Kezdő útmutató a STORM-hoz: Gamified Micro-Tasks Marketplace & Token

Storm Token Guide

VIHAR gamifikált mikrotevékenységeket végez, így a felhasználók bárhol és bármikor pénzt kereshetnek, függetlenül az általuk használt készüléktől. A Storm Market segítségével a világon mindenki több lehetőséget kap a pénzkeresésre a technológia segítségével. A platform a mikrotevékenységeket játssza le, hogy a felhasználók számára pénzt keressen, és másokkal is kapcsolatba léphessen. A Storm Market célja, hogy ne csak módot nyújtson a felhasználóknak zsetonok megszerzésére, hanem elkötelezettség és aktív részvétel révén közösségi érzetet teremtsen.

Storm Token Guide

Ki áll a viharpiac mögött?

A Storm Market a seattle-i StormX, Inc. projektje, amelynek története korlátozott erőforrások hatékony felhasználása. A minimális külső befektetés ellenére a csapat már létrehozott egy jövedelmező vállalkozást növekvő termékekkel, partnerségekkel és felhasználókkal. A csapat stratégiákat tesztelt és adott hozzá, ami jobb jövedelmezőséghez vezet. Például a Storm Task funkció hozzáadásával a bevételek növekedése heti több mint 56 százalékos volt. Már havi 250 000 aktív felhasználó van, a hivatkozások miatt a felhasználók nagy része nő.

Hogyan kereshetnek a felhasználók STORM tokeneket?

A felhasználóknak három fő módja van a STORM tokenek megszerzésére a Storm Marketen keresztül. A STORM PLAY segítségével „játszhatsz, hogy keresj”. Via a Google Play alkalmazás, tokenekre tehet szert videók lejátszásával vagy új szolgáltatások és termékek kipróbálásával.

Viharjáték

A STORM SHOP lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy „vásárolhassanak”. A konkrét részletek még kidolgozás alatt állnak, de a Storm Market ezen aspektusa lehetővé teszi, hogy STORM tokeneket szerezzen szolgáltatások és termékek vásárlásával, beleértve azokat is, amelyeket egyébként is tervezett vásárolni.

Végül a STORM GIGS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy „teljesítsenek, hogy kereshessenek”. Itt jönnek szóba a gamifikált mikroproblémák. STORM tokeneket keres, ha különféle mikrotevékenységeket végez, például P2P szabadúszó, minőségbiztosítási tesztet és gépi tanulást..

Melyek a Storm Market néhány legfontosabb jellemzője?

A Storm Market lényegében bármilyen módon, bármilyen eszközről és bármikor kereshet. A platform a blokklánc segítségével hatékonyan engedélyezi a mikrotranzakciókat, majd a Storm Market a következő szintre emeli a felhasználói élményeket és az emberközpontú felületeket.

A Storm Market mögött álló csapat úgy látja, hogy a platform a globális támogatható munkaerő igényeinek kielégítésére szolgál, a becslések szerint világszerte 4,68 milliárd ember él. Pontosabban, lehetővé teszi a szabadúszók növekedését az egész világon. A Storm Market biztonságot nyújt annak köszönhetően, hogy megbízhatatlan hálózat, amely az Ethereum intelligens szerződéseit használja a különböző mikrotevékenységekhez.

Mint említettük, a Storm Market a gamification technikákra támaszkodik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további STORM tokeneket keressenek egyszerű és egyértelmű módon. A rendszer könnyen hozzáférhető egy mobil-első kialakítással, amely biztosítja, hogy a platform mindig megfeleljen a Storm Market „bárhol” kialakított részének.

A Storm Market már most is nagy népszerűségnek örvend. Az alkalmazást eddig több mint 1,4 millióan töltötték le.

Ki használhatja a Storm Market-et?

Bárki használhatja a Storm Market-et, de a csapat néhány speciális kategóriát szem előtt tart, valamint az egyes kategóriák címkéit, hogy könnyebben megértsék az interakciókat. A platformot pénzkeresésre használó személyeket Storm Players néven ismerjük. A Storm Makers hirdetőkre, játékplatformokra, gépi tanulási társaságokra és toborzókra utal. Alapvetően bárki, aki mikrotranzakciókra és elkötelezettségre kínál lehetőséget, Storm Maker lesz, míg azok, akik kihasználják ezeket a lehetőségeket STORM tokenek megszerzésére, Storm Player.

Vihar piac

Belül a fehérlap, a Storm Market mögött álló csapat hat különböző Storm Playertípust vázol fel, bemutatva a platform sokoldalúságát.

Viharjátékosok

Az elértek örömmel tanulnak új dolgokat és új készségeket. A zavarók szeretik megzavarni a meglévő rendszereket, és olyan feladatoknak örülnek, mint a tesztelés, az átrendezés és a törés. A felfedezők szabad szelleműek és szeretik a felfedezéssel és az alkotással kapcsolatos feladatokat. A szocializátorok szeretik a másokkal való interakciót, és valószínűleg befejezik az utalásokat. A filantrópák szeretik azokat a feladatokat, amelyek a jó cselekedetek megvalósítására irányulnak, ahelyett, hogy díjaznának, általában a Storm Makereket keresik, akik javítják a közösséget. Végül a játékosok jutalmakat motiválnak, élvezik a feladatokat, mint a nyeremények és jutalmak beváltásának módját.

Hogyan használja a Storm Market a Blockchain-t?

A blokklánc a Storm Market kulcsfontosságú része, mivel lehetővé teszi a Storm Makers és Storm Players hatékony párosítását. Ez az egyeztetés viszont lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen mobil eszközön keresztül kevesebb mint öt perc alatt végezzenek mikrotevékenységeket, és jutalmat kapnak a feladatért. A Storm Market a Storm Contracts néven ismert intelligens szerződéseket is alkalmazza a kölcsönhatás feltételeinek érvényesítésére a szerződés időtartama alatt. Az intelligens szerződéseknek köszönhetően a végrehajtás automatikus, minimális emberi beavatkozással vagy anélkül. Ez az automatizálás és az emberi beavatkozás követelményének hiánya javítja az átfutási időket, és növeli az alacsonyabb díjak hatékonyságát.

Hogyan viszonyul a Storm Market más hasonló platformokhoz??

Számos más platform is elérhető, amelyek hasonló célokat kínálnak, mint a Storm Market, de ennek a különösnek számos előnye van. A versenyzők akár 40 százalékos szolgáltatási díjat is felszámíthatnak (a Vihar koncerteknek megfelelő összegért). Ezzel szemben a Storm Market csak egy kicsi, 1 százalékos díjat számít fel, plusz az Ethereum gázköltségét, amely utóbbi nem is kerül a Storm Marketre. Ezenkívül a Storm Market lehetővé teszi az Ön pénzének azonnali visszavonását, míg a versenytársak akár öt napot is igénybe vehetnek.

Végül a Storm Market felsorolja azokat a funkciókat és előnyöket, amelyeket nem kaphat a többi hasonló platformmal. Ide tartoznak a gamifikáció, a projektmenedzsment integráció, a biztonságos és privát platform, valamint a marketing integráció.

Következtetés

A mai világban, ahol mindenki szeretne némi extra jövedelmet keresni és mobil eszközén lenni, a Storm Market kiváló megoldást nyújt. A gamifikált mikrotranzakcióknak széles választékot kell kínálniuk a világ minden táján élők számára, lehetővé téve a szabadúszók számára, hogy extra jövedelmet keressenek akkor is, ha egyszerre csak néhány perc áll rendelkezésükre. A platformnak kiemelkednie kell közösségi elkötelezettségével és egyszerű használatával is. A Storm Market-et hasznosnak kell találnia mind azoknak, akik tokenekre vágynak, mind azoknak, akik mikrotevékenységek elvégzésére keresnek szabadúszókat..

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me