Kezdő útmutató az EQUAL-hoz: Multi-Platform Utility Token

EQUAL útmutató

EGYENLŐ büszke arra, hogy egy többplatformos segédprogram-token, amelyet igazságosan terjesztenek, és amelynek öndeflációs teljes ellátása van. Az EQUAL célja az ökoszisztéma elősegítése olyan szolgáltatásokkal és termékekkel, amelyek energiát, finanszírozást vagy ösztönzőket kapnak az EQUAL ERC-20 token révén.

Egyszerűen fogalmazva, ez a többplatformos token célja a digitális szolgáltatások egységesítése azáltal, hogy több alkalmazásban használható, ahelyett, hogy csak egyetlen alkalmazáson vagy platformon dolgozna. Az EQUAL figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a gyorsan növekvő közösség, az öndefláció jellege és a jövő magvető programja.

EQUAL útmutató

Miért hozta létre a csapat az EQUAL-ot??

Az EQUAL mögött álló csapat megnézte a jelenlegi kriptovaluta világot és a sok zsetont. Kifejezetten odafigyeltek arra a tendenciára, hogy a fejlesztők ICO-kat működtetnek, hogy pénzt gyűjtsenek a csak az alkalmazásukon működő tokenekért. Ezeket a tokeneket tagsági vagy tranzakciós díjak kifizetésére használják. Az Ethereumhoz képest azonban értékcsökkenésen eshetnek át. E csökkenés miatt a tokenek valójában akadályozzák a végfelhasználót, ahelyett, hogy kihasználnának egy több platformos tokent, amely kihasználja a felhasználók megosztott közösségét, és az értéknövekedés további előnyeit nem egy projekt, hanem sok olyan projekt használja, amelyek az EQL-t használják alapul.

Motiváció

Az eredmény nemcsak a zsetontulajdonosok számára okoz kényelmetlenséget, hanem a tokenek piacának törése is. Az EQUAL úgy véli, hogy ez a telített ICO-piac akár az ipar egészét is károsíthatja az elveszített befektetői alapok és a kudarcot szenvedett projektek növekedésével. A csapat rájött, hogy ezek a tokenek könnyen helyettesíthetők egyetlen segédprogram tokennel, amely több platformon működik. Öndeflációs növekedési mechanizmusban dolgozva hosszú távú stabil növekedést is biztosíthatnak, és több alkalmazást is összekapcsolhatnak. E funkciók ellátására létrehozták az EQUAL-ot.

Mi az EQUAL végső célja & Hogyan játszik szerepet a vetőmag-ajánlat??

Az EQUAL végső célja az, hogy az EQL token legyen a legelterjedtebb az összes platformon átívelő segédprogram token közül. A csapat úgy látja, hogy többféle technológia-orientált

alkalmazások. Ez a cél közvetlenül kapcsolódik a tervezett vetőmag-felajánláshoz. A letelepedett szolgáltatók képesek lesznek kihasználni a tokenek alapkínálatát, feltéve, hogy el akarják fogadni a tokent, és jutalma vagy alkalmazáson belüli pénznem formájában felhasználják azt..

Mit kell tudni az EQUAL önmegsemmisítő természetéről?

Az EQUAL 1% -os vagy legfeljebb 250 EQL (EQUAL) tranzakciós díjat tartalmaz az állandó és fenntartható növekedés érdekében. A tranzakciós díjat nem tervezik semmiféle nyereségre, hanem megégeti. A tranzakciós díj emelésének folyamata lehetővé teszi az EQUAL kínálat folyamatos csökkenését. A tokenek csökkenése növeli az egyes tokenek értékét, mivel az egyes tokenek tulajdonosainak százalékos aránya fokozatosan növekszik a forgalomban lévő kínálathoz képest.

Deflációs

Mi az EQL?

Az EQL hálózati token az EQL csapat és a közösségi / harmadik féltől származó fejlesztők által létrehozott termékek és szolgáltatások ökoszisztémájának középpontjában áll. Az EQL kihasználja az Ethereum hálózati infrastruktúra előnyeit a DAPP-khez és a DEX-ekhez való kapcsolódása révén, lehetővé téve az EQL számára, hogy kihasználja a már meglévő szolgáltatók előnyeit.

Az írás idején összesen 797 777 211 EQL token volt rendelkezésre, és már 2222 789 égett. 27 706 tranzakció történt.

Token részletek

  • Token neve: EQUAL
  • Jelkép: EQL
  • Típus: ERC20
  • Tizedesjegyek: 18
  • Kezdeti ellátás: 800 millió (deflációs)
  • Szerződés címe: 0x47dd62d4d075dead71d0e00299fc56a2d747bebb

EQL pénztárcák

Mivel az EQL egy Ethereum token, tárolhatja azt a legtöbb Ethereum pénztárcában, beleértve a MyEtherWallet, a Parity, a Mist, a Metamask és így tovább.

EQL pénztárcák

Mit kell tudni a repülőgépről?

Az EQUAL csapata több okból is úgy döntött, hogy lemond a hagyományos ICO-ról. Ide tartozik, hogy az ICO előértékesítései általában azokat a bálnákat részesítik előnyben, akik a magas tranzakciós díjakat használják tokenek megszerzéséhez. A terjesztésre kiosztott tokenek száz százalékát airdropon keresztül továbbítják. Ez a módszer maximalizálja a decentralizációt, miközben erősen bálnaellenes megközelítést alkalmaz mind a tokenek készítéséhez, mind a terjesztéshez. A teljes zseton húsz százalékát kiosztották a repülőgép első és második fordulójára.

Kiosztás

A tokenek további 30 százaléka az alapkínálat számára volt fenntartva azoknak a kiszolgáló szolgáltatóknak. Öt százalék a közösségi tevékenységekre és a Bounty kampányra fordítódik. A végső 20 százalék az EQUAL csapaté, valamint az EQUAL-orientált alkalmazások belső termékfejlesztése.

Hogyan néz ki az ütemterv?

Az EQUAL ötletét 2017 harmadik negyedévében fogalmazták meg, és a negyedik negyedévben számos előrelépés történt. Ezek között szerepelt az EQUAL ERC-20 szerződés létrehozása, a weboldal elindítása, airdrop forduló mind a regisztráció, mind a terjesztés céljából, a whitepaper első változata, az első tőzsdei jegyzés, a második airdrop regisztráció, valamint az EQUAL szerződés cseréje és újraelosztása..

2018 első negyedévében az EQUAL már kiadta a fehér könyv második változatát, amely szerepel a CoinMarketCap és más fizetett tőzsdék listáján, megtartotta az airdrop disztribúció második körét, elindította a fejpénz kampány első verzióját, és olyan DISCORD csoportokat készített, amelyek nyitottak a közösség.

Ütemterv

A 2018. első negyedév végső célja a cseretársadalom számára biztosított jutalmak szavazása. A második negyedévben a csapat elindítja az EQUAL pénztárcát, és kiadja a bounty v2.0 kampányt. Dolgozni fognak egy új, még be nem jelentett szolgáltatás vagy termék tervezésén is. A harmadik negyedévben megnyitják az alapkínálatot, fejlesztéseket végeznek az EQUAL Wallet-ban, kifejlesztik ugyanazt a be nem jelentett terméket vagy szolgáltatást, és lebonyolítják a bounty-kampány v3.0 verzióját. Ezen túlmenően a csapat további befektetők vonzását tervezi, elkészíti az ütemterv v3.0 verzióját, és elindítja első termékét vagy szolgáltatását.

Következtetés

Az EQUAL mögött álló csapatnak nagyon érvényes pontja van az EQL token bevezetésének indoklásában. A piac valóban fel van törve és elárasztják az ICO-k számára létrehozott tokenekkel, majd hagyják stagnálni vagy időnként hanyatlani. Az EQUAL-nak kiváló alternatívának kell lennie, feltéve, hogy a csapat meg tudja győzni a kripto- és blokklánc-világban lévőket az EQL használatáról ahelyett, hogy saját tokent hoznának létre. Tekintettel a jelenlegi tendenciákra, ez eleinte kihívást jelenthet, de ennek könnyebbé kell válnia, mivel az ágazatban egyre többen látják az EQUAL előnyét.

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me