Apex Trader Review: Automatizált Crypto Bot Trading Platform

Az Apex Trader egy rejtjeles kereskedési botplatform, amely automatizálja a kereskedési stratégiákat és futtatja őket a nap 24 órájában. Íme az áttekintés a profikról & amp; Hátrányok

Apex Trader egy kriptokereskedési botplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált kereskedelmet folytassanak, és a lehető legjobban kihasználhassák kriptográfiai kereskedési lehetőségeiket. A platform olyan kereskedési botokat tartalmaz, amelyek felhasználhatók számos kereskedési stratégia alkalmazásához, és API-kapcsolatokon keresztül működnek a népszerű kriptovaluta-tőzsdékhez, beleértve a Binance, ByBit, Kraken és a KuCoin.

Az Apex Trader jól konfigurálható, és több mint 100 technikai mutatóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bárki elkészítheti saját automatizált kereskedési stratégiáit, majd telepítheti őket 24/7 futtatásra kereskedési párok széles skáláján..

A nyereségfelvételen, a fordított kereskedésen és a dollárköltség-átlagoláson alapuló stratégiák mind beépülnek, és korlátlan számú stratégiát hozhat létre és tárolhat. Az Apex egyidejűleg maximum 75 aktív pozíciót követ nyomon, és különböző tapasztalati szintű kereskedőknek gondoskodik közösségi megosztott stratégiák biztosításával, amelyeket bárki követhet.

A platform ingyenes, 7 napos próbaidőszaka lehetővé teszi, hogy érezze magát az Apex előtt, mielőtt elkötelezi magát egy fizetett havi előfizetés mellett.

Látogasson el az Apex Trader oldalra

Apex Trader áttekintés

Apex Trader székhelye az Egyesült Királyságban van, és bár a weboldal nem nyújt információt a projekt mögött álló csapatról, azt állítja, hogy a projekt az Egyesült Királyságban van bejegyezve, és megtartja a 09757060 cégszámot.

Ennek eredményeként észrevehetjük, hogy a platformot az Apex Trader Software Limited üzemelteti, amely bejegyzett székhelyét a Kemp House, London, Egyesült Királyság, 151 – 160 City Road, London, Egyesült Királyság, EC1V 2NX tartja fenn, és eredetileg 2015-re nyúlik vissza. a Skylit Kft. részéről.

Apex Trader HonlapApex Trader Honlap

A platform lehetővé teszi bárki számára, hogy éjjel-nappal, automatizált kereskedelemben részt vegyen négy vezető tőzsdén, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a dedikált szerver hosting, a külső jelintegráció és az integrált Trading View diagramok..

Ezenkívül az Apex Trader hozzáférést biztosít több mint 100 technikai mutatóhoz, amelyek beépíthetők és futtathatók önmagukban vagy kombinálva egyedi „hibrid” stratégiák létrehozásához.

A regisztráció után az új tagok 7 napos ingyenes próbaidőszakra jogosultak, és amikor ennek vége, az Apex (Spot) kereskedési bot csomag havi 30 fontért áll rendelkezésre. A Mako (Margin) kereskedési bot csomag a ByBit piacra hozatalához / skalpolásához havi 60 fontért kapható. A platform támogatja a fiat fizetéseket PayPal-on keresztül, valamint kriptóban történő fizetéseket olyan pénznemekben, mint a BTC, ETH, LTC és USDC.

Apex Trader főbb jellemzői

 • Funkcionalitás – Az Apex Trader webalapú platformként működik, és tiszta és intuitív tervezési stílust tartalmaz. A kereskedési irányítópult szintén jól meg van határozva, és részletes teljesítménystatisztikákat, automatizált érmeválasztásokat tartalmaz, valamint a Trading View átfogó grafikonjait integrálja..
 • Technológia – A platform API-kapcsolaton keresztül működik, támogatott kriptovaluta-tőzsdékkel, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nap 24 órájában kereskedjenek automatizált kereskedési botok konfigurálásával és beállításával. Az Apex Trader a 2FA biztonságot, a robotok hatékony működését elősegítő dedikált szervereket és beépített automatizálást használ, amely lehetővé teszi a botok konfigurálását, hogy stratégiát váltsanak a változó piaci körülményeknek megfelelően..
 • Eszközök sora – Az Apex több mint 100 technikai mutatót tartalmaz, beleértve a Bollinger sávokat, a sztochasztikus relatív erősségi indexet (SRSI), a parabolikus SAR-t (PSAR), a mozgó átlag konvergencia / divergencia (MACD), az Ichimoku Cloud (IC), a relatív erősség indexet (RSI) és a pénzforgalmi index (MPI). A felhasználók futtathatnak egyedi stratégiákat, vagy létrehozhatnak „hibrid” stratégiákat, és az Apex egyidejűleg akár 75 aktív pozíciót is követhet.
 • Egyszerű előfizetési terv – Bárki regisztrálhat, és kihasználhatja az ingyenes 7 napos próbaidőszakot, és a platform kipróbálása után van néhány havi előfizetés. Ezek ára jelenleg £ 30 és £ 60 havonta, és nincsenek további kereskedési díjak és korlátozások a kereskedelem mennyiségére vagy teljesítményére vonatkozóan.
 • Vevőszolgálat – Az Apex Trader csapata jelentős időt töltött el ügyfélszolgálatának fejlesztésével, és a felhasználók e-mailben a [email protected] e-mail címen vagy a támogatási szakaszban kérelem benyújtásával léphetnek kapcsolatba a csapattal. A csapattal a Twitter-fiókjukon, a Discord csoporton és a Facebookon keresztül is kapcsolatba lehet lépni. A csapat egy Telegram csoportot is működtet, és további forrásokat biztosít, például felhasználói útmutatókat és GYIK oldalt a Támogatás részben.

Alapjellemzők

Kezdő lépések az Apex Trader-en

Fiók létrehozásához kattintson balra a „Regisztráció most” fülre a kezdőlapra.

1) Hozzon létre egy fiókot

Innen kattintson az „Új fiók létrehozása” lehetőségre, és a regisztrációhoz csak meg kell adnia egy e-mail címet és létre kell hoznia egy jelszót.

Számla létrehozása

2) Csatlakoztasson egy Exchange-t

Mostantól konfigurálhatja kereskedési számláját és csatlakozhat egy támogatott tőzsdéhez, miután kitöltötte az összes szükséges számlainformációt és beállította a két tényezős hitelesítést (2FA).

Innen létrehozhat egy fiókot egy támogatott csomóponton, vagy bejelentkezhet a meglévő fiókjába, és megkeresheti az API-kulcsokat, ha a Fiók szakaszba navigál, és a Binance vagy a Kucoin oldalon kiválasztja az „API-kezelés” és az „API létrehozása / létrehozása” lehetőséget..

Amikor belép a Kraken-fiókjába, kattintson a Beállítások, majd az API elemre, majd a „+ Új kulcs létrehozása” gombra..

Binance API Management

A Binance esetében követheti az API-kezelés kiválasztásának folyamatát, majd felcímkézhet és létrehozhat egy új API-kulcsot.

Hozzon létre egy Binance API-kulcsot

Ezután meg kell adnia a 2FA kódot a kulcs létrehozásának megerősítéséhez, és kövesse a megerősítő e-mailben elküldött utasításokat is. Innen láthatja az API kulcsokat, és szerkesztheti az API kulcsok korlátozásait.

Teljes Binance API kulcs létrehozása

A telepítési folyamatot úgy fejezheti be, hogy visszatér az Apex Traderhez, és megadja a botinformáció létrehozásakor szükséges információkat.

3) Hozzon létre egy stratégiát

Saját stratégiák létrehozásához kattintson az Irányítópult „Stratégiák” fejlécére, és adja meg a stratégia típusát, nevét és leírását.

Kiválaszthatja a kívánt gyertya stílusát és beolvasási idejét, valamint az általános beállítások lapon konfigurálhatja a kereskedési méreteket, a pozíciókiosztást, az alapvalutát és a kereskedési módot. Választhat egy közösség által létrehozott stratégia használatát is, és kiválaszthat egy népszerű stratégiát a Stratégiaközpontból.

Közösségi kereskedési stratégiák

Hogyan hozzunk létre botot az Apex Trader-en

Az első bot létrehozásához az Apex Trader programban csak az irányítópulton található „Bots” fejlécre kell kattintania, majd a képernyő jobb felső sarkában található „Új bot” elemre kell kattintania. A platform első használói számára a 7 napos ingyenes próbaidőszak automatikusan hozzáadódik az első robotjához.

Új bot létrehozása

Miután rákattint az „Új bot” gombra, megkapja a lehetőséget, hogy kiválasszon egy APEX (spot kereskedés) vagy MAKO (piacképzés) kereskedési botot.

Bot típusának kiválasztása

APEX kereskedési bot létrehozásához kattintson a megfelelő képre, majd töltse ki az összes szükséges adatot, beleértve a bot nevét, a tőzsdét, amelyen üzembe helyezik, és az alap pénznemet, amellyel kereskedni fog..

A „Létrehozás” gombra kattintás előtt meg kell adnia a választott stratégiát, valamint az API kulcs részleteit..

Bot konfigurálása

A ByBit tőzsdén történő piacképzést lebonyolító MAKO bot létrehozásának folyamata még egyszerűbb. A megfelelő képre kattintás után meg kell adnia a bot nevét az API kulcsadatok mellett, mielőtt a „Létrehoz” gombra kattintana.

Market Maker Bot konfigurálása

A bot létrehozásának folyamata eltarthat néhány percig, míg az Apex erőforrásokat allokál a saját VPS-jéhez. Miután létrehozta a botját, a “Beállítások” fülön beállíthatja a további opciókat, beleértve a bot által használt vételi / eladási stratégiát, az automatikus dollárköltség-átlagolási (ADCA) stratégiát, az automatikus fordított kereskedési (ART) stratégiát, az alap pénznemet. és tartalék allokáció.

Konfigurálhatja a pozíciókiosztást és a pozíciókiosztás százalékos arányát a minimális megrendeléssel együtt, és az Összetett funkció engedélyezése azt eredményezi, hogy az Apex hozzáadja a botok értékesítéséből származó nyereséget a pozícióallokációhoz..

Ha elégedett a konfigurációval, engedélyezheti a vételt és eladást a jobb felső sarokban található „fogaskerék” gombra kattintva.

Fontos megjegyezni, hogy a Beállítások mód funkcióját is használhatja annak eldöntésére, hogy a teszt módot használja-e a stratégiák finomhangolására vagy valós tőkével való kereskedelemre Élő módban..

Kereskedési bot beállítások

Mely stratégiákat használhatja az Apex Trader-en?

Amint azt korábban említettük, az Apex előírja hozzáférés több mint 100 technikai mutatóhoz és ezek kombinálhatók „hibridek” létrehozására, valamint a saját időkereteiken futhatnak ugyanazon a stratégián belül.

Az Apex segítségével történő kereskedés azonban általában a vétel / eladás, a dollárköltség-átlagolás és a fordított kereskedés konfigurációira összpontosít, és bárki, aki a népszerű take profit stratégia mellett dönt, három lehetőséggel rendelkezik:

 • Százalékos nyereség: Állítson be egy százalékot a kezdeti vételárból.
 • Utolsó stop loss: Kövesse az árat felfelé, és csak akkor adja el, ha csökken.
 • Dinamikus nyereségszerzés: Az Apex be tudja vizsgálni a legutóbbi piaci mozgásokat, és egyéni százalékos profitcélot adhat.
 • Értékesítés a műszaki elemzésen: Készítsen egyedi eladási stratégiát a mutatók és az időkeretek bármilyen kombinációjával.

Dollárköltség-átlagolás

A dollárköltség-átlagolás (DCA) egy általános technika, amelyet az eszköz átlagos költségének elterjesztésére és gyakran csökkentésére használnak. Nagyon hasznos lehet, ha egy pozíció vörösbe süllyed, és az Apex mind a kézi, mind az automatizált verziót biztosítja ennek a folyamatnak.

A DCA eléréséhez kattintson a „Műveletek” elemre, majd válassza a „DCA pozíció” lehetőséget, itt állíthatja be a szorzót, amely meghatározza, hogy hányszor szeretné növelni a pozíció méretét.

Ha 0,1 BTC értékű pozíciót tartasz, és a szorzóban 2-t választasz, akkor az Apex 0,2 BTC-re rendel és rendel. A Megrendelés típusa fül lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogy az Apex limitet vagy piaci megbízást ad-e, és megadhatja azt az árat, amelyre a limit megbízást el szeretné helyezni az Ár mezőben.

Dollárköltség-átlagolás

Az Auto DCA funkció automatizálja a felvásárlások átlagolásának folyamatát egy adott pozíción annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a pozitív értékhez. Például:

Ha 100 BAT-ot vásárol 100 USD-ért (1 BAT = 1 USD), és az ár 0,50 USD-re csökken 1 BAT-ra, akkor további 100 USD BAT-ot vásárol (1 BAT = 0,50 $).

Átlagos felvásárlását 0,75 $ -ra csökkentették, és ezáltal közelebb kerültünk az átvételi nyereség értékéhez, és választhatja azt is, hogy hozzáad egy mutatót és annak megfelelő jelét, hogy kifinomultabb ügyleteket tehessen lehetővé intelligensebb DCA belépési pontokkal, mint pusztán a küszöböt használva..

Automatikus fordított kereskedés

Az Auto Reverse Trading (ART) felhasználható egy korábban megvásárolt érme eladására, annak érdekében, hogy alacsonyabb áron vásárolhasson vissza, majd nyereség céljából tovább értékesíthesse. Ahhoz, hogy sikeresen részt vegyen az ART-ban, be kell állítania a botok Reverse Sell és Reverse Buy stratégiáit, és néhány Apex-szolgáltatás, amely egyedülálló a fordított vásárláshoz, magában foglalja a „Csak az utolsó eladási ár alatti vásárlás” funkciót, amely megakadályozza a botot abban, hogy megpróbálja újravásárolni, ha az ár meghaladja az ART eladási árát, még akkor is, ha teljesül a visszavásárlási stratégiája.

Az „Automatikus visszavásárlás az utolsó eladási ár felett” funkció lehetővé teszi, hogy visszavásároljon egy pozícióba, ha az bizonyos százalékkal az ART eladási ára fölé emelkedik, például amikor egy eladott érme pumpálni kezd. Ezenkívül az „Automatikus újravásárlás n% alatt” funkció segítségével meghatározhat egy meghatározott százalékot arra vonatkozóan, hogy az Apex mikor vásároljon vissza egy pozícióba.

A végső eladás konfigurálásakor három lehetősége van, nevezetesen a százalékos nyereség, a nyereség nyomon követése és a dinamikus százalékos nyereség, amely az eredeti stratégián alapszik, és nem az ART stratégián.

Apex Trader árképzés

Minden új tag jogosult egy 7 napos ingyenes próbaidőszakra, és amikor ez az időszak lejár, az Apex (Spot) kereskedési bot csomag a Binance, Kraken és Kucoin területén használható havi 30 fontért áll rendelkezésre..

A Mako (Margin) kereskedési bot csomag a ByBit piacra hozatalához / skalpolásához havi 60 fontért kapható. Nincsenek rejtett / további díjak vagy díjak a nyereség százalékában, és nincsenek korlátozások sem a kereskedelem mennyiségére, sem teljesítményére.

Az Apex emellett támogatja a PayPal-on keresztüli fiat fizetéseket, valamint a kriptóban történő fizetéseket BTC, ETH, LTC és USDC.

Apex kereskedői díjak

Mennyire biztonságos az Apex Trader?

A projekt mögött álló csapat nem részletezi a platformjuk biztosításához alkalmazott biztonsági protokollokat; azonban nyilvánvaló, hogy a szokásos e-mail / jelszó kombinációkat alkalmazzák az ügyfélfiókok biztonsága érdekében, míg az Apex Trader webhely az SHA 256 titkosítást használja.

A kétfaktoros hitelesítés (2FA) szintén támogatott, és az Apex lehetővé teszi a 2FA beállítását olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a Google Authenticator és az Authy, amelyek megtalálhatók mind a Google, mind az Apple alkalmazásboltokban..

A csapat azt is kijelenti, hogy minden előfizetés magában foglalja egy dedikált szerver tárolását és kezelését a bot futtatásához, ami gyorsabb válaszidők mellett további biztonságot eredményez..

Csakúgy, mint az automatizált kereskedési platformok többségénél, az Apex Tradernek sem kell közvetlen hozzáférést szereznie bármelyik alapjához, és nem kell átutalnia a platformra.

Az Apex egy alkalmazásprogramozási felületen (API) keresztül csatlakozik az Ön Exchange-fiókjaihoz, és ez lehetővé teszi az ár- és számlaegyenleg-adatok gyűjtését, és természetesen vételi és eladási megrendelések leadását..

A kínált biztonságra vonatkozó információk hiánya miatt a legjobb, ha a lehető legnagyobb mértékben fokozza saját személyes biztonságát, és ezt úgy teheti meg, hogy engedélyezi a 2FA-t fiókja beállításaiban, letiltja a kriptofiókok belsejéből történő kivonásokat, és korlátozza a az API parancsai tetszés szerint.

A rendelkezésre álló információk hiánya ellenére érdemes megjegyezni, hogy az Apex székhelye az Egyesült Királyságban van, és az ország kereskedelmi és pénzügyi szabályainak megfelelően működik.

Az alapítók és az alapcsapat különféle csatornákon keresztül is elérhető, és bármilyen problémát időben meg kell tudni oldani.

Apex Trader főbb jellemzői

Mennyire kezdő barátságos az Apex Trader?

Függetlenül attól, hogy milyen kereskedési platformot használ, az automatizált kereskedések lebonyolítására szolgáló kereskedési botok konfigurálásának és telepítésének gyakorlata a legalkalmasabb a hagyományos és / vagy automatizált kereskedelemben tapasztalattal rendelkező egyének számára.

Ennek ellenére az Apex Trader általában jól kidolgozott és meglehetősen könnyen használható, bár a győztes stratégiák sikeres bevezetése némi gyakorlatot igényel.

Bárki, aki még nem ismeri az automatizált kriptokereskedést, használhatja a 7 napos ingyenes próbaverziót, és folytathatja stratégiáinak finomhangolását a Teszt mód használatával, mielőtt valódi tőzsdei alapjaival Élő módban kereskedne..

Ezen kívül a kevésbé tapasztalt felhasználók a Stratégiaközpontban is böngészhetik a népszerű közösségi megosztott stratégiákat, és számos forgatókönyvben kipróbálhatják, hogyan teljesítenek, mielőtt saját testreszabott robotjaikat építenék..

Amint az várható volt, a csapat számos erőforrást is biztosít, amelyek segítenek a felhasználóknak a platform működésében történő bemutatásában. Ezek közé tartozik a GYIK rész, az írott útmutatók és a fórum, amely elérhető, amikor bejelentkezik a fiókjába..

Népszerű stratégiák mellett szavazott a közösségNépszerű stratégiák mellett szavazott a közösség

Van egy diszkord és távirat csoport is, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy valós időben kommunikáljanak egymással, bár az Apex csapat még mindig építi online közösségét. A jelek beépítésének képessége szintén jól jön, és csatlakoztathatja az Apexet kedvenc jelszolgáltatóihoz, vagy integrálhatja a riasztásokat a Trading View szolgáltatásba. Az Apex támogatja a Crypto Base Scanner programot is, és az API-n keresztül integrálhatja jeleiket a kiválasztott botba.

A platform automatizálása szintén egyszerűbbé teszi a változó piaci viszonyok kezelését, és az automatizálási szabályok vagy stratégián alapulnak, vagy időintervallumon és időtartományon alapulnak, és lehetővé teszik az automatizált stratégiaváltást, az életkor alapján történő pozíciózárást, a devizaátváltásokat és a pánikértékesítéseket. A BNB feltöltése funkcióval is biztosítható, hogy számláján mindig legyen elegendő BNB a kereskedési díjak kifizetéséhez.

Mivel azonban az Apex magában foglalja a Trading View grafikonokat, több mint 100 technikai mutatót, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre akár 75 aktív pozíciót is nyomon kövessenek, ez kiválóan alkalmas a tapasztaltabb kereskedők számára. A hibrid stratégiákat alkalmazó testreszabott robotok létrehozásának képessége szintén vonzó, és bárki, aki DCA vagy ART tevékenységeket kíván létrehozni, amelyek szintén kapcsolódnak a támogatott technikai mutatókhoz, jól ismert. Ezen túlmenően a csak ByBit-en használható MAKO bot mindenképpen a tapasztaltabb kriptokereskedők számára a legalkalmasabb.

Következtetés

Apex Trader stabil előadó a kriptobot-kereskedési platformok tengerében, és valószínűleg leginkább azoknak a személyeknek felel meg, akiknek speciális kereskedelmi szükségleteik vannak. A Binance, a Kraken és a Kucoin támogatása az Apex-t nyilvánvaló választássá teszi azok számára, akik aktívak ezeken a tőzsdéken, míg a MAKO bot mindenkinek megfelel, aki automatizálni szeretné a kereskedéseket a ByBit-en..

A kínált szolgáltatások széles skálája tapasztaltabb kereskedőknek felel meg, bár a Stratégiai Központ kiszolgál mindenkit, aki még mindig foglalkozik az automatizált kereskedéssel.

A 7 napos próba- és tesztmód szintén hasznos, és az Apex Trader egyszerű és átlátható árstruktúrát tartalmaz.

Az Apex lehetővé teszi a kereskedési botok testreszabását és konfigurálását egyedi hibrid stratégiák létrehozására, valamint 75 aktív pozíció egyszerre történő kezelésére, ami nagyszerű hír a rendkívül aktív kereskedők számára.

Ennek ellenére az Apex Trader az egyik kevésbé ismert kriptobot-kereskedési platform a piacon, és még mindig fejleszti online közösségét, ennek eredményeként az Egyesült Királyságban élő emberek számára lehet a legalkalmasabb, akik automatizálni akarják a krakkeni kereskedést, amelynek van egy fiat gateway, vagy bárki számára, aki a Binance, a Kucoin vagy a ByBit kriptokereskedelmében szeretne részt venni.

A csapatnak folytatnia kell a platform fejlesztését annak érdekében, hogy teret nyerjen a vezető kriptográf-kereskedési bot-szolgáltatók számára, de az Apex Trader egyelőre szilárd szolgáltatást nyújt a kriptográf kereskedők számára, akiknek különleges követelmények vannak.

Látogasson el az Apex Trader oldalra

Apex Trader

src = “~ images \ apex-trader-review-automated-crypto-bot-trading-platform.gif”

alt = “Apex kereskedői vélemény”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Egyszerű használat

8.0 / 10

Hírnév

7.0 / 10

Díjak

8.0 / 10

Vevőszolgálat

9.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

 • Brit székhelyű társaság
 • Könnyen beállítható
 • A TA fejlesztések széles skálája
 • ByBit támogatás

Hátrányok

 • Csak 4 cserét támogat
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Újabb platform

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Apex Trader","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /apex-trader-review.gif","leírás":"Az Apex Trader egy kriptokereskedelmi botplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált kereskedelmet folytassanak, és a lehető legtöbbet hozzák ki kriptográfiai kereskedelemben rejlő lehetőségeikből. A platform olyan kereskedési botokat tartalmaz, amelyek felhasználhatók számos kereskedési stratégia alkalmazásához, és API-kapcsolatokon keresztül működnek a népszerű kriptovaluta-tőzsdékhez, beleértve a Binance, ByBit, Kraken,…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.20"},"név":"Apex Trader","reviewBody":"Az Apex Trader egy kriptokereskedelmi botplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált kereskedelmet folytassanak, és a lehető legtöbbet hozzák ki kriptográfiai kereskedelemben rejlő lehetőségeikből. A platform olyan kereskedési botokat tartalmaz, amelyek felhasználhatók számos kereskedési stratégia alkalmazásához, és API-kapcsolatokon keresztül működnek a népszerű kriptovaluta-tőzsdékhez, köztük a Binance, ByBit, Kraken és KuCoin. \ R \ n \ r \ nApex Trader jól konfigurálható és biztosítja több mint 100 technikai mutató, ami azt jelenti, hogy bárki létrehozhatja saját automatizált kereskedési stratégiáit, majd telepítheti őket 24 \ / 7 futtatására kereskedési párok széles skáláján. \ r \ n \ r \ nSzintű stratégiák, amelyek nyereség felvételén, fordított kereskedésén és A dollárköltség-átlagolás mind beépítve van, és korlátlan számú stratégiát hozhat létre és tárolhat. Az Apex egyidejűleg legfeljebb 75 aktív pozíciót követ nyomon, és különböző tapasztalati szintekkel rendelkező kereskedőknek gondoskodik közösségi megosztott stratégiák biztosításával, amelyeket bárki követhet. \ R \ n \ r \ nA platform 7 napos ingyenes próbaideje lehetővé teszi érezd át magad az Apex előtt, mielőtt elkötelezed magad egy fizetett havi előfizetés mellett. \ r \ nLátogasson el az Apex Traderre \ r \ n \ r \ nApex Trader áttekintés \ r \ nApex Trader székhelye az Egyesült Királyságban található, és a webhely nem nyújtja bármilyen információ a projekt mögött álló csapatról, azt állítja, hogy a projekt az Egyesült Királyságban van bejegyezve, és megtartja a 09757060 cégszámot. \ r \ n \ r \ nEbből következően megállapíthatjuk, hogy a platformot az Apex Trader Software üzemelteti Limited, amelynek bejegyzett székhelye a Kemp House, London, Egyesült Királyság, 152–160 City Road, EC1V 2NX, és 2015-ig a Skylit Ltd. eredeti nevével rendelkezik. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA platform lehetővé teszi bárki számára, hogy éjjel-nappal, négy vezető tőzsdén automatizált kereskedést és inkót folytasson olyan funkciókat támogat, mint a dedikált szerver-tárhely, a külső jelintegráció és az integrált Trading View diagramok. \ r \ n \ r \ nEzen felül az Apex Trader több mint 100 technikai mutatóhoz is hozzáférést biztosít, amelyek beépíthetők és futtathatók önmagukban vagy kombinálhatók hozzon létre egyedi “hibrid” stratégiákat. \ r \ n \ r \ nA regisztráció után az új tagok 7 napos ingyenes próbaidőszakra jogosultak, és amikor ennek vége, az Apex (Spot) kereskedési bot csomag havonta \ u00a330 áron elérhető. . A Mako (Margin) kereskedési bot csomag a ByBit-en történő piacképzéshez \ / scalpinghoz havonta \ u00a360 áron érhető el. A platform támogatja a PayPal-on keresztüli fiat fizetéseket, valamint a kriptóban történő fizetéseket olyan pénznemekben, mint a BTC, ETH, LTC és USDC. \ R \ nApex Trader főbb jellemzői \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 Az Apex Trader egy webalapú platform, és tiszta és intuitív tervezési stílust tartalmaz. A kereskedés irányítópultja szintén jól el van látva, és részletes teljesítménystatisztikákat, automatizált érmeválasztásokat tartalmaz, valamint a Trading View integrált átfogó grafikonokat tartalmaz. 24 \ / 7 automatizált kereskedési botok konfigurálásával és beállításával. Az Apex Trader a 2FA biztonságot, a robotok hatékony működését elősegítő dedikált szervereket és beépített automatizálást használ, amely lehetővé teszi a botok konfigurálását, hogy stratégiát váltsanak a változó piaci körülményeknek megfelelően. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ t Az Tools \ u2013 Apex több mint 100 technikai mutatót tartalmaz, beleértve a Bollinger sávokat, a sztochasztikus relatív erősségi indexet (SRSI), a parabolikus SAR-t (PSAR), a mozgó átlag konvergencia \ / divergenciát (MACD), az Ichimoku Cloud (IC), a relatív erősség indexet (RSI) ) és a Pénzforgalmi Index (MPI). A felhasználók futtathatnak egyedi stratégiákat vagy létrehozhatnak \ u2018hibrid stratégiákat is, és az Apex egyszerre akár 75 aktív pozíciót is nyomon követhet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tEgyszerű előfizetési terv \ u2013 Bárki regisztrálhat és kihasználhatja az előnyöket az ingyenes 7 napos próbaidőszakból, és a platform kipróbálása után néhány havi előfizetés érhető el. Ezek ára jelenleg \ u00a330 és \ u00a360 havonta, és nincsenek további kereskedési díjak vagy korlátozások a kereskedelem mennyiségére vagy teljesítményére vonatkozóan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013 Az Apex Trader csapat rendelkezik jelentős időt töltött el ügyféltámogatásuk fejlesztésével, és a felhasználók e-mailben a [email protected] e-mail címen vagy a támogatási szakaszban kérelem benyújtásával léphetnek kapcsolatba a csapattal. A csapattal a Twitter-fiókjukon, a Discord-csoporton és a Facebookon keresztül is kapcsolatba lehet lépni. A csapat egy Telegram-csoportot is működtet, és további forrásokat biztosít, például felhasználói útmutatókat és GYIK oldalt a Támogatás részben. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHogyan kezdje el az Apex Trader alkalmazást \ r \ nFiók létrehozásához egyszerűen kattintson a \ u201cRegisztrálás most \ u201d fülre a kezdőlap bal oldalán. \ r \ n1) \ u00a0 Hozzon létre egy fiókot \ r \ n Innen megteheti kattintson a \ u201cÚj fiók létrehozása \ u201d lehetőségre, és a regisztrációhoz csak meg kell adnia egy e-mail címet és létre kell hoznia egy jelszót. \ r \ n \ r \ n \ r \ n2) Csatlakoztasson egy Exchange szolgáltatást \ r \ n Most konfigurálja a kereskedési számláját, és csatlakozzon egy támogatott cserehálózathoz, miután kitöltötte az összes szükséges számlainformációt és beállította a kétfaktoros hitelesítést (2FA). \ r \ n \ r \ n Innen kezdve létrehozhat egy fiókot egy támogatott tőzsdén vagy naplóban meglévő fiókjába, és keresse meg API kulcsait a Fiók szakaszba navigálva, és válassza az \ u201API-kezelés \" és \ u201cCreate \ / API létrehozása \" a Binance vagy a Kucoin oldalon. \ r \ n \ r \ nMikor belép a Kraken-fiókjába, kattintson a \ u00a0Beállítások, majd az API-ra, majd a \ u00a0 \ gombra."+ Új kulcs létrehozása \"\ u00a0gomb. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Binance esetében követheti az API Management kiválasztásának, majd az új API kulcs felcímkézésének és létrehozásának folyamatát. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMajd meg kell adnia a 2FA kódot a kulcs létrehozásának megerősítéséhez, és kövesse a megerősítő e-mailben elküldött utasításokat is. Innen láthatja az API kulcsokat, és szerkesztheti az API kulcsok korlátozásait. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA telepítési folyamatot úgy teheti meg, hogy visszatér az Apex Traderhez, és megadja a szükséges információk a botprofil létrehozásakor. \ r \ n3) Stratégia létrehozása \ r \ nA saját stratégiák létrehozásához kattintson a \ u201cStrategies \ u201d fejlécre az Irányítópulton, és adja meg a stratégia típusát, nevét és leírását. . \ r \ n \ r \ nAz általános beállítások lapon kiválaszthatja a gyertya stílusát és a beolvasási időt is, valamint konfigurálhatja a kereskedés méretét, pozíciójának kiosztását, alap pénznemet és kereskedési módot. Választhatja a közösség által létrehozott stratégia használatát is, és kiválaszthat egy népszerű stratégiát a Stratégiaközpontból. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBot létrehozása az Apex Trader-en \ r \ nElső bot létrehozása érdekében az Apex Trader programban csak az irányítópulton kattintson a \ u2018Bots \ u2019 fejlécre, majd kattintson a képernyő jobb felső sarkában található „Új bot” elemre. A platform első felhasználói számára a 7 napos ingyenes próbaidőszak automatikusan hozzáadódik az első robotjához. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMiután rákattint a \ u2018Új bot \ u2019 gombra, megkapja az APEX (azonnali kereskedés) vagy a MAKO (piacképzés) kereskedési bot kiválasztásának lehetősége. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA APEX kereskedési bot létrehozásához kattintson a megfelelő gombra képet, majd töltse ki az összes szükséges részletet, beleértve a bot nevét, a tőzsdét, amelyen telepítik, és az alap pénznemet, amellyel kereskedni fog. \ r \ n \ r \ nA választott stratégiát meg kell adnia a valamint az API kulcs részletei, mielőtt rákattintana a \ u201cCreate \ u201d elemre. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA ByBit-csere piacképzését lebonyolító MAKO bot létrehozásának folyamata még egyszerűbb. A megfelelő képre kattintás után meg kell adnia a bot nevét az API kulcsadatok mellett, mielőtt rákattintana a \ u201cCreate \ u201d. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA bot létrehozásának folyamata eltarthat néhányig percig, míg az Apex erőforrásokat oszt ki a saját VPS-jéhez. Miután létrehozta a botját, a “Beállítások” fülön beállíthatja a további opciókat, beleértve a bot által használt vételi / eladási stratégiát, az automatikus dollárköltség-átlagolási (ADCA) stratégiát, az automatikus fordított kereskedési (ART) stratégiát, az alapot pénznem és tartalék allokáció. \ r \ n \ r \ nKonfigurálhatja a pozíciókiosztást és a pozícióallokációs százalékos arányt a minimális megrendeléssel együtt, és az Összetett funkció engedélyezése azt eredményezi, hogy az Apex nyereséget ad a botok eladásából a \ u00a0pozíciókiosztása. \ r \ n \ r \ nHa elégedett a konfigurációval, engedélyezheti a vételt és eladást a jobb felső sarokban lévő ‘fogaskerékre’ kattintva. \ r \ n \ r \ nFontos megjegyezni hogy a Beállítások mód funkcióját is használhatja annak eldöntésére, hogy a tesztmódot \ u00a0 használja-e a stratégiák finomhangolására, vagy valós tőkével kereskedjen az élő módban. \ r \ n \ r \ n \ r \ nMelyik stratégia képes Az Apex Traderen használja? \ R \ nA korábban említett Apex több mint 100 hozzáférést biztosít technikai mutatók, és ezek kombinálhatók a „hibridek” létrehozásához, valamint a saját időkereteiken belül futtathatók ugyanazon stratégián belül. \ r \ n \ r \ nAz Apex használatával azonban általában a vásárlás \ / eladás, dollárköltség Átlagos és fordított kereskedési konfigurációk, és bárki, aki a népszerű take profit stratégia mellett dönt, három lehetőség közül választhat: \ r \ n \ r \ n \ tPercent profit: Állítson be egy százalékot a kezdeti vételárból. \ R \ n \ tVontatási stop loss: kövesse egy ár felfelé, és csak akkor adjon el, ha csökkenni kezd. \ r \ n \ tDinamikus nyereség felvétele: Az Apex beolvashatja a legutóbbi piaci mozgásokat, és egyéni százalékos profitcélot adhat. a mutatók és az időkeretek bármilyen kombinációjának használata. \ r \ n \ r \ nDollárköltség-átlagolás \ r \ nDollárköltség-átlagolás (DCA) egy általános technika, amelyet az eszköz átlagos költségének elterjesztésére és gyakran csökkentésére használnak. Nagyon hasznos lehet, ha egy pozíció vörösbe süllyed, és az Apex mind a kézi, mind az automatizált verziót biztosítja. \ R \ n \ r \ nA DCA-hoz az \ u00a0’Műveletek ‘\ u00a0 gombra kattintva, majd a \ u00a0’DCA Position ‘, innen beállíthatja a szorzót, amely meghatározza, hogy hányszor szeretné növelni a pozíció méretét. \ r \ n \ r \ nHa 0,1 BTC értékű pozíciót tart és 2-t választ a szorzóban, akkor az Apex hely és megrendelés 0,2 BTC-re. A Megrendelés típusa lapon kiválaszthatja, hogy az Apex limitet vagy piaci megbízást helyez-e el, és megadhatja azt az árat, amelyet a limit megbízás el akar helyezni \ u00a0at az Ár mezőbe. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz Auto DCA szolgáltatás automatizálja a felvásárlások átlagolásának folyamatát egy adott pozíción annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a pozitív értékhez. \ u00a0Például: \ r \ n \ r \ nHa 100 BAT-ot vásárol 100 USD-ért (1 BAT) = 1 USD), és az ár 0,50 USD-re csökken 1 BAT-onként, majd további 100 USD BAT-t vásárol \ u00a0 (1 BAT = 0,50 $). \ R \ n \ r \ nAz átlagos felvásárlási árát 0,75-re csökkentették $ közelebb visz a take profit értékhez, és választhatja azt is, hogy hozzáad egy indikátort a megfelelő jelével együtt, hogy kifinomultabb ügyleteket tehessen lehetővé intelligensebb DCA belépési pontokkal, mint pusztán a küszöbértéket használva. A fordított kereskedés (ART) felhasználható egy korábban megvásárolt érme eladására, annak érdekében, hogy alacsonyabb áron vásárolhasson vissza, majd nyereség céljából tovább értékesíthesse. Ahhoz, hogy sikeresen részt vegyen az ART-ban, be kell állítania botjainak Reverse Sell és Reverse Buy stratégiáit, és néhány Apex-funkció, amely egyedülálló a fordított vásárláshoz, tartalmazza a \ u201cCsak az utolsó eladási ár alatt vásárolni funkciót, amely megakadályozza a botot abban, hogy megpróbálja újravásárolni, az ár az ART eladási ára fölé emelkedik, még akkor is, ha teljesül a visszavásárlási stratégiája. \ r \ n \ r \ nA \ u201cAutomatikus visszavásárlás az utolsó eladási ár felett \ u201d funkció lehetővé teszi, hogy visszavásároljon egy pozícióba, ha az bizonyos százalékkal magasabb Az ART eladási ára, például amikor az eladott érme pumpálni kezd. Az \ u201cAutomatikus visszavásárlás n% alatti funkció segítségével megadhat egy meghatározott százalékot is arra vonatkozóan, hogy az Apex mikor vásároljon vissza egy pozícióba. \ R \ n \ r \ nA végső eladás konfigurálásakor három lehetőség áll rendelkezésre, nevezetesen: Százalék Profit, Profit Trail és Dinamikus százalékos nyereség, amely az eredeti stratégián és nem az ART stratégián alapul. \ R \ nApex Trader árazások \ r \ nMinden új tag jogosult egy 7 napos ingyenes próbaidőszakra, és amikor ez az időszak lejár, a A Binance, Kraken és Kucoin webhelyeken használható Apex (Spot) kereskedési bot csomag havi \ u00a330 áron érhető el. \ R \ n \ r \ nA MakBo (Margin) kereskedési bot csomag a piacon történő készítéshez \ / a ByBit-en elérhető. \ u00a360 havonta. Nincsenek rejtett \ / további díjak vagy díjak a nyereség százalékában, és a kereskedelem mennyiségére vagy teljesítményére sem vonatkoznak korlátozások. \ R \ n \ r \ nApex támogatja a PayPal-on keresztüli fiat fizetéseket, valamint a BTC, ETH kriptográfiai kifizetéseket is. , LTC és USDC. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHogyan biztonságos az Apex Trader? \ R \ nA projekt mögött álló csapat nem részletezi a platformjuk biztonsága érdekében alkalmazott biztonsági protokollokat; ugyanakkor egyértelmű, hogy a szokásos e-mail \ / jelszókombinációkat használják az ügyfélfiókok biztonságossá tételéhez, míg az Apex Trader webhelye az SHA 256 titkosítást használja. \ r \ n \ r \ nKétszintű hitelesítés (2FA) is támogatott, és az Apex lehetővé teszi a 2FA beállítását olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a Google Authenticator és az Authy, amelyek megtalálhatók mind a Google, mind az Apple alkalmazásboltokban. \ r \ n \ r \ nA csapat azt is kijelenti, hogy minden előfizetés magában foglalja a dedikált szerver a bot futtatásához, amelynek gyorsabb válaszidők mellett nagyobb biztonságot kell eredményeznie. \ r \ n \ r \ nAz automatizált kereskedési platformok többségéhez hasonlóan nincs szükség arra, hogy az Apex Trader közvetlenül hozzáférjen bármelyikéhez. pénzeszközök, és nem szükséges átutalni a platformra. \ r \ n \ r \ nApex egy Alkalmazás-programozási felületen (API) keresztül csatlakozik az Ön Exchange-fiókjaihoz, és ez lehetővé teszi az ár- és számlaegyenleg-adatok gyűjtését. természetesen adjon vételi és eladási megrendeléseket. \ r \ n \ r \ nT miatt hiányzik a kínált biztonságra vonatkozó információ, a legjobb, ha a lehető legnagyobb mértékben fokozza a saját személyes biztonságát, és ezt úgy teheti meg, hogy engedélyezi a 2FA-t a fiók beállításaiban, letiltja a visszavonásokat a kriptofiókok belsejéből, és korlátozza a az API parancsai tetszés szerint parancsolnak. \ r \ n \ r \ nA rendelkezésre álló információk hiánya ellenére érdemes megjegyezni, hogy az Apex székhelye az Egyesült Királyságban van, és az ország kereskedelmi és pénzügyi szabályainak megfelelően működik. \ r \ n \ r \ nAz alapítók és az alapcsapat különféle csatornákon keresztül is elérhető, és bármilyen problémát megfelelő időben kezelni kell. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHogy kezdőbarát az Apex Kereskedő? \ R \ nFüggetlenül az Ön által használt kereskedési platformtól, a kereskedési botok automatikus kereskedés lebonyolítására történő beállításának és telepítésének gyakorlata a legalkalmasabb azoknak az egyéneknek, akik rendelkeznek bizonyos tapasztalatokkal a hagyományos és \ / vagy automatizált kereskedelem terén. \ R \ n \ r \ nKezdő azt mondta, hogy az Apex Trader általában jól kidolgozott és elég könnyen használható, bár a győztes stratégiák sikeres bevezetése némi gyakorlatot igényel. \ r \ n \ r \ nAz automatizált kriptokereskedésben bárki új használhatja a 7 napos ingyenes próbaverziót, és folytathatja stratégiáinak finomhangolását a Teszt mód használatával \ u00a0 valódi tőzsdei alapjaikkal \ u00a0Live módban. \ r \ n \ r \ n Ezen kívül a kevésbé tapasztalt felhasználók a Stratégiaközpontban is böngészhetnek a népszerű közösségi megosztott stratégiákban, és számos forgatókönyvben kipróbálhatják, hogyan teljesítenek saját testreszabott robotjaik felépítésén. \ r \ n \ r \ nA csapat várhatóan számos erőforrást is biztosít, amelyek segítenek a felhasználóknak a platform működésének áttekintésében, és ezek tartalmaznak egy GYIK részt, írásos útmutatókat és egy fórum, amely akkor érhető el, amikor be van jelentkezve a fiókjába. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLétezik egy diszkord és távirat csoport is, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy valós időben kommunikáljanak egymással, bár Az Apex csapata még mindig építi online társát mmunity. A jelek beépítésének képessége szintén jól jön, és csatlakoztathatja az Apexet kedvenc jelszolgáltatóihoz, vagy integrálhatja a riasztásokat a Trading View szolgáltatásba. Az Apex támogatja a Crypto Base Scannert is, és az API-n keresztül integrálhatja a jeleket a kiválasztott botba. \ R \ n \ r \ nA platform automatizáltsága szintén egyszerűbbé teszi a változó piaci viszonyok kezelését, és az automatizálási szabályok vagy stratégia alapúak, vagy pedig az Időintervallum és az Időtartomány körül forognak, és lehetővé teszik az automatizált stratégiaváltásokat, az életkor alapján történő pozíciózárást, a devizaátváltásokat és a pánikértékesítéseket. A BNB feltöltése funkció arra is használható, hogy a számláján mindig legyen elegendő BNB a kereskedési díjak megfizetéséhez. \ R \ n \ r \ nAzonban az Apex beépíti a Trading View diagramokat, több mint 100 technikai mutatót, és lehetővé teszi a felhasználók számára a nyomon követést is. egyszerre akár 75 aktív pozíció is alkalmas a tapasztaltabb kereskedők számára. A hibrid stratégiákat alkalmazó testreszabott robotok létrehozásának képessége szintén vonzó, és bárki, aki DCA vagy ART tevékenységeket kíván létrehozni, amelyek szintén kapcsolódnak a támogatott technikai mutatókhoz, jól ismert. Ezenkívül a csak ByBit-en használható MAKO bot mindenképpen a tapasztaltabb kriptokereskedők számára a legmegfelelőbb. \ R \ nKövetkeztetés \ r \ nApex Trader szilárd előadó a kriptobot-kereskedési platformok tengerében, és valószínűleg leginkább a kereskedési igények meghatározott halmaza. A Binance, Kraken és a Kucoin támogatása az Apex-t nyilvánvaló választássá teszi azok számára, akik aktívak ezeken a tőzsdéken, míg a MAKO bot mindenki számára megfelel, aki automatizálni szeretné a kereskedéseket a ByBit-en. \ R \ n \ r \ nA kínált szolgáltatások széles skálája tapasztaltabb kereskedőknek megfelel , bár a Stratégiai Központ azt látja el, hogy bárki, aki még mindig foglalkozik az automatizált kereskedéssel. \ r \ n \ r \ nA hétnapos próba- és tesztmód szintén hasznos, és az Apex Trader egyszerű és átlátható árstruktúrát tartalmaz. \ r \ n \ Az r \ nApex lehetővé teszi a kereskedési botok testreszabását és konfigurálását egyedi hibrid stratégiák létrehozására, valamint 75 aktív pozíció egyszerre történő kezelésére, ami nagyszerű hír a rendkívül aktív kereskedők számára. \ r \ n \ r \ nEnnek ellenére az Apex A Trader az egyik kevésbé ismert kriptobot-kereskedési platform a piacon, és az online közösségét is tovább fejleszti, ennek eredményeként az Egyesült Királyságban élők számára lehet a legalkalmasabb, akik automatizálni akarják a fiat átjáróval rendelkező Kraken kereskedését, vagy bárki számára, aki kriptográfia kereskedelmet kíván folytatni Binance, Kucoin vagy ByBit. \ r \ n \ r \ nA csapatnak folytatnia kell a platform fejlesztését annak érdekében, hogy teret nyerjen a vezető kriptokereskedési bot-szolgáltatók számára, de az Apex Trader egyelőre szilárd szolgáltatást nyújt a kriptográfiai kereskedők számára speciális követelmények. \ r \ nLátogasson el az Apex Trader oldalra","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2020-04-10"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me