CoinRule áttekintés: Automatizált Crypto Trading Bots Platform

Coinrule Review

A kriptovaluta kereskedők egyre több hatékony, automatizált kereskedési platform közül választhatnak, amelyek célja az egész folyamat egyszerűsítése, és lehetővé teszi, hogy bárki kiaknázza kereskedési lehetőségeit.

Coinrule egy feltörekvő, könnyen használható automatizált kereskedési megoldás, amelynek célja, hogy a „Lego eszköztár” legyen mind a technikai, mind a nem technikai kereskedők számára. A platform új kereskedési lehetőségek világát nyitja meg a kriptográfiai kereskedők számára, akik megszokottabban korlátozottabb kereskedelmi felületekkel foglalkoznak, és a Coinrule lehetővé teszi, hogy bárki választhasson számos beállított stratégia közül, amelyeket vissza lehet tesztelni a telepítés előtt..

A tapasztaltabb kereskedők elkészíthetik saját egyedi stratégiáikat, és ennek eredményeként minden szinten kereskedők aktívan részt vehetnek a mindig nyitott kriptopiacon és kereskedhetnek a nap 24 órájában.

Coinrule automatizált kereskedés

A platform támogatja a népszerű cseréket, köztük a Binance, a BitMEX, a Coinbase Pro és a Kraken szolgáltatást, és ingyenesen elérhető Starter fiók használatával..

A fizetett előfizetések havonta 29,99 USD és 249,99 USD között mozognak, a különböző számlaszintek célja az eltérő tapasztalattal és aktivitással rendelkező kereskedők kiszolgálása..

Látogasson el a Coinrule oldalra

Áttekintés

Coinrule 2018 márciusában alapította Gabriele Musella jelenlegi vezérigazgató és Oleg Giberstein vezérigazgató. Az Egyesült Királyságban alapították, és az 11265766 cégszámmal rendelkezik. A Coinrule irodát is fenntart a 32. szinten, 1 Ropemaker St, Citypoint, London EC2 9AW, bejegyzett székhelye mellett: Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, London. Anglia, SE16 5AE.

Ennek eredményeként a Coinrule továbbra is feltörekvő kereskedési megoldásnak tekinthető, fejlesztése folyamatban van, és kriptovaluta-kereskedelemként növekszik..

A platform lehetővé teszi bárki számára, hogy automatizálja kereskedését a profit maximalizálása vagy az érmék felhalmozása érdekében, és olyan standard kereskedési lehetőségeket tartalmaz, mint a szokásos piaci vételi és eladási megbízások, valamint a stop-loss / take-profit megbízások és az újravásárlási megbízások..

Coinrule ügyvezető csoport

A Coinrule bármely támogatott webböngészőből használható, és több mint 10 vezető kriptovaluta-cseréhez kapcsolódik API kulcs kapcsolatokon keresztül a Binance, a BitMEX, a Bitstamp, a Bittrex, a Coinbase Pro, a Kraken és a Poloniex segítségével..

Bárki, aki regisztrál, használhatja az ingyenes Starter-fiók előnyeit egy demo-csere funkcióval, mielőtt eldöntené, hogy választja-e a fizetett előfizetési csomagok egyikét, amelyek havi 29,99 USD-tól kezdődnek..

Főbb jellemzők

 • Funkcionalitás – A Coinrule webalapú megoldásként működik, és a csapat egy tiszta, leegyszerűsített kialakítást választott, amely minden szinten kereskedőket vonz. A platform lehetővé teszi bárki számára, hogy kereskedési „szabályokat” telepítsen anélkül, hogy bármilyen kódot kellene ismernie vagy használnia.
 • Technológia – A platform API-integrációkkal működik, több mint 10 támogatott cserével, és a csapat kiemeli, hogy az összes megrendelést minimális késleltetési idővel küldik a piacra. A megrendelések általában 500 milliszekundumba kerülnek, hogy elérjék a piacot, és a Coinrule SMS-értesítéseket és adat titkosítást is igénybe vesz a szolgáltatásának javítása érdekében.
 • Eszközök sora – A platform egy könnyen használható, moduláris szabálykonfigurációs rendszert tartalmaz, amely egyszerű Ha / Akkor felszólításokkal működik. Az olyan népszerű kereskedési stratégiák, mint a stop-loss, a profit megszerzése és a dip / breakout megvásárlása felhasználhatók az ellentétes, maximalizáló és felhalmozási módszerek maximális kihasználására.
 • Tervek köre – A szolgáltatás ingyenesen használható, ha regisztrál egy Starter számlára, míg a Hobbyist terv havi 29,99 dollárba kerül. A Pro terv ára havi 249,99 dollár, hozzáférést biztosít 50 élő / bemutató szabályhoz, valamint korlátlan sablonstratégiákhoz és integrált cserékhez.
 • Vevőszolgálat -A Segítség Központ számos hasznos útmutatót és forrást tartalmaz, amelyeket a tisztviselő is kiegészít blog. A csapat a közös kérdésekkel is foglalkozik GYIK szakasz, és kapcsolatba léphet velük élő csevegéssel, e-mailben vagy a via segítségével Facebook vagy Twitter.  

Platform jellemzői

A CoinRule használatának megkezdése

Fiók létrehozásához egyszerűen kattintson a kezdőlap jobb felső sarkában található „Regisztráció” fülre.

1) Hozzon létre egy fiókot

Fiók regisztrálásához csak meg kell adnia egy e-mail címet és létre kell hoznia egy jelszót, mielőtt elfogadná a használati feltételeket. Lehetőség van arra is, hogy regisztráljon a Google vagy a Facebook fiókjával.

Hogyan lehet regisztrálni

Miután elküldte adatait, egy ellenőrző e-mailt kapunk, amely tartalmazza a kódot, amelyet meg kell adnia a regisztráció befejezéséhez.

Email megerősítés

2) Csatlakoztasson egy Exchange-t

Az „Add Exchange” fülre kattintva az API kulcsok segítségével csatlakozhat a kívánt cserékhez.

Csatlakoztasson egy Exchange-t

Amikor a Binance lehetőséget választja, a rendszer kéri, hogy adja meg az API kulcs részleteit a titkos kulcs adataival együtt.

Binance API

Innen be kell lépnie a Binance-be az API-kulcsok megkereséséhez, és ezeket az információkat az „API Management”, majd az „API létrehozása” gombra kattintva találja meg..

Hozzon létre Binance API-t

Ezután megnevezheti az API kulcsot, és rákattinthat az „Új kulcs létrehozása” gombra, mielőtt megerősíti a 2FA kódot és befejezi a kulcs létrehozásának folyamatát a megerősítő e-mailben található összes utasítás követésével. Ezután láthatja az API kulcsokat, és módosítania kell az API kulcs korlátozásait a biztonsági beállítások maximalizálása érdekében.

Binance API beállítások

Most befejezheti az API integrációs folyamatát, ha visszatér a Coinrule irányítópultjára és megadja a szükséges információkat.

3) Készítse el a szabályokat

A stratégiák létrehozása a Coinrule-on elég egyszerű, és a kezelőfelület jobb felső sarkában található „Szabály létrehozása” fülre kattintva kezdheti el. Ezután könnyen beállítható kereskedési stratégiákat hozhat létre a „Ha / Akkor” paraméterek alapján, amelyek lehetővé teszik a gyors elindulást és a piaci mozgások előnyeinek kihasználását.

Készítsen Coinrule stratégiát

Először ki kell választania egy tőzsdét, meg kell határoznia az eseményt (pl. 15% -os BTC árcsökkenés), majd be kell írnia a vételi / eladási megbízását. Az „Időzítő” fülre kattintva konfigurálhatja a kereskedések ütemezését.

Készítsen Coinrule stratégiát

Itt a Demo számla piaci vételi megbízást jelenít meg 2500 USD értékű BTC-re, amelyet kétszer kell bevetni, ha a Bitcoin ára 15% -kal csökken.

Összegzés fül

Az oldal jobb felső sarkában található fül összefoglalja a szabály legfontosabb feltételeit, és még egyszer ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e, mielőtt rákattintana az „Indítás” fülre.

Coinrule sablonkönyvtár

Kész stratégiát is választhat a sablonkönyvtárból, és amikor kiválasztja a kívánt stratégiát, az összes részlet automatikusan be lesz írva a megfelelő szakaszokba, és egyszerűen módosíthatja a beállításokat a stratégia pontos konfigurálásához. kedveled.

Coinrule sablon kiválasztása

Itt a „Buy the Dips + Stop Loss / Take Profit” sablonnal a stratégia automatikusan fel van állítva vásárlásra abban az esetben, ha az integrált tőzsdei számlád bármelyik érme 10% -kal csökken.

Sablon stratégia

Ezután ugyanazt az érmét is el fogja adni, ha 5% -kal nőtt, hogy profitot vegyen fel, míg a stop loss funkció eladást indít el abban az esetben is, ha az ár 3% -kal csökken.

Sablon stratégia

A sablont úgy is konfigurálták, hogy automatikusan azonnal elinduljon, és naponta egyszer futtatható legyen, összesen összesen 10 végrehajtással.

Sablon stratégia

Ismét az oldal jobb felső sarkában található fül összefoglalja az összes legfontosabb feltételt, és tetszés szerint konfigurálhatja a sablont, sőt további feltételeket is felvehet, mielőtt az „Indít” fülre kattintana..

Coinrule árképzés

A platform ingyenesen használható, meghatározatlan ideig, bár a Kezdő fiók opció csak 1 csatlakoztatott csere, 2 bemutató / élő szabály és 7 sablon stratégia használatára korlátozódik..

A hobbi terv ára 29,99 dollár havonta (számlázása 359 dollár évente), és hozzáférést biztosít 2 összekapcsolt cseréhez, 7 bemutató / élő szabályhoz és 30 sablonstratégiához. Minden fizetett csomag hozzáférést biztosít a Haladó mutatókhoz és a Kereskedői Közösséghez is.

Coinrule díjak

Az aktívabb kereskedők választhatnak a Trader vagy a Pro csomagok közül is, amelyek még több funkciót tartalmaznak, és a Pro csomag hozzáférést biztosít korlátlan összekapcsolt cserékhez, 50 Demo / Live szabályhoz és korlátlan sablon stratégiához.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy bárki, aki regisztrál, részt vegyen egy-egy edzésen, és élvezheti az ultragyors adataljzat előnyeit, és havi 249,99 dollárba kerül, évente 2999 dollár számlázással..

A fizetéseket a Stripe dolgozza fel, és meg kell adnia hitelkártyájának adatait, hogy egyszeri vásárlást hajtson végre egy éves szolgáltatásért.

Előfizetési díjak

Támogatott cserék

A Coinrule jelenleg több mint tíz népszerű kriptovaluta-tőzsdét támogat, amelyek API integrációval kapcsolhatók össze. Ezek tartalmazzák:

 • Bitfinex
 • Binance
 • Binance US
 • BitMEX
 • Bitpanda Pro
 • Bitstamp
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • HitBTC
 • Kraken
 • Folyékony
 • Poloniex

Exchange integráció

A Coinrule biztonságos?

A csapat kijelenti, hogy minden felhasználónak megvan a saját dedikált magánkulcsa, amelyet külön generáltak, és ezeket a magánkulcsokat viszont leválasztott adattárolóban tárolják, amelyet AES-256 titkosít. A Coinrule emellett csak az összes API kulcs titkosított formáját tárolja 256 bites AES titkosítást használva, és a csapat adatátvitelt is használ az átvitel során, így a weboldaluk közötti minden kommunikáció <-> alkalmazás háttérprogramja <-> az adatbázis / gyorsítótár csomópontokat a TLS 1.2 vagy újabb verzióval titkosítják.

A Coinrule az Ukey1-et is használja biztonságos hitelesítési átjáró partnerként, és ennek eredményeként a csapat nem tárolja a jelszavakat az adatbázisukban. Az Ukey1 emellett titkosítja az összes személyes adatot és a jelszavakat kivonatolja fejlett algoritmusokkal, míg a webhelyet tovább védi a Cloudflare CDN használatával a DDoS típusú támadások elleni védelem érdekében.

Biztonságos kereskedés

Ezenkívül a Coinrule csapata átlátható jellegű, és a saját magukról és a vállalati felépítésről szóló legfontosabb információkat nyilvánosan elérhetővé tették. Ez elősegíti a bizalom kialakulását, mivel a felhasználók könnyen azonosíthatják, hogy pontosan ki áll a projekt mögött, ami a titkosítási projekteknél nem mindig történik meg. A kereskedési platformot az Egyesült Királyságban is beépítették, és az Egyesült Királyság törvényeinek megfelelően működik Anglia és Wales joghatósága alatt, vagyis a felhasználókat a régión belüli kiterjedt pénzügyi és kereskedelmi törvények védik..

Ami a kifizetéseket illeti, a Coinrule a csík használatával dolgozza fel vásárlásait, a tranzakciókat pedig a csík Merchant-Initiated Transaction (MIT) néven jelölte meg. Ennek eredményeként minden fizetési adata bizalmasan biztosított, és sem a Coinrule, sem a Stripe nem férhet hozzá pénzügyi adataihoz. Ezek a tényezők elég sokat segítenek a Coinrule-ban, mivel a platform csak 2018 óta működik, és ha bármilyen problémába ütközik, közvetlenül kapcsolatba léphet a csapattal, vagy egyszerűen csak beszéljen hitelkártya-szolgáltatójával a helyzet orvoslásához..

Mint mindig az automatizált kereskedési platformok és / vagy szoftverek használatakor, a legmegbízhatóbb megközelítések mindig a saját személyes biztonságának maximalizálását jelentik annak érdekében, hogy megvédjék magukat minden támadástól vagy komoly problémától. Az egyszerű intézkedések, például a bejelentkezési adatok és a személyes adatok titkosítása, valamilyen módon hozzájárulhatnak a fiók biztonságához, miközben a cserefiók API korlátozása és a fiókból történő visszavonások letiltása megvédi Önt a legsúlyosabb biztonsági megsértésektől.

A Coinrule használatakor nem kell átutalnia az összeget, és a platform nem rendelkezik közvetlen hozzáféréssel a titkosítási állományaihoz. Ez igaz a kereskedési botok vagy portfóliókezelő eszközök többségére, mivel minden egy alkalmazás-programozási felületen (API) keresztül történik, amely lehetővé teszi a Coinrule számára, hogy kapcsolódjon a támogatott tőzsdékhez, és ár- és számlaegyenleg-adatokat gyűjtsön, valamint vételi és eladási megbízásokat adjon le..

A csapat javíthatja biztonságát azáltal, hogy beépíti a 2FA hitelesítést, és e-mailben / SMS-ben értesíti a felhasználókat a fiók tevékenységéről. A mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is nyomon követhessék számláikat, azonban a platform általában meglehetősen stabil, bár a Coinrule még mindig fejleszti online jelenlétét, valamint a kereskedői közösséget.

Mennyire kezdő barátságos a Coinrule?

Hogy őszinte legyek, a Coinrule az egyik legkönnyebben használható automatizált kripto kereskedési platform. Míg az összes kereskedési platform némi tanulást igényel, és időbe telik, amíg megszokja, a Coinrule-t kevesebb technikai kereskedőt szem előtt tartva tervezték, és a tiszta és egyszerű felület megkönnyíti, hogy bármit is csináljon.

A szabályokat az „Ha / Akkor” paraméterekkel lehet létrehozni, amelyek könnyen érthetők és lehetővé teszik a gyors elindulást, míg a moduláris beállítás lehetővé teszi, hogy egyszerűen módosítson és módosítson bármilyen létrehozott szabály vagy sablonstratégia konfigurálásához. mint csípni.

A platform mögött álló csapat úgy tervezte, hogy a kriptovaluta-kereskedési stratégiák és az automatizált kereskedés „Lego eszköztárának” legyen, és a szabályokat gyorsan meg lehet hozni, és az indítás előtt újra tesztelni lehet. Ennek eredményeként a Coinrule-nak mindenképpen kevésbé technikai kereskedőknek kell megfelelnie, miközben továbbra is olyan funkciókat tartalmaz, amelyek vonzóbbak a több technikai kereskedő számára.

Hogy kezdjed

Ezek magukban foglalják a stratégiák bonyolult létrehozásának és konfigurálásának képességét, és az elkészített sablonok konfigurálhatók úgy, hogy további feltételeket és indítókat tartalmazzanak, vagy ha kívánság szerint sokkal egyszerűbben működjenek.

A platform hozzáférést biztosít a fejlett TA eszközökhöz is, és beállíthat kereskedési stratégiákat az RSI vagy mozgó átlagértékek alapján, vagy sokkal szélesebb felhalmozási, ellentmondásos vagy profit módszereket követhet. A csapat azonban a jövőben kibővítheti szolgáltatásait, és több olyan funkciót is tartalmazhat, mint a leállási veszteségek, további műszaki mutatók és egy mobilalkalmazás..

Bárki, aki feliratkozik Kereskedő vagy Pro tervre, kaphat egy-egy kereskedési leckét, és a csapat olyan forrásokat is biztosít, amelyek segítenek elmagyarázni a platform használatát és az automatizált kriptográfia-kereskedelem különböző aspektusait..

Bárki, aki érdekli a platform használatát, bármikor regisztrálhat egy ingyenes Starter fiókot, és kipróbálhatja annak kiderítésére, hogy a fizetett előfizetés választása előnyös-e..

Következtetés

Coinrule egy kissé a radar kripto kereskedési platform alatt van, amely egyszerűségével és egyszerű használatával tűnik ki. A „Lego” eszközkészlet ideológiája jól megvalósult, mivel a platform tiszta és egyszerű felhasználói felülete és moduláris stratégiai konfigurációs funkciói a stratégiák létrehozását, módosítását és tesztelését viszonylag egyszerű folyamatgá teszik még kevésbé tapasztalt kereskedők számára is.

A platform jó cseretámogatást is kínál, és integrálódik számos vezető kriptotőzsdével, mint például a Binance, a Coinbase Pro, a Kraken és a BitMEX, amelyeknek a legtöbb kereskedő számára vonzónak kell lenniük, mivel ezek a tőzsdék jó likviditási szintet és érmék széles skáláját kínálják a kereskedelemhez..

Bármennyire is egyszerű a használata, a Coinrule-nak még van hova fejlődnie, mivel a haladóbb felhasználók érdeklődhetnek a TA-alapú stratégiák szélesebb körének bevezetésében, mint a jelenleg kínált RSI és mozgó átlagok stratégiák.

Bárki, aki saját botjainak manuális konfigurálását kívánja bonyolultabb műveletek végrehajtására, jobban kiszolgálható egy szélesebb körű platform segítségével, és tapasztalt kereskedők is kereshetik sikeres stratégiáikat, és kapcsolatba léphetnek más felhasználókkal egy belső piacon, és a Coinrule jelenleg nem biztosítja ezeket a szolgáltatásokat.

Összességében elmondható, hogy a Coinrule érdekes lehetőség azok számára, akik gyorsan szeretnének elindulni az automatizált kriptokereskedelem világában, és a platform még mindig fejlődik és fejlődik a láthatóság, a hírnév és az online közösség szempontjából..

Aki már aktív bármelyik támogatott tőzsdén, mindig kipróbálhatja a Coinrule-t annak érdekében, hogy javítsa azokat a korlátozott kereskedési lehetőségeket, amelyek közül sok ilyen tőzsde jelenleg kínál. Mint mindig, jó ötlet kipróbálni egy ingyenes fiókot, és átérezni a platformot, hogy lássa, az egyik fizetett előfizetési terv megfelel-e az Ön egyedi igényeinek és hosszú távon előnyösnek bizonyul-e..

Látogasson el a Coinrule oldalra

Coinrule

src = “~ images \ coinrule-review-automated-crypto-trading-bots-platform.gif”

alt = “Coinrule áttekintés”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

7.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

 • Könnyen használható platform
 • Integrálódik számos top cserével
 • Átlátszó törzscsapat
 • Az árképzési tervek széles skálája

Hátrányok

 • Új platform még mindig megalapozza önmagát
 • Nincs mobilalkalmazás

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Coinrule","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /coinrule-review.gif","leírás":"A kriptovaluta kereskedők egyre több hatékony, automatizált kereskedési platform közül választhatnak, amelyek célja az egész folyamat egyszerűsítése, és lehetővé teszi, hogy bárki kihasználja kereskedési lehetőségeit. A Coinrule egy újonnan megjelenő, könnyen használható automatizált kereskedési megoldás, amelynek célja, hogy a technikai és a nem technikai kereskedők számára is a \ u201cLego eszköztár legyen. A felhsználói felület…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.20"},"név":"Coinrule","reviewBody":"A kriptovaluta kereskedők egyre több hatékony, automatizált kereskedési platform közül választhatnak, amelyek célja az egész folyamat egyszerűsítése, és bárki számára lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki kereskedési lehetőségeiből. \ R \ n \ r \ nA coinrule egy feltörekvő, könnyen használható automatizált kereskedés. megoldás, amelynek célja a \ u201cLego eszköztár \ u201d mind technikai, mind nem technikai kereskedők számára. A platform új kereskedési lehetőségek világát nyitja meg a kriptográfiai kereskedők számára, akik megszokottabban korlátozottabb kereskedelmi felületekkel foglalkoznak, és a Coinrule lehetővé teszi, hogy bárki választhasson számos beállított stratégia közül, amelyeket a telepítés előtt vissza lehet tesztelni. \ R \ n \ r \ nTapasztaltabb kereskedők elkészíthetik saját egyedi stratégiáikat, és ennek eredményeként minden szinten kereskedők aktívan részt vehetnek a mindig nyitott kriptopiacon és kereskedhetnek 24 \ / 7. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA platform támogatja a népszerű cseréket, köztük a Binance, a BitMEX, a Coinbase Pro és a Kraken szolgáltatást, és ingyenesen elérhető Starter fiók használatával. \ r \ n \ r \ nFizetett előfizetések havonta 29,99 USD és 249,99 USD között mozognak a különböző fiókszintek megtervezésével. különböző tapasztalatokkal és aktivitással rendelkező kereskedők kiszolgálására. \ r \ nLátogasson el a Coinrule oldalra \ r \ n \ r \ nÁttekintés \ r \ nA Cooinrule-ot 2018 márciusában alapította Gabriele Musella jelenlegi vezérigazgató és Oleg Giberstein igazgató. Az Egyesült Királyságban alapították, és az 11265766 cégszámmal rendelkezik. A Coinrule irodát is fenntart a 32-es szinten, 1 Ropemaker St, Citypoint, London EC2 9AW, bejegyzett székhelye mellett: Fisher Close Flat 6, 2 Fisher Close, London. Anglia, SE16 5AE. \ R \ n \ r \ n Ennek eredményeként a Coinrule továbbra is feltörekvő kereskedési megoldásnak tekinthető, közösségének fejlesztése és kriptovaluta-kereskedelemi megoldásként való fejlesztése folyamatban van. \ R \ n \ r \ nA platform lehetővé teszi bárki számára, hogy automatizálja kereskedését a profit maximalizálása vagy az érmék felhalmozása érdekében, és olyan standard kereskedési opciókat tartalmaz, mint a szokásos piaci vételi és eladási megbízások, valamint a stop-loss \ / take-profit megbízások és az újravásárlási megbízások. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA coinrule bármely támogatott webböngészőből használható, és több mint 10 vezető kriptovaluta-cserehöz csatlakozik API kulcs kapcsolatokon keresztül a Binance, BitMEX, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, Kraken, és a Poloniex mind támogatott. \ r \ n \ r \ nBárki, aki regisztrál, képes t élvezze az ingyenes Starter-fiók előnyét egy demo-csere funkcióval, mielőtt eldöntené, hogy választja-e a fizetett előfizetési csomagok egyikét, amelyek havi 29,99 USD-tól kezdődnek. \ r \ nFőbb jellemzők \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 A Coinrule működik web-alapú megoldásként a csapat tiszta, leegyszerűsített kialakítást választott, amely minden szinten kereskedőket vonz. A platform lehetővé teszi bárki számára, hogy kereskedési szabályokat telepítsen anélkül, hogy bármilyen kódot kellene ismernie vagy használnia. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tTechnology \ u2013 A platform API-integrációk révén működik, több mint 10 támogatott cserével és a csapat kiemeli, hogy az összes megrendelést minimális késleltetési idővel küldik a piacra. A megrendelések általában 500 milliszekundumba kerülnek, hogy elérjék a piacot, és a Coinrule SMS-értesítéseket és adat titkosítást is igénybe vesz a szolgáltatásának javítása érdekében. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tSzerszámok köre \ u2013 A platform tartalmaz egy könnyen használható, moduláris szabálykonfigurációs rendszer, amely egyszerű If \ / Then parancsokon keresztül működik. Az olyan népszerű kereskedési stratégiák, mint a stop-loss, a profit megszerzése és a dip \ / breakout vásárlása felhasználhatók az ellentmondásos, maximalizálási és felhalmozási módszerek maximális kihasználására. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ t Tervek \ u2013 A szolgáltatás ingyenesen használható, ha regisztrál egy Starter számlára, míg a Hobbyist terv havi 29,99 dollárba kerül. A Pro-csomag havi 249,99 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít 50 élő \ / demo szabályhoz, valamint korlátlan sablonstratégiához és integrált cseréhez. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013A Súgó számos hasznos információt tartalmaz útmutatók és források, amelyeket a hivatalos blog is kiegészít. A csapat a gyakori kérdésekkel is foglalkozik a GYIK részben, és élő csevegéssel, e-mailben vagy a Facebookon vagy a Twitteren keresztül kapcsolatba léphet velük. \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nHogyan kezdhesse el a CoinRule szolgáltatást \ r \ nFiók létrehozásához egyszerűen kattintson a kezdőlap jobb felső sarkában található \ u201cRegisztráció \ u201d fülre. \ r \ n1) Fiók létrehozása \ r \ nFiók regisztrálásához csak meg kell adnia egy e-mail címet és létre kell hoznia egy jelszót, mielőtt elfogadná a használati feltételeket. \ u00a0Le lehetőség van a Google vagy a Facebook fiók használatával történő regisztrációra is. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA részletek elküldése után egy ellenőrző e-mailt kapunk, amely tartalmazza a szükséges kódszámot belépés a regisztrációs folyamat befejezéséhez. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Csatlakoztasson egy Exchange szolgáltatást \ r \ nA \ u201cAdD Exchange \ u201d fülre kattintva az API kulcsok segítségével csatlakozhat a kívánt központokhoz. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance kiválasztása esetén a rendszer kéri, hogy adja meg az API kulcs részleteit a titkos kulcsadatokkal együtt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nItt be kell jelentkeznie a Binance-be az API-kulcsok megkereséséhez, és ezeket az információkat az \ u201cAPI Management \ gombra kattintva találja meg." majd \ u201cCreate API \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMajd megnevezheti az API kulcsot, és kattintson a \"Új kulcs létrehozása \", mielőtt megerősítené a 2FA kódját és befejezné a kulcs létrehozási folyamatot a megerősítő e-mailben található összes utasítás betartásával. Ezután láthatja az API kulcsokat, és módosítania kell az API kulcs korlátozásait a biztonsági beállítások maximalizálása érdekében. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMost befejezheti az API integrációs folyamatát. visszatérve a Coinrule irányítópultjára és megadva a szükséges információkat. \ r \ n3) Készítse el a szabályait \ r \ nA stratégiák létrehozása a Coinrule-on meglehetősen egyszerű, és a jobb felső sarokban található \ u201cSzabály létrehozása \ u201d fülre kattintva kezdheti el. az Irányítópult. Ezután könnyen beállítható kereskedési stratégiákat hozhat létre a \ u201cIf \ / Then \ u201d paraméterek alapján, amelyek lehetővé teszik a gyors elindulást és a piaci mozgások előnyeinek kihasználását. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n először ki kell választania egy tőzsdét, meg kell határoznia az eseményt (pl. 15% -os BTC árcsökkenés), majd be kell írnia a vételi / eladási megbízását. A \ u201cTimer \ u201d fülre kattintva konfigurálhatja a kereskedések ütemezését. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nItt a Demo-fiók megjeleníti a piaci vételi megbízást 2500 dollár értékben kétszer telepítendő BTC-értéket, ha a Bitcoin ára 15% -kal csökken. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz oldal jobb felső sarkában található fül összefoglalja a szabály legfontosabb feltételeit, és Ön ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e, mielőtt rákattintana a \ u201cLaunch \ u201d fülre. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVálaszthat egy kész stratégiát is a sablonkönyvtárból, és ha kiválasztja az Ön által preferált stratégia, az összes részlet automatikusan be lesz írva a megfelelő szakaszokba, és egyszerűen módosíthatja a beállításokat, hogy pontosan úgy konfigurálja a stratégiát, amilyennek tetszik. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nItt az \ u201cBuy the Dips + Stop Loss \ / Take Profit \ u201d Template megvásárlásával a stratégia automatikusan fel van állítva, hogy vásárolhasson abban az esetben, ha az integrált tőzsdefiók bármelyik érme 10% -kal csökken. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEzután eladja a ugyanaz az érme, ha 5% -kal nőtt, hogy profitot szerezzen, míg a stop loss funkció eladást indít el abban az esetben is, ha az ár 3% -kal csökken. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n A sablont úgy is konfigurálták, hogy automatikusan azonnal elinduljon, és naponta egyszer, legfeljebb 10 végrehajtással hajtson végre. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEgyszer is, az oldal jobb felső sarkában található fül összefoglalja az összes legfontosabb feltételt, és tetszés szerint konfigurálhatja a sablont, sőt további feltételeket is felvehet, mielőtt a \ u201cLaunch \ u201d fülre kattintana. \ r \ nCoinrule Pricing \ r \ nA platform ingyenesen, meghatározatlan ideig használható. időszak, bár a Kezdő fiók opció csak 1 csatlakoztatott csere, 2 bemutató \ / élő szabály és 7 sablonstratégia korlátozására korlátozódik. \ r \ n \ r \ nA hobbista terv 29,99 dollárba kerül havonta (évente 359 dollár számlázással), és hozzáférés 2 összekapcsolt csoporthoz, 7 Demo \ / Live szabályhoz és 30 sablonstratégiához. Minden fizetős csomag tartalmazza a haladó mutatókhoz és a kereskedői közösséghez való hozzáférést is. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz aktívabb kereskedők választhatnak a Trader vagy a Pro csomagok közül is, amelyek még több funkciót és a A Pro csomag hozzáférést biztosít korlátlan összekapcsolt cserékhez, 50 demó \ / élő szabályhoz és korlátlan sablonstratégiához. \ R \ n \ r \ nEz lehetővé teszi a feliratkozók számára, hogy részt vegyenek egy-egy edzésen, és részesülhetnek egy ultragyors adatcsatlakozó és havi 249,99 dollárba kerül, számlázása évenként 2 999 dollár. \ r \ n \ r \ nA kifizetéseket a Stripe dolgozza fel, és meg kell adnia hitelkártyájának adatait, hogy egyszeri vásárlást hajtson végre egy évre \ u2019 értékű szolgáltatás. \ r \ n \ r \ n \ r \ nTámogatott cserék \ r \ nA coinrule jelenleg több mint tíz népszerű kriptovaluta-tőzsdét támogat, amelyek API integrációval kapcsolhatók össze. Ezek a következők: \ r \ n \ r \ n \ tBitfinex \ r \ n \ tBinance \ r \ n \ tBinance US \ r \ n \ tBitMEX \ r \ n \ tBitpanda Pro \ r \ n \ tBitstamp \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tCoinbase Pro \ r \ n \ tHitBTC \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tLiquid \ r \ n \ tPoloniex \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Coinrule biztonságos? \ r \ nA csapat kijelenti, hogy minden felhasználónak megvan a saját dedikált magánkulcsa, amelyet külön generáltak, és ezeket a magánkulcsokat viszont leválasztott adattárolóban tárolják, amelyet AES-256 titkosít. A Coinrule emellett csak az összes API kulcs titkosított formáját tárolja 256 bites AES titkosítást használva, és a csapat adatátvitelt is használ az átvitel során, így a weboldaluk közötti minden kommunikáció <-> alkalmazás háttérprogramja <-> Az adatbázis \ / cache csomópontok a TLS 1.2 vagy újabb verzióval vannak titkosítva. \ r \ n \ r \ nA coinrule az Ukey1-et is használja biztonságos hitelesítési átjáró partnerként, és ennek eredményeként a csapat nem tárolja a jelszavakat az adatbázisukban. Az Ukey1 titkosítja az összes személyes adatot és a jelszavakat kivonatolja speciális algoritmusokkal, míg a webhelyet tovább védi a Cloudflare CDN használatával, hogy megvédje a DDoS típusú támadásokat. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n , a Coinrule csapata átlátható jellegű, és a legfontosabb információkat magukról és vállalati felépítésükről nyilvánosan hozzáférhetővé tették. Ez elősegíti a bizalom kialakulását, mivel a felhasználók könnyedén azonosíthatják, hogy pontosan ki áll a projekt mögött, ami nem mindig a kriptográfiai projektek esetében van. A kereskedési platformot az Egyesült Királyságban is beépítették, és az Egyesült Királyság törvényeinek megfelelően működik Anglia és Wales joghatósága alá tartozó területeken, vagyis a felhasználókat a régión belüli kiterjedt pénzügyi és kereskedelmi törvények védik. \ R \ n \ r \ nA fizetésekkel kapcsolatban a Coinrule a csík használatával dolgozza fel vásárlásait, a tranzakciókat pedig a csík Merchant-Initiated Transaction (MIT) néven jelöli meg. Ennek eredményeként minden fizetési adata bizalmasan biztosított, és sem a Coinrule, sem a Stripe nem férhet hozzá pénzügyi adataihoz. Ezek a tényezők elég sokat segítenek a Coinrule-ban, mivel a platform csak 2018 óta működik, és ha bármilyen problémába ütközik, közvetlenül kapcsolatba léphet a csapattal, vagy egyszerűen csak beszéljen hitelkártya-szolgáltatójával a helyzet orvoslásához. \ R \ n \ r \ nMint mindig ez történik az automatizált kereskedési platformok és \ / vagy szoftverek használata esetén, a legmegbízhatóbb megközelítések mindig a saját személyes biztonságának maximalizálását jelentik annak érdekében, hogy megvédjék magukat minden támadástól vagy komoly problémától. Az egyszerű intézkedések, például a bejelentkezési adatok \ / személyes adatainak titkosítása, valamilyen módon hozzájárulhatnak a fiók biztonságához, miközben a cserefiók API korlátozása és a fiókból történő visszavonás letiltása megvédi Önt a legsúlyosabb biztonsági megsértésektől. \ R \ n \ r \ nA Coinrule használatakor nem kell átutalnia az összeget, és a platformnak nincs közvetlen hozzáférése a kriptográfiai állományaihoz. Ez igaz a kereskedési botok vagy portfóliókezelő eszközök többségére, mivel minden egy alkalmazás-programozási felületen (API) keresztül történik, amely lehetővé teszi a Coinrule számára, hogy kapcsolódjon a támogatott tőzsdékhez, és ár- és számlaegyenleg-adatokat gyűjtsön, valamint vételi és eladási megbízásokat tegyen . \ r \ n \ r \ nA csapat javíthatja biztonságát azáltal, hogy beépíti a 2FA hitelesítést, és e-mailben értesíti a felhasználókat a fiók tevékenységéről \ / SMS-ben. A mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is nyomon kövessék számláikat, azonban a platform általában meglehetősen stabil, bár a Coinrule még mindig fejleszti online jelenlétét, valamint a kereskedői közösséget. \ R \ nHogy kezdőbarát a Coinrule? \ r \ nÖszintén szólva a Coinrule az egyik legkönnyebben használható automatizált kriptográfiai kereskedési platform. Míg az összes kereskedési platform némi tanulást igényel, és időbe telik, amíg megszokja, a Coinrule-t kevesebb technikai kereskedő szem előtt tartásával tervezték, és a tiszta és egyszerű felület megkönnyíti, hogy bármit is csináljon. \ R \ n \ r \ nSzabályok létrehozhatók a \ u201cIf \ / Then \ u003d olyan paraméterek segítségével, amelyek könnyen érthetők és lehetővé teszik a gyors elindulást, míg a moduláris beállítás lehetővé teszi, hogy egyszerűen változtasson és állítson be minden létrehozott vagy konfigurált szabályt. sablonstratégia, amelyet módosítani szeretne. \ r \ n \ r \ nA platform mögötti csapat úgy tervezte meg, hogy kriptovaluta-kereskedési stratégiák és automatizált kereskedelem \ u201cLego eszköztár legyen, és szabályokat lehet gyorsan és visszahozni. indítás előtt tesztelték. Ennek eredményeként a Coinrule-nak mindenképpen kevésbé technikai kereskedőknek kell megfelelnie, miközben továbbra is olyan funkciókat tartalmaz, amelyek vonzóbbak a több technikai kereskedő számára. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ezek közé tartozik a stratégiák bonyolult létrehozásának és konfigurálásának képessége, valamint az újrakészítés. a sablonok konfigurálhatók úgy, hogy azok további feltételeket és kiváltó okokat tartalmazzanak, vagy kívánság szerint sokkal egyszerűbben működjenek. \ r \ n \ r \ nA platform emellett hozzáférést biztosít a fejlett TA eszközökhöz, és kereskedési stratégiákat állíthat be RSI vagy mozgó átlagok alapján. megközelítéseket vagy sokkal szélesebb felhalmozási, ellentmondásos vagy profit módszereket követ. A csapat azonban a jövőben kibővítheti szolgáltatásait, és több olyan funkcióval is rendelkezik, mint a leállási veszteségek, további technikai mutatók és egy mobilalkalmazás. \ R \ n \ r \ nBárki, aki feliratkozik Kereskedő vagy Pro tervre, kaphat egyet egy kereskedési lecke, és a csapat olyan forrásokat is biztosít, amelyek segítenek megmagyarázni a platform használatát és az automatizált kriptográfia-kereskedelem különböző aspektusait. \ r \ n \ r \ nAki a platform használatában érdekelt, mindig regisztrálhat egy ingyenes Starter-fiókot, és tesztelje annak kiderítése érdekében, hogy előnyös-e a fizetett előfizetés választása. \ r \ nKövetkeztetés \ r \ nA coinrule kissé a radar kriptográfiai kereskedelem platformja alatt áll, amely egyszerűségével és könnyűségével kiemelkedik. használat. A \ u201cLego eszközkészlet-ideológia jól megvalósult, mivel a platform tiszta és egyszerű felhasználói felülete és a moduláris stratégia-konfigurációs funkciók a stratégiák létrehozását, módosítását és tesztelését viszonylag egyszerű folyamatgá teszik még kevésbé tapasztalt kereskedők számára is. \ R \ n \ r \ nA platform emellett jó cseretámogatást kínál, és integrálódik számos vezető kriptotőzsdével, mint például a Binance, a Coinbase Pro, a Kraken és a BitMEX, amelyeknek a legtöbb kereskedőt meg kell vonzaniuk, mivel ezek a tőzsdék jó likviditási szintet és érmék széles skáláját biztosítják. kereskedelem. \ r \ n \ r \ nAzonban amilyen egyszerű a használata, a Coinrule-nak még van hova fejlődnie, mivel a haladóbb felhasználók érdeklődhetnek a TA-alapú stratégiák szélesebb körének bevezetésében, mint a jelenleg alkalmazott RSI és mozgó átlagok stratégiák ajánlat. \ r \ n \ r \ nAzokat is, akik saját robotjaikat kézzel akarják konfigurálni összetettebb műveletek végrehajtására, jobban szolgálhatja egy szélesebb körű platform, és tapasztalt kereskedők is kereshetik ezeket A sikeres stratégiák és a belső piactéren keresztül kommunikálnak más felhasználókkal, és a Coinrule jelenleg nem biztosítja ezeket a szolgáltatásokat. \ r \ n \ r \ nÖsszességében a Coinrule érdekes lehetőség azok számára, akik gyorsan szeretnének elindulni a világon automatizált kriptokereskedelem, és a platform még mindig fejlődik és fejlődik a láthatóság, a hírnév és az online közösség szempontjából. \ r \ n \ r \ nBárki, aki már aktív bármelyik támogatott tőzsdén, mindig kipróbálhatja a Coinrule-t a korlátozott kereskedési opciók javítása érdekében, amelyek közül sok ilyen tőzsde jelenleg kínálja. Mint mindig, jó ötlet egy ingyenes fiók kipróbálása és a platform megismerése annak érdekében, hogy kiderüljön, az egyik fizetett előfizetési terv megfelel-e az Ön igényeinek és hosszú távon előnyösnek bizonyul-e. \ nLátogasson el a Coinrule oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2020-04-13"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me