3Commas Review: Bitcoin & Cryptocurrency Trading Bot Platform

3Commas Review

Amint a kriptovaluta világ folyamatosan érlelődik, a kriptográfiai kereskedőknek egyre növekvő szolgáltatásokat kínálnak, amelyek célja a kereskedési folyamat egyszerűsítése, és minden tapasztalati szintű kereskedő számára az állandó nyereség rögzítése..

3Commas egy átfogó kriptovaluta kereskedési platform, amely lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy automatizált kereskedési botokat használhassanak, valamint kövessék és másolhassák a sikeres kereskedők tevékenységét, valamint létrehozhassák és nyomon követhessék a felső portfóliókat..

Ezenkívül a felhasználók intelligens kereskedelemben vehetnek részt és testreszabhatják saját kereskedési stratégiájukat, valamint beállíthatják a stop loss és a profit parancsokat.

3Commas ReviewLátogasson el a 3Commas oldalra

3Commas in Glance

&# 128176; Ár Ingyenes próba / $ 29 / $ 49 / $ 99 havonta
&# 128179; Fizetési lehetőségek

PayPal / Apple Pay / Credit vagy Debit Card / Crypto
&# 128177; Cseretámogatás

Binance / Binance Jersey / Binance US / BitMex

Bittrex / Bybit / Coinbase Pro / Huobi / OKEX

Cloud️ Felhőalapú

Igen
&# 128200; Jelek Ingyenes piactér & Fizetett jelek
&# 128202; Stratégiák 30+ jelző / 90+ gyertyaminta

3Commas áttekintés

A 3Commas A kriptovaluta-kezelő platform számos eszközhöz hozzáférést biztosít, amelyek célja a kereskedelem általános hatékonyságának és eredményességének javítása. A projekt mögött álló csapat célja, hogy minimalizálja a befektetők kockázatát, és korlátozza a veszteségeknek való kitettségüket, ugyanakkor maximalizálja a profitjukat is.

A nyújtott szolgáltatás központi eleme a 3Commas kereskedési bot, amely webalapú szolgáltatásként működik, és számos eszközzel és cserével működik együtt. A kereskedési botok olyan számítógépes szoftverek, amelyek folyamatosan kereskednek a kereskedő által előre meghatározott paraméterek alapján.

Jelenleg több mint 33 000 kereskedő használja a szolgáltatást, és a platform napi 10 millió dolláros forgalmat bonyolít le, és a kereskedési bot jelenleg körülbelül 12 tőzsdével működik együtt, beleértve a Coinbase, a GDAX, a Binance, a Bitfinex és a Huobi.

Ennek eredményeként a kereskedők a 3Commas használatával lépést tarthatnak a különböző tőzsdék különböző megrendeléseivel, megalapozottabb kereskedési magatartást alakíthatnak ki, és hatékony stop veszteségeket alkalmazhatnak, vagy profit kereskedési stratégiákat alkalmazhatnak..

Főbb jellemzők

 • Funkcionalitás – A 3Commas webalapú platformot használ, és könnyen használható és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely számos funkciót és részletes elemzést tartalmaz. A felhasználók használhatnak rövid, egyszerű, összetett és összetett rövid botokat, beállíthatnak stop loss és profit célokat, valamint testre szabhatják saját kereskedési stratégiájukat..
 • Technológia – Az automatizált kereskedés a kriptovaluta-tőzsdékkel való API-integráción keresztül zajlik, és a bot éjjel-nappal működik bármilyen eszközzel, és a felhasználók asztali és hordozható számítógépeken elérhetik kereskedési irányítópultjukat. A csapat mobilalkalmazásokat is fejlesztett mind Androidra, mind iOS-re
 • Eszközök sora – A platform kereskedési eszközök jó választékát kínálja, és az automatizált botok és teljesítményanalitika mellett a felhasználók képesek létrehozni, elemezni és visszatesztelni a kriptográfiai portfóliókat, és figyelemmel kísérni a legjobban teljesítő portfóliókat, amelyeket más felhasználók hoztak létre. Ezenkívül a felhasználók társadalmi kereskedelmet folytathatnak, és követhetik és lemásolhatják más sikeres kereskedők tevékenységét.
 • Exchange integráció – A 3Commmas csapata automatikus kereskedési botokat biztosít 12 tőzsdéhez, beleértve a Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi és Yobit.
 • Vevőszolgálat – A platform angol és orosz nyelven érhető el, és egy támogató csoport áll rendelkezésre a nap 24 órájában, a hét minden napján. A felhasználók a kérelem benyújtásával léphetnek kapcsolatba a csapattal Súgó, és a csapattal a Twitter-fiókjukon, a Telegram-csoportjukon és a Facebookon keresztül is kapcsolatba lehet lépni. A Súgóban van egy GYIK oldal is, amely a leggyakoribb problémákkal foglalkozik, valamint számos egyértelműen megírt útmutató, amely segíti a felhasználókat a platformon történő navigálásban..

A 3Commas használatának megkezdése

A fiók létrehozása egyenes folyamat, és a főoldalon az oldal tetején egy zöld „Fiók létrehozása” fül található..

1) Hozzon létre egy fiókot

Látogasson el a 3Commas weboldalára, és adjon meg egy e-mail címet és jelszót a regisztrációhoz. Miután megerősítette fiókját az elküldött e-mailben található linkre kattintva, hozzáférést kap az irányítópulthoz.

2) Válassza ki a bot típusát

A kereskedési botoknak négy típusa létezik: rövid, egyszerű, összetett és összetett rövid botok, és egy egyszerű kereskedési bot csak egy kereskedési párot foglal magában, és a legegyszerűbb a felállítása..

3) Csatlakoztasson egy központot

Az egyszerű kereskedési bot funkció csak akkor működik a Binance tőzsdével, ha elindul, és csatlakoztathat Binance számlát itt.  Győződjön meg arról, hogy fiókja API-n keresztül csatlakozik-e, és rendelkezik-e BNB-vel, és be van-e kapcsolva a BNB-díjfizetési funkció. Ezek után folytathatja a bot elnevezését.

4) Válassza ki a kereskedési párt és állítsa be az alap kereskedési méretet

A legördülő menüből kiválaszthatja azt a kereskedési párt, amellyel a botjának kereskednie kell, majd megmondhatja a botnak, hogy az első kereskedés során mekkora összeget fog használni a preferált pénznemben.

5) Állítsa be a cél profitot

Mielőtt ezt megtenné, célszerű beállítani a biztonsági kereskedelem méretét, mivel bármilyen süllyedés után kontrolláltabban vásárolhat. Ha az ETH / BTC kereskedési párját választják, és ha az ETH vásárlása után az ár az eredeti vételár alá csökken, akkor a biztonsági ügyletek lehetővé teszik, hogy több ETH-t vásároljon a BTC összegével, amely a biztonsági kereskedelem méretében van megadva.

Ezután beállíthatja azt a célnyereséget, amely a kereskedési botot százalékok szerint tájékoztatja az eladásról. Ha a cél profit 3% -ra van beállítva, akkor a kereskedési bot automatikusan eladási megbízást hajt végre, amint ez a nyereség megvalósul.

6) Válassza ki a nyereség típusát

Két take profit opció létezik, amelyek az alapkereskedelem százalékai vagy a teljes volumen százalékai.

7) Állítsa be a maximális biztonsági forgalmat

Ez tájékoztatja a kereskedési botot arról, hogy hány biztonsági ügyletet hajthat végre a megállás előtt, a maximális aktív biztonsági ügyletek száma pedig megmondja a kereskedő botnak az aktív biztonsági ügyletek mennyiségét, amelyeket bármikor folytathat..

8) Állítsa be az áreltérést a nyílt biztonsági ügyletekhez

Ez megmondja a kereskedési botnak, hogy mikor kezdheti meg a biztonsági ügyletek végrehajtását, és százalékban van megadva. Ha 3-ra állítja, amikor a választott pénznem ára 3% -kal csökken az eredeti kereskedési ár alá, akkor a kereskedési bot biztonsági ügyleteket kezd végrehajtani.

9) Állítsa be a kereskedelem kezdési feltételeit

Ez tájékoztatja a botot arról, hogy mikor kell megtenni a kezdeti kereskedést, és választható a TradingView Signal Buy vagy az Strong Buy, a TradingView Signal Strong Buy, a Manual vagy az Open New Trade ASAP..

Ezeknek a lépéseknek a végrehajtásával a kereskedési bot néhány perc alatt konfigurálható, és az egész folyamat elég egyszerű ahhoz, hogy több kezdő kereskedő sikeresen kövesse. A platform még mindig elég részletes ahhoz, hogy tapasztaltabb kereskedőket is vonzzon.

Hogyan profitálhat az automatizált robotok használatából

A bot felállítása után a felhasználók elkezdhetnek hosszú és rövid ügyleteket lebonyolítani, rövid ügyletek esetén a kiválasztott pénznem áremelkedése az alapul szolgáló kriptovaluta értékesítésének végrehajtását eredményezi, amint elérik a kijelölt profitszintet. Árváltás esetén biztonsági megbízások adhatók annak biztosítására, hogy a bot adott százalékos növekedéssel vásároljon is.

A 3Commas csapata hosszú és rövid algoritmusokat vázolt fel, amelyek lehetővé teszik a magasabb eladás és az alacsonyabb vétel ellentétes stratégiáinak haszonszerzését..

Hosszú – alacsonyabb vétel, magasabb eladás

A bot új üzletet nyit az egyik feltételnek megfelelően, amely a létrehozás során kiválasztható. Ezt követően azonnal elad egy érmét. Ha az ár emelkedik, és a megrendelés kitöltésre kerül, a profitcél teljesül. Áresés esetén a bot a vételár alatt x% -onként biztonsági megrendeléseket ad le. Minden kitöltött biztonsági megrendelés átlagolja a vételárat, és lehetővé teszi a TakeProfit céljának alacsonyabbra mozgatását és az ügylet bezárását anélkül, hogy az első árfolyam visszafordulásakor nyereséget vesztene. Vásároljon egy érmét 10 dollárért, majd 11 dollárért adja el. Nyereséget hoz az árak különbségéből, mivel többet kap az eladás után. 11 dollárt kapott az elköltött 10 dollár ellen.

Egyszerűsített algoritmus:

 1. Vásároljon érmék kezdeti részét.
 2. Adjon eladási megbízást.
 3. Biztonsági vételi megrendelések.
 4. Biztonsági megrendelések esetén frissített eladási megbízást kap.
 5. Törölje a biztonsági megrendeléseket és az eladás után számolja ki a nyereséget, ha kész.

Rövid – magasabb eladás, alacsonyabb vétel

Ez a „Long” algoritmus megfordított változata. Adjon el egy érmét 10 dollárért, majd vásárolja vissza 9 dollárért. Nyereséget hoz az árak különbségéből, mivel kevesebbet költenek visszavásárlásra. 10 dollár ellen elköltött 9 dollár van.

Egyszerűsített algoritmus:

 1. Eladja az érmék kezdeti részét.
 2. Vételi megrendelés leadása.
 3. Helyi biztonsági eladási megrendelések.
 4. Biztonsági megrendelések esetén frissített vételi rendelést kap.
 5. Törölje a biztonsági megrendeléseket és a vásárlás után számolja ki a nyereséget, ha kész.

Hogyan működik az intelligens kereskedés

A 3Commas egy intelligens kereskedési funkciót tartalmaz, amely TakeProfit és StopLoss parancsokat használ a felhasználók maximalizálásához a kereskedelemben elért nyereségükben. A kereskedők testreszabhatják portfóliójukat egy adott áron történő vételi vagy eladási parancsokkal. A parancsok a következőképpen működnek:

Nyereség nyereség – A Trailing Take Profit funkciót úgy alakították ki, hogy segítse a kereskedőket a legtöbb nyereség megvalósításában. Ha egy felhasználó megvásárolja az ETH többszörösét 500 dollárért, és egy standard átvételi nyereségi megbízást állít be 550 dollárra, akkor 50 dollár nyereséget termelne.

Ha azonban az ETH ára továbbra is 550 dollár fölé emelkedik, akkor a Trailing Take Profit lehetővé teszi, hogy a trend legmagasabb részén értékesítsen a legmagasabb érték százalékával történő értékesítéssel. Ennek eredményeként, ha 10% -os Trailing Take Profit megbízást állít be, és az ETH elesik 600 dollárral, mielőtt esne, akkor az eladási megbízás akkor aktiválódik, amikor az ár 10% -kal, vagy 540 USD alá csökken..

Utolsó Stop Loss – Ez ugyanúgy működik, mint egy szokásos Stop Loss megrendelés, mivel mindkettő lehetővé teszi, hogy minimalizálja a veszteségeknek való kitettséget, amikor az árak csökkennek. A záró veszteség megrendelés kissé eltér, mivel százalékos és automatikusan alkalmazkodik az áringadozásokhoz, míg a stop veszteség megbízás manuálisan van rögzítve egy rögzített árküszöbön..

Ennek eredményeként, ha az ETH többszörösét 500 dollárért vásárolják, a Stop Loss megbízás 10% -ra van állítva, akkor a stop loss megbízás automatikusan végrehajtásra kerül, ha az ETH ára 450 dollár alá esik, és az ETH-t azon az áron adja el. Ha az ETH ára növekszik a nap folyamán, a Trailing Stop Loss megbízás automatikusan alkalmazkodik az árváltozáshoz, és ha az ETH az ár 15% -kal nő, a Trailing Stop Loss megbízás akkor vált ki, amikor a kiigazított ár 10% -kal csökken, ami egy 5% -os nyereség. Ez eltér a szokásos Stop Loss megbízástól, amelyet csak akkor hajtanak végre, ha az ár az eredeti vételár 10% -a alá esik.

Mennyire biztonságos a 3Commas?

A csapat nem foglalkozik túl sok részletességgel az általuk választott biztonsági protokollokkal kapcsolatban, azonban érdemes megjegyezni, hogy valójában nincsenek pénzeszközök a platformon, és a kereskedési botjai nem képesek kifizetni a linkelt fiókok.

Hasonlóan a többi kereskedési botplatformhoz, a kereskedési botok az API-n keresztül csatlakoznak az Ön tőzsdefiókjaihoz, majd automatizált kereskedéseket folytatnak a kapcsolt tőzsdéken. Míg ez a folyamat zajlik, a felhasználóknak nem kell készpénzt / kriptot átutalniuk külső számlákra, és egyszerűen meg kell adniuk az API-kulcsokat, amelyeket a cseréik hoztak létre..

Ezek a kulcsok korlátozott hozzáférést biztosítanak a kereskedési botokhoz a felhasználói fiókokhoz, szigorúan kereskedelem lebonyolításához, és nem adnak a botoknak semmilyen visszavonási jogot..

Ez azt is jelenti, hogy ha a fiókja veszélybe kerül, és az aljas szereplők képesek lennének megszerezni az irányítást az Ön kereskedési tevékenysége felett, akkor sem tudnának közvetlenül hozzáférni az Ön tőzsdefiókjaihoz a kifizetések végrehajtása érdekében..

Ugyanakkor a titkosítás szokásos személyi biztonsági szabályai továbbra is érvényesek, mivel ezek továbbra is káros hatással lehetnek a cserefiókodban tartott pénzeszközökre. A hackerekről ismert, hogy API hozzáférést kapnak a számlák cseréjéhez, és parancsot adnak a botoknak, hogy nagy mennyiségű, alacsony értékű érmét vásárolhassanak, amelyeket a hackerek már korábban megvásároltak..

Az említett érmék keresletének és árának mesterséges felfújása után a hackerek ezt követően nyereségért eladják személyes részesedéseiket, így a veszélyeztetett számlatulajdonosok pénzt tartanak az alacsony értékű érmékben..

Ennek eredményeként a kockázatok csökkentése érdekében a felhasználóknak javasoljuk, hogy engedélyezzék a rendelkezésre álló biztonsági lehetőségeket, például a kétfaktoros hitelesítést (2FA) és az értesítési riasztásokat. Engedélyezhetők az értesítések, amelyek figyelmeztetik a felhasználókat a fiókjuk minden bejelentkezésére, és a platform új IP-észlelést is használ, és ellenőrző e-maileket küldünk, amikor a felhasználó új rendeltetési helyről jelentkezik be..

A fiókjához való hozzáféréshez a felhasználónak meg kell adnia egy egyszeri kódszámot, vagy kattintson az ellenőrző e-mailben található linkre.

A 3Commas csapata kijelenti, hogy elkötelezettek az adatbiztonság és a felhasználók személyes adatainak védelme mellett, és minden adatot biztonsági integrált biztosítékok védenek. Ezek megközelítésükben eltérőek, és magukban foglalják a biztonságos területek használatát, valamint olyan technikai intézkedéseket, mint a titkosítás és a biztonságos szerverek.

A csapat azt is felvázolja, hogy biztonsági megsértés esetén végrehajtják az incidensekre és a szabálysértésekre adott reagálási tervüket, amely magában foglalja a lehető leghamarabb az egyéneknek szóló értesítéseket.

Mennyire alkalmas a 3Commas kezdőknek?

A platformon általában még az új kereskedők számára is könnyű navigálni, a kereskedési botokat pedig egyszerűen fel lehet állítani. A különféle funkciók könnyen hozzáférhetők a fiókjából, és csatlakozás a tőzsdéhez, valamint az intelligens kereskedések és botok beállítása egyetlen gombnyomással elvégezhető. Az Irányítópult is jól elrendezett, és az oldalsó panel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan kiválasszák a kívánt füleket és funkciókat.

Ezenkívül az olyan funkciók, mint a botanalitika, amely részletezi a legjobban teljesítő botokat és kereskedési párokat, valamint a piac, jól kivitelezettek és egyszerűen érthetők. Míg a portfólió létrehozása, nyomon követése és a közösségi kereskedési funkciók megfelelnek mind az új, mind a tapasztaltabb kereskedőknek.

Számos portfóliót kereshet át és elemezhet a fiókjában, miközben figyelemmel kíséri azok teljesítményét és szemmel tarthatja őket az érdeklődésre számot tartó portfóliók követésével. Kívánt esetben másolhat portfóliót is; bár a szolgáltatás teljes kihasználásához ugyanazokra a cserékre van szükség.

A kereskedő naplója egy másik olyan funkció, amely a különböző szintű kereskedők számára előnyös, mivel tömör beszámolót nyújt az összes kapcsolt tőzsdén lebonyolított ügyletről, és lehetővé teszi, hogy könnyen azonosítsa az adott kereskedelem során felmerült nyereséget vagy veszteséget egy meghatározott időtartamon belül..

Ez segít felmérni a kereskedési botok teljesítményét, és párhuzamosan működik azzal a lehetőséggel, hogy különféle értesítéseket állítson be akár böngészőben, akár mobilon, akár e-mailben, és az értesítések a fiók Beállítások lapján konfigurálhatók.

Egy másik fő plusz a platformon rendelkezésre álló rengeteg erőforrás, a Támogatási rész pedig számos útmutatót és GYIK-t tartalmaz, amelyek segítenek az embereknek a legfontosabb kérdések kezelésében.

Ezenkívül a csapat blogot vezet, amely számos kulcsfontosságú fogalmat részletez az újabb kereskedők számára, valamint további segítséget nyújt a Telegram csoportjukon, a YouTube csatornán és más közösségi média csatornákon keresztül, és a tagok hozzáférhetnek a 3Commas Discordhoz a fiókjukon belül..

Ami a legfontosabb, hogy a 3Commas könnyen kezelhető, és számos kereskedési eszközt tartalmaz, ingyenesen kipróbálhatja, és bárki használhatja az ingyenes próbaverziót, hogy kipróbálja a platformot, és kijátszhassa annak különféle szolgáltatásait.

3Commas Árképzés

Míg a 3Commas szabadon kipróbálható, számos havi tagsági csomag létezik, amelyek különféle funkciókat tartalmaznak.

A Starter csomag havi 29 dollárba kerül *, és a következőket tartalmazza:

 • Smart Trading terminál
 • Nincs korlátozás a kereskedésre
 • Hibákról és törlésekről szóló értesítések

Az Advanced csomag 49 dollárba kerül havonta *, és a következőket tartalmazza:

 • Smart Trading terminál
 • Nincs korlátozás a kereskedésre
 • Egyszerű botok
 • Személyes jelzések TradingView

A Pro csomag havi 99 dollárba kerül *, és a következőket tartalmazza:

 • Smart Trading terminál
 • Egyszerű, összetett botok és Bitmex botok
 • Személyes jelzések TradingView
 • Teljes portfóliókezelés

* Fontos megjegyezni, hogy a hosszabb előfizetési időszakra kötelezett felhasználók csökkentik a havi díjaikat, a 6 hónapos előfizetés pedig 15% -os kedvezményt kap, míg egy éves előfizetés 25% -os kedvezményt kap..

Van egy vállalati csomag is, amely kiemelt támogatást és egyedi szolgáltatásokat tartalmaz, és ennek a szolgáltatásnak az ára külön kérésre elérhető.

A csapat a fizetési lehetőségek tekintetében is meglehetősen rugalmas, és az előfizetéseket kriptóban vagy fiatban is lehet fizetni, hitelkártyás fizetéssel és PayPal-on keresztül történő átutalással és advcash-sel is lehetséges.

Következtetés

A kereskedési botok többségét vagy nehéz használni, különösen az új kereskedők számára, vagy nem a várt módon működnek. Úgy tűnik, hogy a 3Commas megoldotta ezeket a problémákat egy olyan kereskedési bot előállításával, amelyet egyszerûen fel lehet állítani és használni, valamint megbízhatóan teljesít sok versenytársához képest.

A rendszer jól integrált és számos vezető tőzsdén működik, mint például a Binance, a Coinbase és a Huobi. A 3Commas kereskedési bot lehetővé teszi mind a kezdő, mind a tapasztaltabb kereskedők számára, hogy maximalizálják kereskedési potenciáljukat azáltal, hogy részt vesznek egy huszonnégy órás piacon, félve az esetleges hatékonysághiánytól..

Az irányítópulton könnyen lehet navigálni, és a felhasználók számos opciót választhatnak a kereskedési botok konfigurálásával kapcsolatban, emellett rengeteg oktatási információ áll rendelkezésre, valamint részletes elemzés található a botok teljesítményéről..

Ezenkívül az olyan funkciók beépítése, mint a portfólió létrehozása és követése, valamint a szociális kereskedelem, a 3Commas jó választás mindazok számára, akik érdeklődnek az automatizált kereskedés kriptopénz-kereskedési protokolljaik iránt történő felvétele iránt..

Látogasson el a 3Commas oldalra

3Commas

src = “~ images \ 3commas-review-bitcoin-cryptocurrency-trading-bot-platform.gif”

alt = “3Commas”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

9.0 / 10

Árazás

9.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

Előnyök

 • Tiszta felület
 • Sok csere
 • Intelligens kereskedés
 • Másolás kereskedés
 • Felhőalapú rendszer

Hátrányok

 • Kereskedelmi Bot Bizottság az alsó szinteken

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"3Commas","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 07 \ /3commas-review.gif","leírás":"Amint a kriptovaluta világ folyamatosan érlelődik, a kriptográfiai kereskedőknek egyre nagyobb szolgáltatásokat kínálnak, amelyek célja a kereskedési folyamat egyszerűsítése, és minden tapasztalati szintű kereskedő számára az állandó nyereség rögzítése. A 3Commas egy átfogó kriptovaluta kereskedési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált kereskedési botokat használjanak…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"9.00"},"név":"3Commas","reviewBody":"Amint a kriptovaluta világ folyamatosan érlelődik, a kriptográfiai kereskedőknek egyre növekvő szolgáltatásokat kínálnak, amelyek célja a kereskedési folyamat egyszerűsítése, és minden tapasztalati szintű kereskedő számára a folyamatos nyereség rögzítése. \ R \ n \ r \ n3 átfogó kriptovaluta-kereskedési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált kereskedési botokat használjanak, valamint kövessék és másolják a sikeres kereskedők tevékenységét, valamint létrehozhassák és nyomon követhessék a legfelső portfóliókat. intelligens kereskedés és a saját kereskedési stratégiáik testreszabása, valamint stop loss és profit parancsok beállítása. \ r \ nLátogasson el a 3Commas \ r \ n \ r \ n3Gyors pillantásra \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb0 Ár \ r \ nIngyenes próba \ / $ 29 \ / $ 49 \ / $ 99 havonta \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb3 Fizetési lehetőségek \ r \ n \ r \ nPayPal \ / Apple Fizetés / hitel- vagy betéti kártya \ / Crypto \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcb1 Exchange támogatás \ r \ n \ r \ nBinance \ / Binance Jersey \ / Binance US \ / BitMex \ r \ nBittrex \ / Bybit \ / Coinbase Pro \ / Huobi \ / OKEX \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u2601 \ ufe0f Felhőalapú \ r \ n \ r \ nIgen \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcc8 jelek \ r \ nAz ingyenes piac & Fizetett jelek \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ ud83d \ udcca stratégiák \ r \ n30 + Jelzők \ / 90+ gyertyaminták \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n3Kommunikációs áttekintés \ r \ n A 3Commas kriptovaluta-kezelő platform számos eszközhöz hozzáférést biztosít, amelyek célja a kereskedelem általános hatékonyságának és eredményességének javítása. A projekt mögött álló csapat célja a befektetők kockázatainak minimalizálása és a veszteségeknek való kitettség korlátozása, valamint a nyereség maximalizálása. \ R \ n \ r \ nAz nyújtott szolgáltatás középpontjában a 3Commas kereskedési bot található, amely webként működik. alapú szolgáltatás, és számos eszközzel és központtal együtt működik. A kereskedési botok olyan számítógépes szoftverdarabok, amelyek folyamatosan kereskednek a kereskedő által előre meghatározott paraméterek alapján. \ R \ n \ r \ n Jelenleg több mint 33 000 kereskedő veszi igénybe a szolgáltatást, és a platform napi 10 millió dollár felett kereskedik. mennyiség és a kereskedési bot jelenleg körülbelül 12 tőzsdével működik együtt, beleértve a Coinbase, a GDAX, a Binance, a Bitfinex és a Huobi. \ r \ n \ r \ nEredményeként a 3Commas használatával a kereskedők lépést tarthatnak a különböző tőzsdék különböző megrendeléseivel, tovább fejlődhetnek tájékozott \ u00a0kereskedelmi magatartás, és használja ki a hatékony stop veszteségeket, vagy profit kereskedési stratégiákat alkalmaz. \ r \ nFőbb jellemzők \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 3Commas webalapú platformot használ, és könnyen használható és intuitív felhasználói felület, amely számos funkciót és részletes elemzést tartalmaz. A felhasználók használhatnak rövid, egyszerű, összetett és összetett rövid botokat, beállíthatnak stop loss és profit célokat, valamint testre szabhatják saját kereskedési stratégiájukat. \ R \ n \ tTechnológia \ u2013 Az automatizált kereskedés API integrációval történik. kriptovaluta-tőzsdék és a bot éjjel-nappal működik bármilyen eszközzel, és a felhasználók asztali és hordozható számítógépeken férhetnek hozzá kereskedési irányítópultjukhoz. A csapat fejlesztett mobilalkalmazásokat mind az Android, mind az iOS rendszerhez \ r \ n \ tSzerszámok köre \ u2013 A platform kereskedési eszközök jó választékát kínálja, és az automatizált robotok és a teljesítményanalitika mellett a felhasználók létrehozhatnak, elemezhetnek és készíthetnek elemeket. tesztelje vissza a kriptográfiai portfóliókat, és figyelje a többi felhasználó által létrehozott legjobban teljesítő portfóliókat. Ezenkívül a felhasználók társadalmi kereskedelmet folytathatnak, és követhetik és másolhatják más sikeres kereskedők tevékenységeit. Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi és Yobit. \ R \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013 A platform angol és orosz nyelven érhető el, és támogatási csoport áll rendelkezésre minden probléma megoldására 24 \ / 7. A felhasználók kapcsolatba léphetnek a csapattal egy kérés benyújtásával a Súgóban, és a csapattal kapcsolatba léphetnek a Twitter-fiókjukon, a Telegram csoportján és a Facebookon keresztül is. A Súgóban van egy GYIK oldal is, amely a leggyakoribb problémákkal is foglalkozik. számos világosan megírt útmutatóként, amelyek segítik a felhasználókat a platformon való navigálásban. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHogyan kezdhetem el a 3Commas szolgáltatást \ r \ nA fiók létrehozása egyszerű folyamat, és a főoldal rendelkezik egy zöld \ u201cHozzon létre egy fiók \ u201d fület az oldal tetején. \ r \ n1) Hozzon létre egy fiókot \ r \ nLátogasson el a 3Commas webhelyre, és adjon meg egy e-mail címet és jelszót a regisztrációhoz. Miután megerősítette fiókját az elküldött e-mailben található linkre kattintva, hozzáférést kap az irányítópulthoz. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2) \ u00a0Válassza ki a bot típusát \ r \ nNégyféle kereskedési bot létezik, rövid, egyszerű, összetett és összetett rövid botok, és egy egyszerű kereskedési bot csak egy kereskedési párt foglal magában, és a legegyszerűbb előre beállítani. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) \ u00a0Tőzsde csatlakoztatása \ r \ nAz egyszerű kereskedési bot funkció csak akkor működik a Binance tőzsdével, ha elindul, és Binance fiókot csatlakoztathat \ u00a0itt. \ u00a0Győződjön meg arról, hogy fiókja API-n keresztül csatlakozik, rendelkezik BNB-vel és be van kapcsolva a BNB díjfizetési funkciója. Ezek után folytathatja a bot megnevezését. \ R \ n \ r \ n \ r \ n4) \ u00a0Válassza ki a kereskedési párokat és állítsa be az alap kereskedési méretet \ r \ nKiválaszthatja azt a kereskedési párt, amelyről a botot szeretné kereskedni a legördülő menüből, majd megmondhatja botjának, hogy az Ön által preferált pénznemből mekkora összeget fog felhasználni a \ u00a0 kezdeti kereskedelem során. \ r \ n5) \ u00a0A célzott nyereség beállítása \ r \ nEzt megelőzően ez a jó ötlet a biztonsági kereskedelem méretének beállítása, mivel bármilyen süllyedés után kontrolláltabban vásárolhat. Ha az ETH \ / BTC kereskedési párját választják, és ha az ETH megvásárlása után az ár az eredeti vételár alá csökken, akkor a biztonsági ügyletek lehetővé teszik, hogy több ETH-t vásároljon a biztonsági kereskedelem méretében meghatározott BTC összegével. \ n \ r \ n Utána beállíthatja azt a célnyereséget, amely százalékok szerint tájékoztatja a kereskedési botot arról, hogy mikor kell eladni. Ha a cél profit 3% -ra van beállítva, akkor a kereskedési bot automatikusan eladási megbízást hajt végre, amint ez a nyereség megvalósult. \ R \ n6) \ u00a0Válasszon nyereség típust \ r \ nKét felvételi nyereség van, amelyek egy százalék az alapkereskedelemtől vagy egy százalék a teljes mennyiségtől. \ r \ n7) Állítsa be a maximális biztonsági ügyletek számát \ r \ nEz tájékoztatja a kereskedési botot arról, hogy hány biztonsági ügyletet hajthat végre a leállítás előtt, és az aktív biztonsági ügyletek maximális száma megmondja a kereskedés számát bot az aktív biztonsági ügyletek mennyisége, amelyet bármikor folytathat. \ r \ n8) Állítsa be az áreltérést a nyitott biztonsági ügyleteknél \ r \ nEz megmondja a kereskedési botnak, hogy mikor kezdheti meg a biztonsági ügyletek végrehajtását, és százalékban van megadva. Ha 3-ra állítja, amikor a választott pénznem ára 3% -kal csökken az eredeti kereskedési ár alá, akkor a kereskedési bot biztonsági ügyleteket kezd végrehajtani. \ R \ n9) Állítsa be a kereskedés kezdési feltételeit \ r \ nEz tájékoztatja a botot mikor kell megtenni a kezdeti kereskedést, és választható a TradingView Signal Buy vagy az Strong Buy, a TradingView Signal Strong Buy, a Manual vagy az Open New Trade ASAP. \ r \ n \ r \ nAz alábbi lépések végrehajtásával kereskedési bot lehet csak néhány perc alatt konfigurálható, és az egész folyamat elég egyszerű ahhoz, hogy több kezdő kereskedő sikeresen kövesse. A platform még mindig elég részletes ahhoz, hogy tapasztaltabb kereskedőket is vonzzon. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHogy profitálhasson az automatizált robotok használatából \ r \ nBot felállítása után a felhasználók hosszú és hosszú rövid ügyletek, rövid ügyletek esetében a kiválasztott valuta áremelkedése az alapul szolgáló kriptovaluta értékesítésének végrehajtását eredményezi, amint elérik a kijelölt profitszintet. Árváltás esetén biztonsági megbízások adhatók annak biztosítására, hogy a bot adott százalékos növekedéssel vásároljon is. \ R \ n \ r \ nA 3Commas csapata hosszú és rövid algoritmusokat is felvázolt, amelyek lehetővé teszik az ellenkező értékesítési stratégiákat. magasabb és alacsonyabb vásárlási lehetõség a nyereség megszerzéséhez. \ r \ nHosszú – alacsonyabb vétel, magasabb eladás \ r \ nA bot új üzletet nyit a létrehozás során kiválasztható feltételek egyikének megfelelõen. Ezt követően azonnal elad egy érmét. Ha az ár emelkedik, és a megrendelés kitöltésre kerül, a profitcél teljesül. Áresés esetén a bot a vételár alatt x% -onként biztonsági megrendeléseket ad le. Minden kitöltött biztonsági megrendelés átlagolja a vételárat, és lehetővé teszi a TakeProfit céljának alacsonyabbra mozgatását és az ügylet bezárását anélkül, hogy az első árfolyam visszafordulásakor nyereséget vesztene. Vásároljon egy érmét 10 dollárért, majd 11 dollárért adja el. Nyereséget termel az árak különbségéből, amikor többet kap az eladás után. 11 dollár jut elköltött 10 dollárhoz. \ R \ n \ r \ nEgyszerűsített algoritmus: \ r \ n \ r \ n \ tVásárolja meg az érmék kezdeti \ u00a0 részét. \ R \ n \ tAdjon eladási megbízást. \ R \ n \ tHelyezzen biztonsági vásárlást \ u00a0rendelések. \ r \ n \ tBiztonsági megrendelések esetén \ u00a0 kitöltött frissített eladási megbízást kap. \ r \ n \ tMondja a biztonsági megrendeléseket és az eladás után számolja ki a nyereséget, ha kész. \ r \ n \ r \ nRövid – nagyobb eladás, \ u00a0buy lower \ r \ nA \ egy fordított változata"Hosszú\" algoritmus. \ u00a0Adjon el egy érmét 10 dollárért, majd vásárolja vissza 9 dollárért. Az árkülönbségből profitot termel, mivel kevesebbet költenek a visszavásárlásra. 10 dollár ellenében elköltött 9 dollár kapott. \ R \ n \ r \ nEgyszerűsített algoritmus: \ r \ n \ r \ n \ tElső érmék \ u00a0 részének eladása. \ R \ n \ tVásárlási megbízást adjon le. \ R \ n \ tHelyezze el a biztonságot megbízások. \ r \ n \ tBiztonsági megbízások esetén \ u00a0 kitöltött frissített vételi megbízást kap. \ r \ n \ tMondja a biztonsági megrendeléseket és számolja ki a nyereséget a vétel után, ha kész. \ r \ n \ r \ nHogyan működik az intelligens kereskedelem \ r \ Az n3Commas tartalmaz egy intelligens kereskedési funkciót, amely TakeProfit és StopLoss parancsokat használ a felhasználók maximalizálásához a kereskedelemben elért nyereségükben. A kereskedők testreszabhatják portfóliójukat egy adott áron történő vételi vagy eladási parancsokkal. A parancsok a következőképpen működnek: \ r \ n \ r \ nA nyereség megszerzése nyereséget \ u2013 A visszavétel nyereség funkciót úgy alakították ki, hogy a kereskedőknek a legtöbb nyereséget tudják megvalósítani. Ha egy felhasználó megvásárolja az ETH többszörösét 500 dollárért, és egy standard felvételi nyereségi megbízást állít be 550 dollárra, akkor 50 dollár nyereséget tenne ETH-onként. \ R \ n \ r \ nHa azonban az ETH ára továbbra is 550 dollár fölé emelkedik akkor a Trailing Take Profit lehetővé teszi, hogy a trend legmagasabb részén értékesítsen a legmagasabb érték százalékával történő eladással. Ennek eredményeként, ha 10% -os Trailing Take Profit megbízást állít be, és az ETH 600 dollár értéket ér el, mielőtt esne, akkor az eladási megbízás akkor aktiválódik, amikor az ár 10% -kal, vagy 540 USD alá csökken. \ R \ n \ r \ nTrailing Stop Loss \ u2013 Ez ugyanúgy működik, mint egy szokásos Stop Loss megrendelés, mivel mindkettő lehetővé teszi, hogy minimalizálja a veszteségek kitettségét, amikor az árak csökkennek. A záró veszteség megrendelés kissé eltér, mivel százalékos és automatikusan alkalmazkodik az áringadozásokhoz, míg a Stop Loss megbízás manuálisan kerül rögzítésre rögzített árküszöbön. \ R \ n \ r \ nEredményként, ha az ETH többszörösei vannak 500 dolláron vásárolt, 10% -ra beállított Stop Loss megbízással a stop loss megbízás automatikusan végrehajtásra kerül, ha az ETH ára 450 dollár alá esik, és eladja az ETH-t ezen az áron. Ha az ETH ára emelkedik a nap folyamán, akkor a Trailing Stop Loss megbízás automatikusan alkalmazkodik az árváltozáshoz, és ha az ETH ár 15% -kal nő, a Trailing Stop Loss megbízás akkor vált ki, amikor a \ u00a0 kiigazított ár 10% -kal csökken, ami 5% -os nyereségben. Ez eltér a szokásos Stop Loss megrendeléstől, amelyet csak akkor hajtanak végre, ha az ár az eredeti vételár 10% -a alá esik. \ R \ nMilyen biztonságos a 3Commas? \ R \ nA csapat nem megy túl sok részletbe a az általuk választott biztonsági protokollok, azonban érdemes megfeledkezni arról, hogy valójában nem rendelkezik pénzeszközökkel a platformon, és a kereskedési botjai nem képesek kifizetést végrehajtani a kapcsolt fiókokból. \ r \ n \ r \ nHasonló más kereskedési botplatformokhoz, a kereskedési botjai az API-n keresztül csatlakoznak az Ön cserefiókjaihoz, majd automatizált kereskedéseket folytatnak a kapcsolt tőzsdéken. Amíg ez a folyamat zajlik, a felhasználóknak nem kell semmilyen készpénzt \ / kriptográfát átutalniuk külső számlákra, és egyszerűen meg kell adniuk a cseréik által létrehozott API-kulcsokat. \ R \ n \ r \ nEzek a kulcsok biztosítják a kereskedési botokat korlátozott hozzáféréssel a felhasználói fiókokhoz, szigorúan kereskedelem lebonyolításához, és ne adjon semmilyen kifizetési jogot a botoknak. \ r \ n \ r \ nEz azt is jelenti, hogy ha a fiókja veszélybe kerül, és az aljas szereplők megszerezhették a kereskedelem irányítását tevékenységet, akkor sem tudnának közvetlenül hozzáférni az Ön Exchange-számláihoz a visszavonás érdekében. \ r \ n \ r \ nAzonban a kriptográfia szokásos személyi biztonsági szabályai továbbra is érvényesek, mivel ezek továbbra is káros hatással lehetnek a pénzváltási számláin tartott pénzeszközök. A hackerekről köztudott, hogy API hozzáférést szereznek a pénzváltási számlákhoz, és parancsot adnak a robotoknak, hogy nagy mennyiségű, alacsony értékű érmét vásároljanak, amelyeket a hacker korábban már megvásárolt. az említett érmék után a hackerek nyereségért eladják személyes részesedéseiket, így a veszélyeztetett számlatulajdonosok pénzeszközöket tartanak az alacsony értékű érmékben. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEz eredményeként annak érdekében, hogy Ezeknek a kockázatoknak a csökkentése érdekében javasoljuk, hogy a felhasználók engedélyezzék az elérhető biztonsági opciókat, például a kétfaktoros hitelesítést (2FA) és az értesítési figyelmeztetéseket. Engedélyezhetők az értesítések, amelyek figyelmeztetik a felhasználókat a fiókjuk minden bejelentkezésére, és a platform új IP-észlelést is használ, ellenőrző e-maileket küldve, amikor a felhasználó új rendeltetési helyről jelentkezik be. \ R \ n \ r \ n A fiókjához való hozzáféréshez a felhasználónak meg kell adnia egy egyszeri kódszámot, vagy kattintson az ellenőrző e-mailben található linkre. \ r \ n \ r \ nA 3Commas csapata kijelenti, hogy elkötelezett az adatbiztonság mellett, és felhasználóik személyes adatainak és minden adatának védelmét integrált biztonsági biztosítékok védik. Ezek megközelítésükben eltérőek, és magukban foglalják a biztonságos területek használatát, valamint olyan technikai intézkedéseket, mint a titkosítás és a biztonságos szerverek. \ R \ n \ r \ nA csapat azt is felvázolja, hogy biztonsági megsértés esetén végrehajtják az incidensekre és a szabálysértésekre adott válaszaikat. Terv, amely magában foglalja a lehető leghamarabb értesítések küldését az egyéneknek. \ R \ nHogy alkalmas a 3Commas kezdőknek? \ R \ nA platformon általában elég könnyű navigálni, még az új kereskedők számára is, és a kereskedési botokat is könnyű beállítani. A különféle funkciók könnyen hozzáférhetők a fiókjából, és csatlakozás a tőzsdéhez, valamint az intelligens kereskedések és botok beállítása egyetlen gombnyomással elvégezhető. Az Irányítópult szintén jól elrendezett, és az oldalsó panel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan kiválasszák az előnyben részesített füleket és szolgáltatásokat. \ R \ n \ r \ nEzenkívül olyan funkciók, mint a botanalitika, amely részletezi a legjobban teljesítő botokat és kereskedési párokat, piacterek jól kivitelezettek és egyszerűen érthetők. Míg a portfólió létrehozása, nyomon követése és a közösségi kereskedési funkciók megfelelnek mind az új, mind a tapasztaltabb kereskedőknek. \ R \ n \ r \ nFiókja belsejében számos portfóliót kereshet és elemezhet, miközben figyelemmel kíséri azok teljesítményét és szemmel tartja őket. érdeklő portfóliók követésével. Kívánt esetben másolhat portfóliót is; bár ugyanannak a tőzsdének kapcsolódnia kell a funkció teljes kihasználásához. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kereskedő naplója egy másik olyan szolgáltatás, amely a különböző szintű kereskedők számára előnyös, mivel biztosítja tömör beszámoló az összes kapcsolt tőzsdén lebonyolított ügyletről, és lehetővé teszi, hogy könnyen azonosítsa az adott kereskedelemben felmerült nyereséget vagy veszteséget egy meghatározott időtartamon belül. \ r \ n \ r \ nEz segít felmérni a kereskedés teljesítményét. kereskedési botjait, és párhuzamosan működik, és beállíthat egy sor értesítést böngészőben, mobilon vagy e-mailben, és az értesítéseket a fiók Beállítások lapján konfigurálhatja. \ r \ n \ r \ nEgy másik fontos plusz a platformon elérhető rengeteg erőforrás, és a Támogatás szakasz számos útmutatót és GYIK-t tartalmaz, amelyek segítenek az embereknek a legfontosabb kérdések kezelésében. \ r \ n \ r \ nRáadásul a csapat blogot tart fenn amely számos kulcsfontosságú fogalmat részletez az újabb kereskedők számára, és további segítséget nyújt v többek között a Telegram csoportjuk, a YouTube csatornájuk és más közösségi média csatornák, a tagok pedig a fiókjukon belül férhetnek hozzá a 3Commas Discordhoz. \ r \ n \ r \ nA legfontosabb, hogy azon túl, hogy könnyen navigálhatók, és egy tartományt tartalmaznak a kereskedési eszközök közül a 3Commas szintén szabadon kipróbálható, és bárki igénybe veheti az ingyenes próbaverziót a platform kipróbálására és a különböző funkciókkal való játékra. \ r \ n3Kommunikációs árak \ r \ nMíg a 3Commas szabadon kipróbálhatja, vannak számos havi tagsági csomag, amelyek különféle funkciókat tartalmaznak. \ r \ n \ r \ nA kezdő csomag 29 dollárba kerül havonta *, és tartalmazza: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminál \ r \ n \ tNincsenek korlátozások kereskedés \ r \ n \ tHibákról és törlésekről szóló értesítések \ r \ n \ r \ nA Speciális csomag havi 49 dollárba kerül *, és tartalmazza: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminál \ r \ n \ tNincs korlátozás a kereskedelemre \ r \ n \ tEgyszerű botok \ r \ n \ tSzemélyes jelek TradingView \ r \ n \ r \ nA Pro csomag havi 99 dollárba kerül *, és tartalmazza: \ r \ n \ r \ n \ tSmart Trading terminál \ r \ n \ tEgyszerű, összetett botok és B itmex botok \ r \ n \ tSzemélyes jelek TradingView \ r \ n \ tTeljes portfóliókezelés \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n * Fontos megjegyezni, hogy a hosszabb előfizetési időszakra kötelezett felhasználók havi díjaik csökkentése, és egy 6 hónapos előfizetés 15% -os kedvezményt kap, míg egy éves előfizetés 25% -os kedvezményt kap. \ r \ n \ r \ nLétezik egy vállalati csomag is, amely kiemelt támogatást és egyedi szolgáltatásokat tartalmaz , és ennek a szolgáltatásnak az ára külön kérésre elérhető. \ r \ n \ r \ nA csapat meglehetősen rugalmas a fizetési lehetőségek tekintetében is, és az előfizetéseket kriptóban vagy fiatban is lehet fizetni, hitelkártyás fizetéssel és PayPal-on keresztül történő átutalással. Az advcash is lehetséges. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKövetkeztetés \ r \ nA kereskedési botok többségét vagy nehéz használni, különösen az új kereskedők számára, vagy pedig nem a várt módon működnek. Úgy tűnik, hogy a 3Commas megoldotta ezeket a problémákat egy olyan kereskedési bot előállításával, amelyet egyszerre könnyű felállítani és használni, valamint megbízhatóan teljesít sok versenytársához képest. \ R \ n \ r \ nA rendszer jól integrált és számos vezető cserék, mint például a \ u00a0Binance, \ u00a0Coinbase és \ u00a0Huobi. A 3Commas kereskedési bot lehetővé teszi mind a kezdő, mind a tapasztaltabb kereskedők számára, hogy maximalizálják kereskedési potenciáljukat azzal, hogy részt vesznek egy huszonnégy órás piacon, félve az esetleges hatékonysághiánytól. \ R \ n \ r \ nA műszerfalon könnyen lehet navigálni, és a felhasználók könnyen számos opciót választhatnak a kereskedési botok konfigurálásához, emellett jó mennyiségű oktatási információ áll rendelkezésre \ u00a0elérhető, valamint részletes \ u00a0analytics \ u00a0 a botok teljesítményéről \ r \ n \ r \ n Továbbá az olyan funkciók beépítése, mint a portfólió létrehozása és nyomon követése, valamint a közösségi kereskedés, a 3Commas-t szilárd lehetőségnek tekinti mindazok számára, akik érdeklődnek az automatizált kereskedés kriptopénz-kereskedési protokolljaikba való felvétele iránt. \ r \ nLátogasson el a 3Commába","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2021-01-03"},"kiegészítőTípus":"határozatlan","Alternatív név":"határozatlan","díj":"határozatlan","díjakat":"határozatlan","márka":"határozatlan","kategória":"határozatlan","szín":"határozatlan","mélység":"határozatlan","disambiguatingDescription":"határozatlan","gtin12":"határozatlan","gtin13":"határozatlan","gtin14":"határozatlan","gtin8":"határozatlan","magasság":"határozatlan","azonosító":"határozatlan","logó":"határozatlan","mainEntityOfPage":"határozatlan","anyag":"határozatlan","modell":"határozatlan","mpn":"határozatlan","termék azonosító":"határozatlan","gyártási dátum":"határozatlan","Vásárlás időpontja":"határozatlan","kiadási dátum":"határozatlan","ugyanaz, mint a":"határozatlan","sku":"határozatlan","szlogen":"határozatlan","url":"határozatlan","súly":"határozatlan","szélesség":"határozatlan"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me