Zeleni dan Ethereuma in Bitcoinov za najboljše kovance med akutnim kripto relijem

Bikovska zelena kriptovaluta

6. maja je večina najboljših kovancev kriptoekonomije zabeležila akutne konice na dan, saj je nedavni institucionalni napredek večjih podjetij, kot sta Fidelity in eTrade, in poročanje o morebitnih terminskih pogodbah etra (ETH) v ZDA na videz sprožil nov val optimizma – in s tem nakup pritisk – na kripto trgih.

Ether je tožbo vodil, potem ko je CoinDesk zgodaj zjutraj objavil poročilo, v katerem je anonimni vir ameriške komisije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami (CFTC) dejal, da so regulatorji pripravljeni osvetliti ugledno ponudbo terminskih terminskih pogodb za eter. “[Če] se bomo lahko počutili ugodno z eternim derivatom, ki je v naši pristojnosti,” je komentiral poznavalec.

Bikovska zelena kriptovaluta

Kritiki poročila so trdili, da je zelo hudo o ničemer, saj je trdil, da je verjetno še minilo nekaj časa, preden bodo v Ameriki začeli prodajati kateri koli eter terminski izdelek. Toda vlagatelji so ne glede na to brneli in se ves večer prelivali v eter, zaradi česar se je cena “plina” omrežja Ethereum za nekaj časa zvišala za 11 odstotkov na 180 USD..

Kripto cene

Konica v cenah kripto

In eterjev konic se je kmalu razširil na druge vrhunske kovance.

Cena bitcoinov (BTC) je sledila temu vzoru, pridobila je približno 250 dolarjev vrednosti, nato pa se je 7. maja začela gibati okoli 5900 dolarjev. XRP, zvezdni lumni (XLM) in bitcoin denar (BCH) so se na dan zvišali za približno tri odstotke, na 0,301 USD, 0,0973 USD in 290,60 USD..

Večji dobitniki so bili Litecoin (76,11 USD), EOS (4,90 USD) in Cardano’s ADA (0,0668 USD), vsi pa so pridobili približno pet odstotkov znotraj dneva.

Najboljši rezultati v kriptoekonomskih dnevnih projektih za en dan so bili Binanceov borzni žeton BNB, ki je padel za en odstotek na 21,52 ameriških dolarjev, in stabilni valutni pas (USDT), ki je padel manj kot en odstotek in dosegel 0,974 dolarja..

Tether se je namreč zapletel v nov škandal, saj je tožilstvo v New Yorku Bitfinex obtožilo, da se je zadolžil iz denarnih rezerv družbe Tether, da bi prikril 850 milijonov dolarjev sredstev, ki so jih organi pregona zasegli leta 2018.

Vendar dramatika tega škandala očitno ni omejila naraščajočega optimizma, ki se je opozoril na enakomeren pretok pozitivnih naslovov, ki je pozno zadel kriptoekonomijo..

Začeti se počutiti kot bik?

Stvari se kažejo predvsem navzgor, zlasti pri dveh najboljših psih ekosistema kriptovalut, bitcoinu in etru.

Na tehničnem področju gradbeniki v obeh projektih delajo krepke korake v prihodnost. Pred kratkim je bil pripravljen osnutek predloga za izboljšanje bitcoinov (BIP) s “pravili porabe, ki temeljijo na Taproot, podpisih Schnorrja in podružnicah Merkle”. ustvarili avtor Pieter Wuille. In specifikacije kode za prvo fazo prehoda dokazovanja deleža (PoS) Ethereuma je mogoče izvesti že naslednji mesec.

Osnutek predloga BIP Taproot in Schnorr je danes, kot vedno, objavljen danes @pwuille prinaša neverjetno delo, čestitke. https://t.co/M3Vhhgow1n

Če teh tehnologij še ne razumete, začnite tukaj za boljše razumevanje Schnorrja & Taproot! https://t.co/3zQCdA5Y5v pic.twitter.com/3ygDoCDRw0

– Gustavo J. Flores E. (@GustavoJ_Flores) 6. maj 2019

Zdi se, da tudi na področju posvojitve stvari nabirajo paro.

Spletni borzni posrednik eTrade naj bi se pripravljal na ponudbo storitev trgovanja z bitcoini in etri. Zvestoba, , ki trenutno upravlja s premoženjem v vrednosti približno 7,5 bilijona dolarjev, se prav tako pripravlja na olajšanje trgovanja z bitcoini za institucije.

V skladu s tem bi se lahko kripto podružnica podjetja, Fidelity Digital Assets, sčasoma izkazala kot izmenjevalnik iger v povezavi s sorodnimi platformami, kot sta Bakkt in ErisX, ko gre za prevzem bitcoinov in eterjev – ne samo v ZDA, ampak tudi na mednarodnem prizorišču..

Če bi bila kdaj odobrena, bi ponudba eter terminskih pogodb v ZDA le sprožila nadaljnje institucionalno zanimanje za kripto prostor. Ali se bo takšna odobritev zgodila kmalu, bomo še videli. Toda z novonastalim vzponom platform, kot sta zgoraj omenjena Bakkt in ErisX, je jasno, da se glavno institucionalno sodelovanje v kripto in kripto izvedenih finančnih instrumentih šele začenja.

Medtem bodo deležniki kriptoverze še naprej spremljali cene bitcoinov in eterjev, ko bodo dosegli okroglih 6000 oziroma 200 USD..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me