Crypto Kaiju je izdal igrače CryptoKitties, povezane z žetoni Ethereum

CryptoKaiju

Blockchain art startup Crypto Kaiju na trg prinaša tretji krog igrač za kriptovalute, nove figurice pa navdihuje priljubljena igra zbiranja predmetov Ethereum CryptoKitties.

Serija zbirateljskih igrač CryptoKaiju, ki se je prvič začela konec leta 2018 s sprostitvijo njihovih bitcoinov Geneza Igrača “pošast”. Družba je nekaj mesecev kasneje izdala različice svoje igrače Jaiantokoin BTC in ETH.

CryptoKaiju

Zdaj je CryptoKaiju ustvaril nove in večje figurice CryptoKitties pod milino Nifty Licence podjetja Dapper Laps, ustvarjalcev CryptoKitties in drugih Ethereum dapps, kot so Cheeze Wizards.

Najnovejše omejene izdaje vinilnih igrač bodo velike 7,5 palca in bodo na voljo v modri in roza barvi. Tako kot predhodniki se bo tudi novi CryptoKaiju zanašal na oznake NFC (Near Field Communication) in nezamenljive žetone (NFT), da bo vsako igračo povezal s pripadajočim CryptoKitty v verigi Ethereum..

Vsak od povezanih NFT ima edinstvene metapodatke o lastnikovem digitalnem zbirateljskem predmetu, na primer o tem, kdaj se je rodil, in njegovih osebnostnih lastnostih v igri. Predprodaja fizičnih figuric se je začela 2. avgusta, septembra pa so enote odposlali.

Nova igrača CryptoKitties Kaiju skupaj z zbirateljskimi predmeti Genesis in Jaiantokoin. Slika prek Crypto Kaiju

Kot je v novicah povedal ustanovitelj CryptoKaiju Oliver Carding, mešanica med stvarnim zbirateljskim in trgovalnim digitalnim zbirateljskim predmetom poudarja zanimive novosti, ki so trenutno na voljo v kriptoekonomiji:

»Trudimo se, da je vsaka nova serija Kaiju sveža, vsakič dodamo nekaj drugačnega, da dodamo vrednost za našo neverjetno skupnost, in vse od lansiranja želimo sodelovati z nekaterimi neverjetnimi podjetji v vesolju. Ko smo se aprila z idejo obrnili na podjetje Dapper Labs, so se jim zdeli v redu in nas pogovorili, kako lahko deluje z njihovo licenco NFT. Zelo sem zadovoljen z rezultati, ta najnovejši Kaiju je naš najboljši doslej in celoten postopek je resnično dokaz neverjetne ustvarjalnosti in sodelovanja, ki se trenutno dogaja v tem prostoru. “

Crypto Collectibles Pick Up Steam

Ne preseneča, da se v resnici ustvarja igrača iz franšize CryptoKitties, saj je dapp med najbolj prepoznavnimi v ekosistemu Ethereum, odkar je leta 2017 eksplodiral na vidno.

Še ena prepoznavna guba, ki se je razvila v tem ekosistemu? Igralec in kulturna ikona William Shatner se je združil z londonskim podjetjem za tokenizacijo premoženja Mattereum, da bi tokeniziral fizične zbirateljske predmete.

V partnerstvu, objavljenem maja, je videl, da je Shatner naredil “digitalnega dvojčka” z avtogramom “Capt. James Kirk v priložnostni obleki «, ki uporablja Mattereumov sistem Asset Passport s sedežem v Ethereumu.

Kriptonijanci! Moji prijatelji @VitalikButerin & @ElonMusk so se poskušali odločiti, na čem graditi @Ethereum. Čakal sem & čakanje &# 128580; Končno sem se odločil, da nekaj naredim sam. Pridruži se mi! &# 128536; Bill   &# 128073;&# 127995;https://t.co/S8A6lAjapU # MCC2019 #blockchainweeknyc #atomicswapnyc @mattereum pic.twitter.com/NEd8MSVwHC

– William Shatner (@WilliamShatner) 10. maj 2019

Kot je takrat pojasnil nekdanji koordinator lansiranja Ethereuma in izvršni direktor Mattereuma Vinay Gupta:

»Mattereum na nov način tka digitalno in fizično. Danes preverjamo, ali so sredstva resnična. Kmalu bomo predstavili naše blockchain sisteme za enostavno, elegantno trgovino, prenos, sledenje in sledenje, tudi fizično iskanje. Izhaja iz novega načina razmišljanja o tem, kako lahko računalniki nadgradijo fizično snov v nekaj bolj konceptualnega in bolj odzivnega. «

Primeri uporabe so obilni, samo razmislite o igrah

V zvezi z igranjem iger in tokenizacijo nadomestite “predmete iz resničnega sveta” z “predmeti v igri”, obeti za inovacije pa ostajajo enaki.

Upoštevajte na primer eksplozivno priljubljeno serijo iger Fortnite EPIC. Ogromen vidik Fortniteja je neverjetna paleta prilagodljive opreme, ki jo lahko igralci kupijo v njenem virtualnem svetu.

Toda ti digitalni ostanki bodo ostali v Fortniteu, če bo EPIC nadaljeval igro. To je, razen če se podjetje obrne na tehnologijo veriženja blokov, da igralcem omogoči, da svojo opremo v igri dokažejo na prihodnje obroke.

Mislim, da obstaja 20-odstotna verjetnost, da je Epic že zgradil ali gradi način, ki temelji na blockchainu, da vse, kar ste kupili v Fortnite, prenese na tisto, v kar bodo v prihodnosti razširili.

– Zack Shapiro (@ZackShapiro) 25. julij 2019

Seveda EPIC takšnih načrtov še ni objavil. Vsekakor pa si je mogoče predstavljati, kako bi to lahko storili, če bi se za to odločili.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me