéken. Ez a DEx.top kettős főkönyvi rendszer miatt lehetséges, amely egy főkönyvet tartalmaz a láncban és egyet le róla. Az egyeztetés és a kereskedés láncolaton kívül zajlik, ami ugyanolyan sebességet tesz lehetővé, mint a központosított tőzsde. Ezután az összes megrendelés \ u201cReplayed on Chain \ u201d-re szinkronizálja az on-chain főkönyvet az off-chain főkönyvvel, frissítve felhasználói információkkal, például tranzakciókkal és egyenlegekkel. \ R \ n \ r \ nEz a módszer hasonlít a az egyetlen másik decentralizált központ, amely két főkönyvi rendszert használ, az IDEX, de a DEx.top is kiemelkedik ebből a platformból. Míg az IDEX megköveteli a felhasználóktól, hogy fizessenek gázdíjat a kivételekért, a DEx.top ezeket elnyeli. A DEx.top emellett több utat kínál az ügyfélszolgálathoz (beleértve a Twitter-et, az e-mailt, a Facebook-ot, a táviratot és a Zendesket), és 24/7-es rendelkezésre állást kínál, ráadásul alacsonyabb minimumokkal rendelkezik a kereskedések és a visszavonások esetében. \ R \ nDEx.top Fiók regisztráció \ r \ n \ r \ nFiók létrehozásához és a kereskedelem megkezdéséhez a DEx.top oldalon a MetaMask plugint kell használnia a Brave, a Firefox vagy a Google Chrome böngészővel. Miután bejelentkezett a MetaMask-ba és csatlakozott az Ethereum Mainnet-hez, regisztrálhat a DEx.top honlap jobb felső sarkában található \ u201cRegisztrálás \ u201d gombra kattintva. Írjon be egy e-mail címet és jelszót, majd lépjen az e-mail címére, hogy megtalálja a megerősítő e-mailt. Kattintson a linkre, és a regisztrációja befejeződik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMindkét befizetést és kifizetést a MetaMaskon keresztül végezzük, és megtalálhatjuk a \ u201cETH Actions \ u201d oldalon a \ u201cBalances \ u201d oldalon. . A folyamat egyszerű, mivel egyszerűen kitölt egy űrlapot, és követi a képernyőn megjelenő utasításokat. \ R \ nHogyan kereskedik a DEx.top céggel \ r \ nMiután bejelentkezett DEx.top fiókjába, és letétbe helyezett kriptovalutát, lépjen a \ u201cExchange \ u201d fülre a webhely tetején található fő navigációs sávon. Ezen az oldalon megtalálhatók a kriptovaluta-csere összes várható eszköze, beleértve a piacok felsorolását az oldal bal oldalán és egy grafikont a jobb oldalon. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEgy kissé lefelé görgetve elviszi a területre, hogy megrendelést adjon a bal oldalon, a jobb oldalon pedig a megrendelési könyvet, amely felsorolja az árat, az összeget és az összeget. Megadhatja az összesítési szintet a rendelési könyvben, amely meghatározza a jelentősebb számok számát a token árak felfelé kerekítve. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megtekinthessék a megrendelés ártartományát és mélységét. Ezt a funkciót jelenleg nem kínálja más, két főkönyvi decentralizált tőzsde. \ R \ n \ r \ nKözvetlenül a rendeléskönyv alatt megtekintheti a legutóbbi kereskedéseket. A megrendelés leadására vonatkozó rész alatt megtekintheti a nyitott megrendeléseket és a rendelési előzményeket. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA DEx.top-on való kereskedéshez telepítenie kell a MetaMask kiterjesztést és be kell jelentkeznie. , ezért van szükség számlára. Ezután generálnia kell egy kereskedési címet is, amely Ethereum pénztárca cím lesz. Ezután finanszíroznia kell, hogy küldjön valamilyen ETH-t vagy más valutát, amelyet kereskedni szeretne a platformon. \ R \ n \ r \ nFeltételezve, hogy a beépülő modul aktiválva van, és be van jelentkezve a fiókjába, egymás mellett fog látni megrendelőlapok az Ön által kiválasztott kriptovaluta ETH-val történő adásvételéhez. Bármelyik űrlap segítségével kitöltheti az ETH-ban szereplő árat, a kiválasztott tokenben szereplő összeget és a megrendelés lejárati idejét, alapértelmezés szerint hét napra állítva. \ R \ n \ r \ nA rendelés lejárati dátumának beállításának lehetősége fontos itt: decentralizált cserék két okból: egyrészt semmissé teszi a támadási vektort, ha a támadók hozzáférnek a platformhoz, nem lesznek képesek kereskedni a régi, kitöltetlen megrendelések ellen (amelyek ára a jelenlegi piactól nagyon eltérő lehet), és ezáltal veszteségeket okoz a kereskedőknek . Ez a szolgáltatás biztonsági előnyt biztosít a DEx.top számára a piac más decentralizált tőzsdéivel szemben. \ R \ n \ r \ nMásodszor, a kereskedőknek nem kell attól tartaniuk, hogy veszteségeket okozhatnak a nyitott megrendeléseknél, amelyeket már aláírtak a privát kulcsukkal az időbeli piaci ingadozások miatt. \ r \ n \ r \ nA rendelési űrlapon az összes mező (ETH-ban) automatikusan kitöltésre kerül. A mezők alatt egy gombot látunk a \ u201cBuy \ u201d vagy a \ u201cSell eladásra. \ u201d A mezők felett a vásárlási űrlap az akkori legalacsonyabb eladást és a maximális összeget sorolja fel, míg az eladási űrlap a legmagasabb vételt és a maximális összeget sorolja fel. \ r \ n \ r \ n \ r \ nDEx.top Kereskedelmi diagramok \ r \ nA Trade oldalon található diagramok a TradingView-ból származnak, így a legtöbb felhasználó ismeri őket. A választott párra vonatkozó információkat egy gyertyatartó diagram mutatja, közvetlenül a hangerőtábla alatt. Ha a diagram egy pontja fölé viszi az egeret, láthatja a diagram tetején megjelenő adott időpontot és dátumot (vízszintes tengely), valamint nyitott, magas, alacsony és záró pontokat. Különféle lehetőségek is léteznek, például a diagram teljes tartományának megváltoztatása hat órára, egy napra, három napra vagy 30 napra, az intervallumok pedig öt, 15 vagy 30 percre, vagy egy órára, napra vagy hétre. A diagram típusát oszlopokra, üreges gyertyákra, Heikin Ashi-ra, vonalra, területre vagy alapvonalra is beállíthatja. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKözvetlenül a diagram felett látni fogja a kriptovaluta párját megnézi, valamint az adott token aktuális árát az ETH-ban és a százalékos változást. \ r \ nDEx.top Díjak \ r \ nAz Ethereum blokklánc műveletei végrehajtásba kerülnek. A többi decentralizált tőzsdéhez hasonlóan a kereskedések, a pénzfelvételek és a betétek is a DEx.top-on vannak láncolva elszámolva, és gázköltségekkel járnak. A platform díjai az alábbiak szerint oszlanak meg: \ r \ n \ r \ nBevásárlási díjak: A többi platformhoz hasonlóan a DEx.top is a készítő-elvevő modellre támaszkodik a kereskedési díjak meghatározásához. Ezt a díjat úgy tervezték, hogy kicsi legyen, így fedezni tudja az Ethereum gázköltségeit. A készítői díjak azoknak szólnak, akik likviditást adnak a platform piacához azáltal, hogy limitált eladási vagy vételi megbízást adnak. A felvételi díjak azoknak szólnak, akik a likviditást egy meglévő megbízás ellen végrehajtó megbízással adják le. A készítő-átvevő modell részeként a felvételi díjak valamivel magasabbak, mivel ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy tartsák fenn a megrendelési könyvet. Az írás idején a felvételi díjak 0,2, a gyártói díjak pedig 0,1 százalékosak, de a DEx.top megjegyzi, hogy változhatnak. \ R \ n \ r \ nLemondás & Betéti díjak: A betétek általában körülbelül 0,001–0,002 ETH-ba kerülnek az Ethereum hálózat gázköltségeinek fedezésére. A DEx.top a korai használat ösztönzése érdekében jelenleg felveszi a díjakat. \ R \ nKonklúzió \ r \ nDEx.top egy újonnan bevezetett decentralizált tőzsde, amely lehetővé teszi az azonnali kereskedést a központosított tőzsde használatának hátrányai nélkül. A platform mind on-line, mind off-chain főkönyvet használ ennek lehetővé tételére, és optimalizálták a gázhatékonyság maximalizálása érdekében, ezzel pénzt takarítva meg kereskedelme során. \ R \ n \ r \ nA DEX kezelőfelülete jól megtervezett és nagyon úgy érzi magát, mint bármely más központosított tőzsdét, a kereskedési képernyő tiszta és könnyen áttekinthető minden információra, amelyre szüksége lesz a kereskedés során, és a kezdőknek képesnek kell lenniük arra, hogy gyorsan megkezdjék az Ethereum-alapú tokenek kereskedelmét. \ r \ n \ r \ nAz angol és a mandarin ügyfélszolgálati csatornákon elérhető 24 \ / 7 rendelkezésre állás mellett a támogatási e-mail is szerepel a kapcsolattartói oldalon. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy ismeri a webhely működését, mielőtt bármilyen nagy ügyletet lebonyolítana – például a pénztárca címeinek kétszeres ellenőrzése és a kis teszt-tranzakciók végrehajtása először segít kisebb rendszerű kockázat megszokásában. \ n \ r \ nSzeretnék némi átláthatóságot látni arról, hogy ki áll a webhely mögött, a cég adatairól és így tovább, de ez nem annyira fontos a decentralizált csere szempontjából, mint te csak intelligens szerződésekkel lépsz kapcsolatba, nem pedig egy harmadik fél bizalmával. fél, hogy ő legyen a kriptovaluta letétkezelője. \ r \ n \ r \ nA tokenek mennyisége ezen a ponton nem hatalmas, de a csere új, ezért azt várnám, hogy az idő múlásával növekedni fog. \ r \ nLátogasson el a DEx.top oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Oliver Dale"},"datePublished":"2018-07-19"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me