Healthbank STO: Ekosustav za vaše osobne zdravstvene podatke

Healthbank ICO

zdravstvena banka ima za cilj revoluciju u načinu na koji razmjenjujemo, unovčavamo i pohranjujemo osobne zdravstvene podatke. Ova platforma za razmjenu zdravstvenih podataka povezuje dionike unutar zdravstvenog ekosustava na zahtjev korisnika ili pacijenta. Kada se korisnik odluči za, Healthbank dodatno obrađuje i razmjenjuje podatke.

Tim koji stoji iza zdravstvene banke prepoznaje da su u današnjem svijetu podaci o zdravstvenoj zaštiti nevjerojatno složeni, a da ih pacijent (krajnji korisnik) obično ne vidi. Podaci se trenutno pohranjuju u raznim zatvorenim ekosustavima i obično miruju. Trenutno je nevjerojatno izazovno razmjenjivati ​​osobne zdravstvene podatke, što znači da je rijetko da pacijenti ili njihovi pružatelji njege imaju potpunu evidenciju.

Healthbank ICO

Healthbank će prevladati ta pitanja koristeći se prijelazom na zdravstveni konzumerizam i kako ta promjena pokreće način pristupa i pružanja skrbi. Pacijenti imaju na raspolaganju više izbora i podataka nego prije. Pomoću ekosustava healthbank korisnici mogu sigurno čuvati i razmjenjivati ​​podatke s pružateljima usluga u wellnessu, načinu života, zdravstvenoj zaštiti i farmaceutskim uslugama.

Koji su ključni dijelovi Healthbank?

U zdravstvenoj banci postoje dvije organizacije koje imaju simbiotski odnos. Osnovno rješenje je zadruga healthbank, gdje se podaci o pacijentima pohranjuju na potpuno sigurnoj digitalnoj platformi kojom upravljaju pacijenti (članovi). Healthbanknova inovacija AG je upravitelj platforme koji je odgovoran za razvoj usluga, integraciju partnera, aplikacija i obradu podataka, a sve u ime korisnika. Zadruga Healthbank u vlasništvu je ljudi, dok Healthbanknova inovacija AG ispunjava uvjete. Neutralni pristanak korisnika povezuje ove organizacije.

Kako radi

Prednosti healthbank

Healthbank nudi korisnicima popis prednosti, uključujući činjenicu da njezin novčić nije jednostavan. Umjesto toga, novčić je zadružni kapital zdravstvene banke koji djeluje kao sigurnosni token i sredstvo. Financiranje ide prema provjerenom poslovnom modelu.

Healthbank je već stvorio tržišno dokazani i operativni zdravstveni ekosustav koji živi i tokenizira se. Zapravo već postoji više od 200 000 korisnika uživo. Činjenica da je financiranje zdravstvene banke dokazan model daje mu snažnu prednost u odnosu na druge slične projekte, koji još uvijek trebaju daljnji razvoj.

Uz to, korisnici i investitori trebali bi cijeniti činjenicu da tim koji stoji iza healthbank čine iskusni zdravstvenici, kao i regulatorni stručnjaci i tehnolozi. Ovaj tim već ima iskustva s uspješnim skaliranjem digitalnih zdravstvenih rješenja.

Tokovi HBE healthbank

HBE, znak koji stoji iza zdravstvene banke, je ERC-20 token. Token kapitala predstavlja udio zadruge healthbank. Maksimalna je ponuda 4 milijarde HBE, a 2,2 milijarde na prodaju. To uključuje 5 posto ukupnih tokena za privatnu prodaju, 3 posto za prodaju članova, 17 posto za pre-ICO i 30 posto za STO. Petnaest posto rezervirano je za poticanje ranih korisnika, 5 posto za STO naknade, 5 posto za tim i 20 posto za tržišnu granicu. Oni koji drže HBE token dobit će prava na dividendu i dugoročno povećanje vrijednosti tokena.

Healthbank tokeni

HBC token je interni, što znači da se koristi samo unutar platforme healthbank. Unutar platforme token služi nekoliko funkcija. Može se iskoristiti za zdravstvene usluge. Korisnici mogu dobiti token za zdravstvene podatke ili usluge koje razmjenjuju pojedini korisnici. Također je moguće zamijeniti HBC tokene za HBE tokene u omjeru 1: 1. HBC token osmišljen je kako bi pružio poticaj dionicima u ekosustavu za razvoj usluga i razmjenu zdravstvenih podataka na platformi.

Pojedinosti prodaje STO tokena

Tijekom prodaje žetona doprinosi mogu biti u ETH, CHF i EUR. Ne postoji meka kapica, a tvrda kapica postavljena je na 27,6 milijuna CHF. Ako bilo koja od dodijeljenih 2,2 milijarde tokena ne bude prodana, zadržat će se za buduće članstvo. Prodaja tokena već je u fazi STO, nakon što je dovršila privatnu prodaju i odobrenje FINMA-e u drugom kvartalu 2018. i pre-STO u Q3.

Prije prodaje članova, postojeći članovi mogli su kupiti HBE s popustom od 30 posto. Savjetnici i članovi tima healthbank dobit će 5 posto ukupnih HBE tokena ako je STO uspješan. Tijekom javnog pre-STO ulaganja ulagači su dobili 25 posto popusta na HBE tokene. Javna prodaja bit će otvorena 12 tjedana.

Prihod od tokena podijelit će se na tri glavna zadatka. Uključivanje klijenata u postojeću platformu čini 37 posto prihoda, Healthbank 2.0 čini 45 posto, a prateće operacije 18 posto. Od onih pratećih operacija, 7 posto odnosi se na otplatu zajma i potencijalne obveze, 9 posto na pozadinski ured i 2 posto na korisničku uslugu. Od prihoda usmjerenog na zdravstvo 2.0, 21 posto je za razvoj; 9 posto za tehnologiju blockchain i distribuirane knjige; i 15 posto za analitiku podataka, AI i duboko učenje. Od izdvojenih izdvajanja, 12 posto odnosi se na proizvodnju zdravstvene banke 1,0, 23 posto na BD i marketing, a 2 posto na operativnu izvrsnost.

  • pre-STO je sada pokrenut i bit će otvoren do kraja veljače 2019
  • Glavni STO izvodit će se u prvom kvartalu 2019. od 28. veljače 2019. do 31. svibnja 2019

Putokaz zdravstvene banke

Mapa puta healthbank započela je još u svibnju 2013. godine, kada je osnovana zadruga healthbank s 35 članova. U lipnju 2015. tim je osnovao Healthbanknova inovacija AG, s puštanjem u rad prvog izdanja platforme u srpnju 2016. Tog mjeseca također je objavljeno alfa izdanje i prvi B2B kupac, uvođenje prvih mobilnih aplikacija i drugo izdanje platforme.

Putokaz

Rujan 2016. uključio je beta izdanje i prvog B2B kupca. Do svibnja 2017. Healthbank je donio odluku o arhitekturi. Do ožujka 2018. bilo je 200 000 korisnika.

U lipnju 2018. Healthbank je imao platformu 2.0 na PaaS-u, kao i end-to-end enkripciju. Sljedećeg mjeseca bila su tri B2B kupca uživo. Pre-STO je sada aktivan i bit će otvoren do kraja veljače 2019., a tržište zdravstvenih podataka priprema se do listopada.

Glavni STI pokrenut će se u prvom kvartalu 2019. od 28. veljače 2019. do 31. svibnja 2019. Do ožujka će biti spremna aplikacija za novo tržište. Nakon toga, healthbank će raditi s AI.

Zaključak

healthbank je platforma dizajnirana da služi kao središte za zdravstvene podatke. Platforma će pružiti privatnost i mogućnost pohrane i unovčavanja podataka, a sve u skladu s regulatornim okvirima. Platforma već ima 200 000 korisnika, što ukazuje na uspješan proizvod umjesto onog koji još uvijek treba u potpunosti razviti.

korisni linkovi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me