Beginner’s Guide to Genesis Vision: Platform for Private Trust Management

Genesis Vision Review Guide

Genesis Vision egy bizalomkezelő platform. Decentralizált hálózatot kínál, ahol a brókerek, befektetők, kereskedők és tőzsdék együtt dolgozhatnak és kölcsönhatásba léphetnek. Leküzdi az intelligens szerződésekkel és a blokklánc technológiákkal kapcsolatos információhiány jelenlegi problémáját, valamint az átláthatóság hiányát és a bizalom hiányát..

A Genesis Visionen belül minden bizalomkezelő a saját kriptovalutáját használja befektetések vonzására. A csapat világos jövőképének és a platform méretezhetőségének elő kell segítenie, hogy kitűnjön a többi blockchain kínálat közül.

Genesis Vision

Milyen problémával foglalkozik a Genesis Vision?

Mint említettük, a Genesis Vision által a fő kérdések az információhiány, az átláthatóság és a bizalomkezelés világába vetett bizalom hiánya. Bár az ipar stabil ütemben növekszik, a bizalomkezelés jelenlegi mechanizmusai még mindig nem felelnek meg a modern vezetők és befektetők követelményeinek. A menedzserek kötődnek tőzsdéikhez vagy brókereikhez, vagyis befektetőik is. Ugyanakkor egyszerűen nincs egyetlen megbízható statisztikai és információforrás egyetlen, összevont helyen. Az információk hiánya miatt a befektetők korlátozott választási lehetőségekkel rendelkeznek, és a menedzserek számára nehézséget jelent új alapok megszerzése a befektetőktől.

Jellemzők

Ezt még tovább rontja az átláthatóság hiánya. Végül is a brókerek rendelkeznek technikai készségekkel a statisztikákkal és a kereskedelem előzményeivel kapcsolatos adatok befolyásolására a menedzserek számára, és a befektetőknek nincs módjuk meglátni, hogy ezek az információk és történetek mi valósak. Ezenkívül a jutalékok és nyereség befektetésének és elosztásának teljes folyamata a kereskedési platformokon belül történik úgy, hogy a piaci szereplők nem férhetnek hozzá.

Mindezek a kérdések olyan csalárd tevékenységek lehetőségéhez vezettek, mint például a Ponzi-rendszerek, amikor a csalók a rendszer bonyolult jellegét és átláthatóságának hiányát használták fel maguknak. A reakció, a szigorodó szabályozás még inkább megnehezíti a bizalmi vezetők számára az engedélyek megszerzését, ami minden érintett félnek árt.

Hogyan oldja meg ezeket a problémákat a Genesis Vision??

A decentralizáció, az intelligens szerződések és a blockchain technológia között a Genesis Vision többféle technológiával is rendelkezik, amelyek segítenek a fent említett problémák megoldásában. A blokklánc-technológia nyitottságot, cenzúra-ellenállást és változatlanságot biztosít az információk számára. Az intelligens szerződések tovább biztosítják a nyitottságot és az átláthatóságot.

Hogyan jár a Genesis Vision a felhasználókkal??

A Genesis Vision beállítása lehetővé teszi, hogy mindenki javát szolgálja a bizalomkezelésben. A befektetők kapcsolatba léphetnek az összes pénzügyi eszközzel és kezelővel számos opcióért. Ez a platform lényegében lehetőséget ad a befektetőknek arra, hogy hozzáférjenek a vezetőkhöz a világ bármely pontjáról. A menedzser kiválasztása előtt a befektetők könnyedén megtekinthetik a menedzser statisztikáit és kereskedési előzményeit, mindkettő megbízható és egyetlen helyen található. Az átlátható befektetéseknek és a profit elosztásának köszönhetően nincsenek bizalmi kérdések sem. A befektetők akár fiatba, mind kriptovalutákba is befektethetnek. További likviditás is van, mivel a befektetés egy kriptovaluta megvásárlásával jön létre, amelyet a befektetők akkor eladhatnak, amikor csak akarnak.

Felület

A menedzserek elsajátíthatják saját kriptovalutájukat és kihasználják a korlátlan skálázást kereskedési stratégiájukhoz. Kihasználhatják a Genesis Vision alap befektetéseit is. A brókerek növekedni fognak a kereskedési volumenben, és teljesen ingyenes részvételt élvezhetnek. Az összes szoftver szintén nyílt forráskódú, így szabadon használható és átlátható érthetővé válik.

Hogyan működnek az egyes kriptográfok?

Minden menedzser egyedi kriptovalutával rendelkezik, a kibocsátás összegével, a kereskedés sikerességi mutatóitól függően. Így, ha jobb kereskedéseket folytat, több befektetést vonzhat. Van egy belső csere, ahol a befektetők bármikor kicserélhetik titkosítási tokenjeiket, beleértve a kezelő jelentéseit is. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy saját befektetési stratégiáikat építsék és kövessék.

Amikor egy kereskedő úgy dönt, hogy befektet egy menedzser elképzelésébe, akkor egyszerűen a belső tőzsde segítségével megveszi annak a menedzsernek a kriptovalutáját. A menedzserek nem látnak különbségeket a szokásos kereskedési folyamataikban, és a kereskedő továbbra is kényelmes brókerrel vagy a tőzsdén fog működni..

Milyen befektetési stratégiák állnak rendelkezésre?

A Genesis Vision minden szintű tapasztalattal rendelkező befektetőket vonzza, mivel ez lehetővé teszi, hogy saját befektetési stratégiáját elkészíthesse, ha akarja. Ha úgy dönt, csak látogasson el a belső tőzsdére, és vásárolja meg az Ön által kiválasztott kezelőhöz társított kriptó tokeneket. Ha szeretné, felfedezheti a mesterséges intelligencia által létrehozott Genesis Vision befektetési portfóliókat, amelyek rengeteg lehetőséget tartalmaznak.

Mi a GVT?

A GVT a Genesis Vision platform jelzője, és a platform ökoszisztémájának központi része lesz. Része lesz minden befektetési műveletnek és nyereségelosztásnak. A zsetonok korlátozott száma és a jövőbeli kibocsátás hiánya miatt a GVT ára az igényén fog alapulni. Az ICO során minden egyes GVT-t 1 USD értékben értékeltek. A GVT-t a platform belső tőzsdéjén belül a kereskedési vezetők jelzőihez is felhasználják.

GVT Token

A Genesis Vision mögött álló csapat előre látja a GVT növekvő duett iránti igényt az aktív ügyfélkör számára, a hálózati tagok kereskedési volumenének növekedését, valamint a marketing és fejlesztés átgondolt tervét..

Hogyan lehet megvásárolni a Genesis Vision GVT-t

Az írás idején számos tőzsdén kereskedhet a GVT-vel, köztük az Etherdelta, a Kucoin, a HitBTC és a Binance.

Nem tudja megvásárolni a GVT-t „Fiat” fizetőeszközzel, ezért először meg kell vásárolnia egy másik valutát – a legegyszerűbb a Bitcoin vagy az Ethereum megvásárlása, amelyet a Coinbase-ban banki átutalással vagy betéti / hitelkártyás vásárlással tehet meg, majd ezzel kereskedhet. a GVT-hez a tokent felsoroló cserén. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg.

Regisztráljon a Coinbase oldalon

A kriptovaluta első vásárlóinak azt javasoljuk, hogy az első vásárláshoz használja a Coinbase-t – könnyen használható, az amerikai kormány teljes mértékben szabályozza, így tudja, hogy ez az egyik legbiztonságosabb és legismertebb hely, ahol kriptovalutát vásárolhat. A Coinbase lehetőséget kínál Bitcoin, Litecoin és Ethereum megvásárlására hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással. A kártyák díjai magasabbak, de a pénznemet azonnal megkapja.

A regisztráció során bizonyos személyazonosság-ellenőrzést kell végeznie, mivel szigorú pénzügyi irányelveket kell betartania.

Győződjön meg róla, hogy a regisztrációhoz használt linkünket használja, akkor 10 dollár jóváírást kap ingyenes bitcoinban, amikor először vásárol 100 dollárt.

Coinbase webhely

A kezdéshez kattintson a „Regisztráció” gombra, ahol egy regisztrációs űrlapra kerül, ahol meg kell adnia a nevét, az e-mail címét és ki kell választania egy jelszót.

Vásárolja meg az Ethereumot

A Coinbase-ben keresse fel a tetején található „Vásárlás / Eladás” fület, válassza az „Ethereum” lehetőséget, válassza ki a fizetési módot, és adja meg a vásárolni kívánt összeget – megadhat egy amerikai dollár összeget vagy egy sor étert..

Vásároljon Etherumot

Ezután felkérést kap a tranzakció megerősítésére, ha kártyával fizet, előfordulhat, hogy igazolást kell végeznie a kártya szolgáltatójánál. Amint ez elkészült, az Ethererumot hozzáadjuk a fiókjához.

Vásárolja meg a GVT-t a Binance-nál

Mostantól elküldheti éterét a Binance-hez, hogy megvásárolja a GVT-t. Tekintse meg a Binance áttekintését itt, hogy lássa, hogyan lehet regisztrálni és vásárolni a tőzsdén..

Binance pénztárcák

A GVT a következő tőzsdéken is elérhető:

  • Kucoin
  • HitBTC

Hány GVT token van?

Összesen 4 436 643 GVT token van. A token eladás során 3 327 482 GVT-t adtak el. A teljes zseton további 11 százalékát, 488 030-at, a csapat számára fenntartották, és egy évre befagyasztották. További 5 százalék, vagyis 221 832 GVT a Genesis Vision Fund számára van fenntartva. Ezek a tokenek a platform kiadását követően már nem fognak fagyasztani, ekkor a menedzserek vonzására és tevékenységeik ösztönzésére használják őket. 33 274 GVT-t is kiosztottak a Bounty Program részeként, bár a Genesis Vision szerint ez nem befolyásolta az árat. Az el nem adott zsetonok megégtek.

Következtetés

A Genesis Vision örömmel egészíti ki a bizalomkezelő szakterületet azáltal, hogy megválaszolja az információhiány, a megbízhatóság és a bizalom hiányát. A blockchain technológia használatának hatékonyan kell megoldania ezeket a kérdéseket, miközben az összes érintett fél számára előnyös.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me