Healthbank STO: Ekosistem za vaše osebne zdravstvene podatke

Healthbank ICO

zdravstvena banka želi spremeniti način izmenjave, monetizacije in shranjevanja osebnih zdravstvenih podatkov. Ta platforma za izmenjavo zdravstvenih podatkov na zahtevo uporabnika ali pacienta povezuje zainteresirane strani v zdravstvenem ekosistemu. Ko se uporabnik odloči za, Healthbank dodatno obdela in izmenja podatke.

Ekipa za zdravstveno banko priznava, da so v današnjem svetu podatki o zdravstvenem varstvu neverjetno zapleteni, ne da bi jih bolnik (končni uporabnik) običajno videl. Podatki so trenutno shranjeni v različnih zaprtih ekosistemih in ponavadi mirujejo. Trenutno je tudi izjemno zahtevno izmenjavati osebne zdravstvene podatke, kar pomeni, da imajo redki bolniki ali njihovi izvajalci oskrbe popoln zapis.

Healthbank ICO

Healthbank bo te težave rešila tako, da bo izkoristila prehod na zdravstveno potrošništvo in kako ta sprememba vodi do načina dostopa in zagotavljanja oskrbe. Bolniki imajo na voljo več možnosti in podatkov kot prej. Z ekosistemom healthbank lahko uporabniki varno shranjujejo in izmenjujejo podatke s ponudniki wellnessa, življenjskega sloga, zdravstva in farmacevtskih storitev..

Kateri so ključni deli Healthbank?

V zdravstveni banki obstajata dve organizaciji, ki imata simbiotičen odnos. Glavna rešitev je zadruga healthbank, kjer se podatki o pacientih hranijo na popolnoma varni digitalni platformi, ki jo upravljajo pacienti (člani). Healthbanknova inovacija AG je upravitelj platforme, ki je v imenu uporabnikov odgovoren za razvoj storitev, integracijo partnerjev, aplikacij in obdelavo podatkov. zadruga healthbank je v lasti ljudi, medtem ko je healthbanknova AG skladna. Te organizacije povezuje soglasje nevtralnih uporabnikov.

Kako deluje

Prednosti zdravstvene banke

Healthbank uporabnikom ponuja seznam prednosti, vključno z dejstvom, da njen kovanec ni preprost. Namesto tega je kovanec lastniški kapital zdravstvene banke, ki deluje kot varnostni žeton in sredstvo. Financiranje gre za preizkušen poslovni model.

Healthbank je že ustvarila tržno preizkušen in delujoč zdravstveni ekosistem, ki je v živo in je tokeniziran. Dejansko je v živo že več kot 200.000 uporabnikov. Dejstvo, da je financiranje zdravstvene banke preizkušen model, mu daje močno prednost pred drugimi podobnimi projekti, ki jih je treba še naprej razvijati.

Poleg tega bi morali uporabniki in vlagatelji ceniti dejstvo, da ekipo zdravstvene banke sestavljajo izkušeni zdravstveni delavci ter regulativni strokovnjaki in tehnologi. Ta ekipa že ima izkušnje z uspešnim skaliranjem digitalnih zdravstvenih rešitev.

Žetoni HBE healthbank

HBE, žeton za zdravstveno banko, je žeton ERC-20. Kapitalski žeton predstavlja delež zadruge healthbank. Na voljo je največ 4 milijarde HBE, prodanih pa 2,2 milijarde. To vključuje 5 odstotkov celotnih žetonov za zasebno prodajo, 3 odstotke za člansko prodajo, 17 odstotkov za pred-ICO in 30 odstotkov za STO. Petnajst odstotkov je rezerviranih kot spodbuda za vkrcanje zgodnjih uporabnikov, 5 odstotkov za pristojbine STO, 5 odstotkov za ekipo in 20 odstotkov za tržno omejitev. Tisti, ki imajo žeton HBE, bodo prejeli pravice do dividend in dolgoročno povečanje vrednosti žetona.

Žetoni Healthbank

Žeton HBC je interni, kar pomeni, da se uporablja samo znotraj platforme healthbank. Znotraj platforme žeton služi več funkcijam. Unovči se lahko za zdravstvene storitve. Uporabniki lahko prejmejo žeton za zdravstvene podatke ali storitve, ki jih izmenjajo posamezni uporabniki. Prav tako je možno zamenjati žetone HBC za žetone HBE v razmerju 1: 1. Žeton HBC je zasnovan tako, da spodbuja zainteresirane strani v ekosistemu k razvoju storitev in izmenjavi zdravstvenih podatkov na platformi.

Podrobnosti o prodaji žetonov STO

Med prodajo žetonov lahko prispevate v ETH, CHF in EUR. Mehkega pokrovčka ni, trdi pokrov pa znaša 27,6 milijona CHF. Če kateri od dodeljenih 2,2 milijarde žetonov ne bo prodanih, bodo zadržani za prihodnje članstvo. Prodaja žetonov je že v fazi STO, ko je v drugem četrtletju 2018 zaključila zasebno prodajo in odobritev FINMA, v tretjem četrtletju pa predhodno STO.

Pred prodajo članov so obstoječi člani lahko HBE kupili s 30-odstotnim popustom. Svetovalci in člani skupin healthbank bodo ob uspešnem STO prejeli 5 odstotkov celotnih žetonov HBE. Med javnim pred STO so vlagatelji prejeli 25-odstotni popust na žetone HBE. Javna prodaja bo odprta 12 tednov.

Iztržek žetona bo razdeljen na tri glavne naloge. Vključitev strank na obstoječo platformo predstavlja 37 odstotkov prihodkov, Healthbank 2.0 predstavlja 45 odstotkov in podpira poslovanje 18 odstotkov. Od teh podpornih dejavnosti je 7 odstotkov namenjenih odplačilom posojil in pogojnim obveznostim, 9 odstotkov za zaledno službo in 2 odstotka za storitve za stranke. Od prihodkov, namenjenih zdravstvu 2.0, je 21 odstotkov namenjenih razvoju; 9 odstotkov za tehnologijo veriženja blokov in razdeljene knjige; in 15 odstotkov za podatkovno analitiko, umetno inteligenco in poglobljeno učenje. Od vplačanih sredstev je 12 odstotkov namenjenih za proizvodnjo zdravstvene banke 1,0, 23 odstotkov za BD in trženje ter 2 odstotka za vrhunsko odličnost.

  • pre-STO deluje zdaj in bo odprt do konca februarja 2019
  • Glavni STO bo potekal v prvem četrtletju 2019 od 28. februarja 2019 do 31. maja 2019

načrt zdravstvene banke

Načrt Healthbank se je začel že maja 2013, ko je bila ustanovljena zadruga Healthbank s 35 člani. Junija 2015 je ekipa ustanovila Healthbanknova inovacija AG, z zagonom prve izdaje platforme julija 2016. Tistega meseca je bila predstavljena tudi različica alfa in prva stranka v B2B, uvedba prvih mobilnih aplikacij in druga izdaja platforme.

Načrt

Septembra 2016 je bila beta različica in prva B2B stranka. Do maja 2017 je Healthbank sprejela odločitev o arhitekturi. Do marca 2018 je bilo 200.000 uporabnikov.

Junija 2018 je Healthbank imela platformo 2.0 na PaaS in šifriranje od konca do konca. Naslednji mesec so bile v živo tri B2B stranke. Pre-STO deluje zdaj in bo odprt do konca februarja 2019, trg zdravstvenih podatkov pa se bo pripravil do oktobra.

Glavni STI bo potekal v prvem četrtletju 2019 od 28. februarja 2019 do 31. maja 2019. Do marca bo pripravljena aplikacija za nastajajoči trg. Po tem bo zdravstvena banka sodelovala z umetno inteligenco.

Zaključek

healthbank je platforma, zasnovana tako, da služi kot središče za zdravstvene podatke. Platforma bo zagotavljala zasebnost in zmožnost shranjevanja in monetizacije podatkov, hkrati pa bo v skladu z regulativnimi okviri. Platforma že ima 200.000 uporabnikov, kar pomeni uspešen izdelek namesto tistega, ki še vedno potrebuje popoln razvoj.

Uporabne povezave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me