Quadency Review: Automatizált Crypto Trading Platform és Portfolio Management

Quadency Review

Quadency egy digitális vagyonkezelési platform, amely automatizált kereskedési és portfóliókezelési megoldásokat kínál mind a lakossági, mind az intézményi kereskedők számára.

A platform átfogó funkciókat tartalmaz, amelyek célja a kriptovaluták kereskedelmének és befektetésének ésszerűsítése. Ide tartoznak a különböző kereskedési botok, amelyek előre konfiguráltak vagy tetszés szerint testreszabhatók, fejlett diagramok és portfólióelemzések.

Ezek a funkciók együttesen javítják a kriptográf kereskedelmet, és a Quadency támogatja a Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid és OKEx automatizált kereskedését..

Quadency Automated Trading PlatformQuadency Automated Trading Platform

A platform ingyenesen elérhető a Hodler-fiók használatával; egy fizetős előfizetés azonban feloldja azokat a funkciókat, beleértve a magasabb kereskedési korlátokat, a több bot használatát, valamint a platform Unified REST és Streaming API-jához való hozzáférést. A fizetett tervek havi 49,99 dollárba kerülnek, ha havi számlázást választanak, vagy havonta 39,99 dollárba kerül, ha éves előfizetés mellett kötelezik el magukat, és a felhasználók választhatnak, hogy hitelkártyával vagy kriptóban fizetnek-e..

Látogasson el a Quadency oldalra

Quadency áttekintés

Quadency székhelye az Egyesült Államokban található, és 2018 áprilisában alapították Quadency Inc. néven. Alapítói között van a jelenlegi vezérigazgató, Rosh Singh, a CTO, Tony Tran és a COO Manish Kataria.

A társaság megtartja a levelezési címet a Madison Ave 79. szám alatt, New York, NY 10016, Egyesült Államok, és kijelenti, hogy Felhasználási Feltételeit Delaware állam törvényei szabályozzák és értelmezik..

Quadency Executive Team

A Quadency-t egy tapasztalt csapat vezeti, nagy tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi, a technológiai és a marketing területén. Ennek eredményeként a platform sokféle megoldást kínál, és több mint tíz cserét támogat. Ez hozzáférést biztosít több mint 3000 kereskedési párhoz, és bárki számára lehetővé teszi az automatizált kereskedési stratégiák és a kriptovaluták kereskedését éjjel-nappal..

A platform integrálódik a TradingView-val és a Messarival is, és hozzáférést biztosít olyan kutatási, hír- és portfóliókezelési eszközökhöz, amelyek célja, hogy a kereskedők lépést tarthassanak a legfrissebb fejlesztésekkel. Ezen felül az algoritmikus végrehajtási keretrendszert, a professzionális kereskedési terminált és az egységes API-kat úgy tervezték, hogy kielégítsék a magas frekvenciájú / intézményi kereskedők igényeit..

Főbb jellemzők

 • Funkcionalitás – A Quadency webalapú megoldásként működik, és tiszta dizájnt és felhasználói felületet tartalmaz, amely minden szinten kereskedőket vonz. Ennek ellenére a fő irányítópult olyan funkciók átfogó skáláját tartalmazza, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy automatizált kereskedési botokat használjon és portfólióit egyetlen számlafelületről figyelje.
 • Technológia – A platform API-integrációk révén működik, több mint 10 támogatott cserével, és a Quadency egy Unified Crypto API-t használ, amely lehetővé teszi a REST-en keresztüli szabványos streaminget és interakciókat. Ez lehetővé teszi, hogy bárki hozzáférhessen a legfrissebb és a korábbi piaci adatokhoz, például az OHLCV-hez a gyertyatartó táblák ábrázolásához vagy az utólagos tesztelési stratégiákhoz.
 • Eszközök sora – A platform számos analitikai eszközt és fejlett TradingView diagramokat tartalmaz, amelyek célja a kriptográfia javítása a felhasználók minden szintjén. A kereskedési botok a népszerű piaci, limit és stop megbízási stratégiákat használják, és készen állnak a Grid Trading, Market Making, MACD, RSI, Bollinger Band és Smart Order botok is..
 • Tervek köre – A szolgáltatás ingyenesen felhasználható a Hodler-fiókra történő regisztrációval, és fizetés nélkül széles körben használható. A Pro által fizetett előfizetés havonta 49,99 vagy 39,99 dollárba kerül, attól függően, hogy fizetni kíván-e, és magasabb kereskedési limitekhez, többszörös bothasználathoz és szélesebb körű utólagos teszteléshez vezet..
 • Vevőszolgálat –A quadency jó szintű ügyféltámogatást nyújt, és a Támogatóközpont tartalmaz számos útmutatót és cikket, valamint egy GYIK szakasz. A csapat tisztviselőt is fenntart blog, aktív mellett Twitter-fiók, és Távirati csoport. Élő csevegés és e-mail útján is kapcsolatba léphetnek velük.

Kereskedési platform jellemzői

A Quadency használatának megkezdése

Ingyenes fiókot hozhat létre, ha a „Feliratkozás” fülre kattint a kezdőlap jobb felső sarkában.

1) Hozzon létre egy fiókot

A fiók regisztrálásához meg kell adnia egy e-mail címet, létre kell hoznia és meg kell erősítenie a jelszavát, mielőtt elfogadná az Általános Szerződési Feltételeket.

Elkezdeni

Miután megerősítette adatait, egy ellenőrző e-mailt kapunk, amely lehetővé teszi e-mail címének ellenőrzését és a fiókjához való hozzáférést.

2) Állítsa be a fiókját

Miután hozzáférést kapott a fiókjához, látni fogja a beállítási folyamat megkezdésének lehetőségét. Ezt a „Beállítás megkezdése” fülre kattintva indíthatja el. Ezután megjelenik egy biztonsági üzenet, amely emlékeztet néhány bevált módszerre. Miután rákattint az „Értem” gombra, csatlakozhat a támogatott központok egyikéhez.

A fiók beállítása

Ha a Binance lehetőséget választja, meg kell adnia az API kulcsát és a titkos kulcs részleteit.

Csatlakoztasson egy Binance API-t

Ha nem biztos az adataiban, a Binance API kulcsadatok megkereséséhez be kell jelentkeznie a Binance fiókjába, majd kattintson az „API Management”, majd az „API létrehozása” gombra..Hozzon létre egy Binance API-t

Mielőtt megerősítené a 2FA kódját, meg kell neveznie az API kulcsot, és kattintson az „Új kulcs létrehozása” gombra. A kulcsok létrehozását a megerősítő e-mailben elküldött összes utasítás követésével befejezheti. Ezután láthatja az API kulcsokat, és célszerű az API kulcs korlátozásait módosítani a biztonsági beállítások maximalizálása érdekében.

Quadency Portfolio Analytics

Az Irányítópult fülre kattintva lehetősége nyílik pénztárca címeinek figyelemmel kísérésére vagy fiókváltásra. Ha egy pénztárcát választ, akkor a rendszer kéri, hogy nevezze meg a pénztárcát, mielőtt konfigurálhatná annak részleteit. Ha úgy dönt, hogy hozzáad egy cserefiókot, akkor a rendszer átirányítja az Exchange API kulcsok összekapcsolására használt oldalra.

Figyelje a pénztárca címeket

3) Válasszon egy botot   

Számos előre konfigurált robot közül választhat, amelyeket bizonyos kereskedési stratégiák követése céljából hoztak létre. A Smart Order, Market Maker, Market Maker Plus, Accumulator, Bollinger Bands, MACD, Mean Reversion és Multi Level RSI botok minden számlatulajdonos számára elérhetőek.

Kereskedési bot kiválasztása

A Trading View és a Grid Trader botok csak a Pro számlatulajdonosok számára érhetők el, csakúgy, mint a saját botjának Python használatával történő kódolása. A Quadency csapata is nyitott a kérésekre, és kódol minden stratégiát az Ön számára, és elérhetővé teszi a fiókjában speciális áron.

Az Akkumulátor kereskedési bot kiválasztásakor kiválaszthatja a kívánt tőzsdét és kereskedési párt, mielőtt beállítaná a teljes költési összeget, megbízásonkénti összeget, időtartamot és a stop trigger.

Ez lehet az időtartam vagy a teljes kiadás összege, és lehetősége van arra is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bot nem vásárol egy adott ár felett.

Akkumulátor Bot

Lehetősége van a stratégia gyakoriságának tesztelésére, amilyen gyakran csak akarja, mielőtt eldöntené, hogy telepítik-e a botot egy élő kereskedési számlára.

Quadency Bot telepítése

Támogatott cserék   

A Quadency jelenleg támogatja kereskedelem és diagramintegráció több mint tíz népszerű kriptovaluta tőzsdével, és ezek a következők:

 • Binance
 • Binance US
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Coinbase Pro
 • Ikrek
 • HitBTC
 • Kraken
 • Kucoin
 • Folyékony
 • OKEx
 • Poloniex

A teljes automatizált kereskedést jelenleg a Binance, a Bittrex, a Kucoin, a Liquid és az OKEx támogatja, további tőzsdék várhatóan a közeljövőben kerülnek bevezetésre..

Quadency által támogatott cserék

Quadency díjak

Vannak tervek sora elérhető a különböző típusú kereskedők számára, és a platform ingyenesen használható a Hodler-fiókkal való regisztrációval.

Nincs korlátozás az ingyenes számlához, és a Hodler-fiók lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a cserefiókot és a hideg / meleg tároló pénztárca egyenlegét, és kihasználja a platform portfólióanalitikáját..

A Hodler-fiók havi 10 000 dolláros kereskedési limitre korlátozódik, és csak egy élő bot futtatását teszi lehetővé egyszerre, és napi tíz tesztet hajthat végre.

Nincs hozzáférés az Unified REST-hez sem & Streaming API vagy élő támogatás, és ezek a funkciók fel vannak oldva egy Pro fizetett előfizetésre történő frissítéssel, amely havi fizetéskor 49,99 dollárba kerül, havonta pedig 39,99 dollárba kerül..

Az árképzési szolgáltatások jellemzői

A Pro számla havi 100 000 dolláros kereskedési limitet is tartalmaz, és lehetővé teszi tíz élő robot futtatását egyszerre, és napi 100 backteszt végrehajtását.

Az intézményi számla korlátlan kereskedést tesz lehetővé, és nincsenek korlátozva a havi kereskedési korlátok, illetve a telepíthető botok és backtestek száma..

Közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a Quadency csapattal annak érdekében, hogy tájékoztassa őket az Ön igényeiről és árajánlatot kapjon.

Ingyenes Pro Upgrade

A Quadency csapata számos cserepartnert jelentett be, és olyan promóciós ajánlatot működtet, amely bizonyos cserefelhasználókat biztosít ingyenes hozzáférés a Quadency Pro-hoz meghatározott időtartamra.

Jelenleg bárki, aki regisztrált a Liquid tőzsdére, hat hónapig ingyenesen használhatja a Pro-fiókot. Bárki, aki új fiókot hoz létre a Binance, a Kucoin és az OKEx szolgáltatásokon, hat hónapig ingyen használhatja a Pro fiókot is, míg aki már rendelkezik meglévő számlával ezen tőzsdék egyikén, három hónapig ingyenes hozzáférést kap egy Pro fiókhoz..

Ingyenes Pro számlák

Az ajánlat aktiválásához csak csatlakoztatnia kell meglévő cserefiókját (számláit) és / vagy új számlát kell nyitnia egy partnercserével.

Fiókját körülbelül két órán belül automatikusan Pro-ra kell frissíteni, és a frissítéstől számított 24 órán belül e-mail értesítést is kap.

Mennyire biztonságos a Quadency?

Automatizált kereskedési platformként a Quadency nem követeli meg, hogy bármilyen pénzt átutaljon, vagy közvetlenül hozzáférjen a kriptográfiai tőzsdei számláin lévő pénzeszközökhöz. Mindent egy alkalmazás-programozási felületen (API) keresztül végeznek, amely lehetővé teszi a Quadency számára, hogy csatlakozzon és kommunikáljon a támogatott tőzsdékkel, és összegyűjtse az áradatokat, a számlaegyenleget, és adjon vételi és eladási megbízásokat..

A Quadency csapata számos értelmes biztonsági protokollt alkalmaz annak biztosítására, hogy platformjuk továbbra is ellenálló legyen a biztonsági előírások széles körével szemben. Ide tartozik az erős jelszavak használata minden felhasználói fiókhoz, valamint kétfaktoros hitelesítés (2FA) az összes felhasználói fiókhoz.

Platform biztonság

Ezenkívül, amikor az Exchange-fiókokat összekapcsolja a Quadency szolgáltatással, az adatok, beleértve az egyenlegeket, megrendeléseket és tranzakciókat, automatikusan szinkronizálódnak és biztonságosan tárolódnak a vállalati adatbázisokban. A felhasználói jelszavakat a Bcrypt használatával titkosítva tárolják, csakúgy, mint az Exchange API kulcsokat, és ezeket csak a fiókadatok szinkronizálásakor, vagy amikor a felhasználó műveleteket hajt végre összekapcsolt fiókjaival, visszafejtik..

A csapat azt is kijelenti, hogy minden személyazonosításra alkalmas információt biztonságosan titkosítanak, és soha nem osztanak meg harmadik felekkel, és a Quadency biztosítja, hogy a felhasználói adatokat mindig többrétegű titkosítással védjék, beleértve a 256 bites titkosítást a hálózaton keresztül, és az összes webhelyadatot titkosítva továbbítják Transport Layer Security („TLS”) kapcsolatok (azaz HTTPS).

A Quadency az Amazon Web Services szolgáltatásait is felhasználja az esetleges elosztott szolgáltatásmegtagadási („DDoS”) támadások mérsékléséhez, és az AWS WAF használatával tovább erősíti ellenálló képességét a rosszindulatú támadásokkal szemben..

A kifizetéseket a Coinbase Commerce és a Stripe szolgáltatáson keresztül dolgozzuk fel a biztonságos feldolgozás érdekében, és az összes információt biztonságosan adjuk át SSL-en keresztül. A Quadency csapat átlátható jellegű, és jelentős mennyiségű információt tett nyilvánosan elérhetővé a társaságról. Ezen túlmenően, mivel a Quadency Inc be lett építve az Egyesült Államokban, az ország törvényeinek megfelelően működik, és ez magas szintű kereskedelmi átláthatósághoz és felhasználóvédelemhez vezet.

Az automatizált kereskedési platformok használatakor mindig a legjobb, ha optimalizálja a saját személyes biztonsági módszereit, és a tőzsdefiók API korlátozása és a fiókból történő kifizetések letiltása megerősíti az ellenálló képességét a súlyos biztonsági megsértésekkel szemben..

Mennyire kezdőbarát a Quadency? 

A Quadency használatának megkezdése meglehetősen egyszerű, és a platformnak elég könnyen navigálhatónak kell lennie bárki számára, aki már használja a legnépszerűbb tőzsdéket kriptók vásárlásához és kereskedéséhez.

A robotok kiválasztásának, utólagos tesztelésének, majd élő számlákra való telepítésének folyamata némi gyakorlatot igényel a kívánt eredmények elérése érdekében, így a kezdőknek egy kis időt kell fordítaniuk a platform használatának megtanulására..

Ennek ellenére a fő műszerfal tiszta és intuitív elrendezéssel rendelkezik, amely megkönnyíti a keresett hely megtalálását, és a legtöbb feladat csak néhány kattintásra van. A Quadency a Messarival is integrálódik, hogy piaci elemzéseket és híreket nyújtson, és a csere- és pénztárca-egyenlegek figyelemmel kísérésének képessége segít abban is, hogy mindennel fent maradjon..

Quadency UI Layout

A várakozásoknak megfelelően a csapat számos erőforrást biztosít, amelyek minden szinten segítenek a kereskedőknek kereskedési útjuk során, ezek tartalmazzák az útmutatókat, oktatóvideókat, blogot és egy távirati csoportot. Bárki, aki regisztrál egy Pro fiókra, kihasználhatja az élő csevegés funkció előnyeit, és bár a Quadency használata egyszerű, jó mennyiségű szolgáltatást is kínál a tapasztaltabb kereskedők számára, akik fizetett előfizetés mellett döntenek..

Ide tartoznak az átfogó TradingView diagramok, a fejlett elemzések és az a képesség, hogy a csapat konfigurálja a végrehajtási algoritmusokat, a részletes hozzáférés-vezérlést és az elhelyezést az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

Ezenkívül a Strategy Coder bot a nulláról konfigurálható a Python használatával, és a csapat egy kereskedési botot is kódolni fog az Ön egyedi utasításai alapján. A TradingView bot lehetővé teszi a kereskedést a TradingView számlájáról kapott jelek alapján, és egyszerűen meg kell határoznia a riasztási feltételeket az adott stratégia beállításához.

A Smart Order bot a fejlettebb kereskedők számára is vonzó lesz, mivel egy speciális algoritmust használ, hogy nyomon kövesse pozícióját, megállítsa és nyereségét célozza belsőleg, anélkül, hogy kitenné a megrendelését a tőzsdei megbízási könyvbe..

A Quadency egyedülálló Intelligens javaslat A szolgáltatás egy felhőszerver-rajt használ fel napi több ezer backteszt feldolgozására, az egyes botok különböző paraméterkombinációinak kipróbálásával. Felfedezéskor a negatív eredményeket elvetik, és a nyereségeseket finomhangolják, amíg a különböző konfigurációk gyorsítótára nem jön létre.

Az Intelligens javaslat elérhető a Többszintű RSI v2, Mean Reversion v2, MACD v2 és Bollinger Bands v2 botokhoz, és a „Paraméterek” lapon található..

Annak érdekében, hogy ugyanazt a konfigurációt alkalmazza, mint egy sikeres bot, csak a „Másolás” gombra kell kattintania a bot pontos stratégiájának beállításakor. Ennek eredményeként a Quadency kínál valamit a kereskedők számára minden szinten, és az új és tapasztalt kereskedők számára egyaránt hasznosnak bizonyul az a lehetőség, hogy a platformot ingyenes és kiterjedt backtest botokhoz használják annak érdekében, hogy pontosan láthassák, hogyan fognak teljesíteni egy élő számlán..

Következtetés

Bár számos automatizált kereskedési platform létezik, amelyek célja a kriptográf kereskedési lehetőségek maximalizálása, Quadency vonzhatja a figyelmét a funkciók egyedülálló keveréke miatt. A tiszta felhasználói felület és az irányítópult vonzóbbá teszi az újabb kereskedőket, valamint a TradingView diagramok és a Messari erőforrásainak beépítése javítja a felhasználói élményt a platformon mindenki számára.

A botok jó választéka elérhető, amelyek egyértelmű szabályokat követnek, és bárki, aki jártas a technikai elemzésben, használhatja az előre konfigurált botok egyikét a TA alapú stratégiák kereskedelmére. Ezen felül konfigurálhatja a saját botját a semmiből, vagy a csapatot megteheti helyetted, és a platform számára előnyös lenne egy olyan belső piac is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen megvásárolják a legsikeresebb „tömegből származó” bot-konfigurációkat..

Annak ellenére, hogy 2018 óta létezik, a platform még mindig fejlődik, és egy mobilalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy éjjel-nappal nyomon kövessék számláikat, azonban a platform könnyen használható webes lehetőségként, és számos információval és biztonsággal rendelkezik utasításokat, amelyek segítenek az út során.

Ezenkívül a Pro előfizetés havonta 49,99 vagy 39,99 dollárba kerül, a csomagjától függően, és ez kissé drágának bizonyulhat az új felhasználók számára. Azonban ingyen használhatja a Quadency szolgáltatást, és csak akkor frissíthet fizetett számlára, ha alaposan tesztelte a botjait és elégedett volt az eredménnyel.

A platform jó cseretámogatást is kínál, és számos olyan népszerű kriptotőzsdével integrálódik, mint a Binance, a Coinbase Pro, a Gemini és a Kraken, és további cserék várhatóan a közeljövőben kerülnek bevezetésre. Fontos, hogy mivel a Quadency partnerséget kötött a Liquid, a Binance, a Kucoin és az OKEx társaságokkal, bárki, aki új fiókot nyit ezen a tőzsdén, hat hónapig ingyenes Pro-fiókot kap, míg bárki, aki rendelkezik már meglévő számlával, hozzáférhet egy ingyenes Pro-fiókhoz három hónap.

Ez a Quadency jó választás mindazok számára, akik automatizált kereskedésbe kívánnak bocsátkozni ezen tőzsdék egyikének használatával, mivel a platform összes funkcióját három-hat hónapig érheti el. A promóciós ajánlat nélkül is regisztrálhat egy ingyenes Hodler-fiókra, és kipróbálhatja a botokat, hogy lássa, hogyan működik az automatizált kereskedés, mielőtt eldöntené, hogy fizetett előfizetési csomagot szeretne-e választani..

Látogasson el a Quadency oldalra

Quadency

src = “~ images \ quadency-review-automated-crypto-trading-platform-portfolio-management.gif”

alt = “Quadency Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Egyszerű használat

9.0 / 10

Hírnév

8.0 / 10

Díjak

9.0 / 10

Vevőszolgálat

8.0 / 10

fizetési módok

9.0 / 10

Előnyök

 • Könnyen használható platform
 • Integrálódik a vezető cserékkel
 • Ingyenes Hodler-fiók
 • Ingyenes Pro tervek 3-6 hónapig

Hátrányok

 • Online jelenlétének fejlesztése
 • Kis távirati csoport
 • Nincs mobilalkalmazás

Látogatás {"@kontextus":"http: \ / \ / schema.org \ /","@típus":"Termék","név":"Quadency","kép":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 06 \ /quadency-review.gif","leírás":"A Quadency egy digitális vagyonkezelési platform, amely automatizált kereskedési és portfóliókezelési megoldásokat kínál mind a lakossági, mind az intézményi kereskedők számára. A platform átfogó funkciókat tartalmaz, amelyek célja a kriptovaluták kereskedelmének és befektetésének ésszerűsítése. Ide tartoznak a különféle kereskedési botok, amelyek előre konfigurálva vannak, vagy azokként testreszabhatók…","ajánlatok": {"@típus":"Ajánlat","ár":"0,00","priceCurrency":"$","eladó": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"}},"felülvizsgálat": {"@típus":"Felülvizsgálat","reviewRating": {"@típus":"Értékelés","bestRating":"10.","legrosszabb":"0","ratingValue":"8.60"},"név":"Quadency","reviewBody":"A Quadency egy digitális eszközkezelő platform, amely automatizált kereskedési és portfóliókezelési megoldásokat kínál mind a lakossági, mind az intézményi kereskedők számára. \ R \ n \ r \ nA platform átfogó szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek célja a kriptovalutákban történő kereskedés és befektetés folyamatának egyszerűsítése. Ide tartoznak a különféle előre beállított vagy tetszés szerint testreszabható kereskedési botok, a fejlett diagramok és a portfólióelemzések. \ R \ n \ r \ nEzek a funkciók együttesen fokozzák a kriptográfiai élményt, a Quadency pedig támogatja az automatizált kereskedést Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Kucoin, Liquid és OKEx. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA platform ingyenesen elérhető Hodler-fiók használatával; egy fizetős előfizetés azonban feloldja azokat a funkciókat, beleértve a magasabb kereskedési korlátokat, a többszörös bothasználatot és a platform Unified REST és Streaming API-jához való hozzáférést. A fizetett tervek havi 49,99 dollárba kerülnek, ha havi számlázást választanak, vagy havonta 39,99 dollárt, ha éves előfizetés mellett kötelezik el magukat, és a felhasználók választhatnak, hogy hitelkártyával vagy kriptóban fizetnek. \ R \ nLátogasson el a Quadency \ r \ n \ r \ nQuadency oldalra Áttekintés \ r \ nA Quadency székhelye az Egyesült Államokban található, és 2018 áprilisában alakult Quadency Inc. néven. Alapítói között van Rosh Singh jelenlegi vezérigazgató, CTO, Tony Tran és a COO Manish Kataria. \ R \ n \ r \ nTársaság megtartja a levelezési címet a Madison Ave 79. szám alatt, New York, NY 10016, Egyesült Államok, és kijelenti, hogy Felhasználási Feltételeit Delaware állam törvényei szabályozzák és értelmezik. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA quadenciát egy tapasztalt csapat vezeti, nagy tapasztalattal rendelkezik a pénzügy, a technológia és a marketing területén. Ennek eredményeként a platform sokféle megoldást kínál, és több mint tíz cserét támogat. Ez hozzáférést biztosít több mint 3000 kereskedési párhoz, és bárki számára lehetővé teszi az automatizált kereskedési stratégiák és a kriptovaluták kereskedését éjjel-nappal. \ R \ n \ r \ nA platform emellett integrálódik a TradingView és a Messari szolgáltatásokkal, és hozzáférést biztosít a kutatásokhoz, hírekhez és portfóliókhoz. kezelési eszközök, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy lépést tartsanak a legfrissebb fejleményekkel. Ezenkívül az algoritmikus végrehajtási keretrendszert, a professzionális kereskedési terminált és az egységes API-kat úgy tervezték, hogy kielégítsék a nagyfrekvenciás \ / intézményi kereskedők igényeit. \ R \ nFőbb jellemzők \ r \ n \ r \ n \ tFunkcionalitás \ u2013 Quadency működik webalapú megoldásként, és tiszta dizájnt és felhasználói felületet tartalmaz, amely minden szinten kereskedőket vonz. Ennek ellenére a fő irányítópult olyan szolgáltatások széles skáláját tartalmazza, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy automatizált kereskedési botokat használjon, és portfólióit egyetlen számlafelületről figyelje. \ R \ n \ tTechnológia \ u2013 A platform API-integrációkkal működik, több mint 10 támogatott cserével. és a Quadency egy Unified Crypto API-t használ, amely lehetővé teszi a REST-en keresztüli szabványos adatfolyam-továbbítást és interakciókat. Ez azt is lehetővé teszi, hogy bárki hozzáférhessen a legfrissebb és a korábbi piaci adatokhoz, például az OHLCV-hoz a gyertyatartó táblázatok vagy az utólagos tesztelési stratégiák megrajzolásához. kriptokereskedelem a felhasználók minden szintjén. A kereskedési botok a népszerű piaci, limit és stop megbízási stratégiákat használják, és rendelkezésre állnak a Grid Trading, Market Making, MACD, RSI, Bollinger Band és Smart Order botok is. \ R \ n \ t Tervek köre \ u2013 A szolgáltatás ingyenesen felhasználható a Hodler-fiókra történő regisztrációval, és fizetés nélkül széles körben felhasználható. A Pro által fizetett előfizetés havonta 49,99 vagy 39,99 dollárba kerül, attól függően, hogy milyen módon fizet, és magasabb kereskedési limitekhez, többszörös bothasználathoz és szélesebb körű utólagos teszteléshez vezet. \ R \ n \ tÜgyfélszolgálat \ u2013Quadency jó szintű ügyfélszolgálatot biztosít , és a Támogatási Központ számos útmutatót és cikket tartalmaz, valamint egy GYIK részt. A csapat hivatalos blogot is vezet, aktív Twitter-fiókkal és a Telegram csoporttal együtt. Élő csevegés és e-mail útján is kapcsolatba léphetnek velük. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHogyan kezdhesse el a Quadency szolgáltatást \ r \ nIngyen fiókot hozhat létre a tetején lévő \ u201cRegisztrálás fülre kattintva. a kezdőlap jobb oldalán. \ r \ n1) Hozzon létre egy fiókot \ r \ nA fiók regisztrálásához meg kell adnia egy e-mail címet, létre kell hoznia és meg kell erősítenie a jelszavát, mielőtt elfogadná az Általános Szerződési Feltételeket. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA részletek megerősítése után kapunk egy ellenőrző e-mailt, amely lehetővé teszi az e-mail cím ellenőrzését és a fiókhoz való hozzáférést. \ r \ n2) A fiók beállítása \ r \ nA hozzáférés után fiókját, látni fogja a beállítási folyamat megkezdésének lehetőségét. Ezt a \ u201cBegin Setup \ u201d fülre kattintva indíthatja el. Ezután megjelenik egy biztonsági üzenet, amely emlékeztet néhány bevált módszerre. Miután rákattintott a \ u201cI Megértem \ u201d lehetőségre, csatlakozhat az egyik támogatott központhoz. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa a Binance lehetőséget választja, meg kell adnia az API kulcsát és titkos kulcs részletei. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHa nem biztos benne, hogy milyen adatokkal rendelkezik, a Binance API kulcsadatok megkereséséhez be kell jelentkeznie a Binance fiókjába, és kattintson az \ u201cAPI Management \ elemre" majd \ u201cCreate API \".\ r \ n \ r \ nMeg kell neveznie az API kulcsot, és kattintson a \"Új kulcs létrehozása \", mielőtt megerősítené a 2FA kódját. A kulcsok létrehozását a megerősítő e-mailben elküldött összes utasítás követésével befejezheti. Ezután láthatja az API kulcsokat, és célszerű szerkeszteni az API kulcs korlátozásait a biztonsági beállítások maximalizálása érdekében. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMikor rákattint az Irányítópult fülön megadhatja azt a lehetőséget, hogy figyelje a pénztárca címeit vagy cseréljen fiókokat. Ha egy pénztárcát választ, akkor a rendszer kéri, hogy nevezze meg a pénztárcát, mielőtt konfigurálhatná annak részleteit. Ha úgy dönt, hogy hozzáad egy cserefiókot, akkor a rendszer átirányítja az Exchange API kulcsok összekapcsolására használt oldalra. \ R \ n \ r \ n \ r \ n3) Válasszon egy botot \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nVálaszthat számos előre konfigurált robot, amelyeket bizonyos kereskedési stratégiák követésére hoztak létre. A Smart Order, Market Maker, Market Maker Plus, Accumulator, Bollinger Bands, MACD, Mean Reversion és Multi Level RSI botok minden számlatulajdonos számára elérhetőek. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA kereskedés A View és a Grid Trader botok csak a Pro fióktulajdonosok számára érhetők el, csakúgy, mint a saját botjának Python használatával történő kódolása. A Quadency csapata is nyitott a kérésekre, és minden stratégiát kódol Önnek, és elérhetővé teszi a fiókjában speciális áron. \ R \ n \ r \ nAz Akkumulátor kereskedési bot kiválasztásakor kiválaszthatja a kívánt tőzsdét és kereskedési lehetőséget. párosítsa, mielőtt beállítja a teljes költési összeget, megrendelésenkénti összeget, időtartamot és a stopindítót. \ r \ n \ r \ nEz lehet az időszak vagy a teljes kiadás összege, és lehetősége van arra is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bot nem \ u2019nem hajthat végre bizonyos áron felüli vásárlásokat. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLehet rá, hogy a stratégiát a lehető leggyakrabban tesztelje, mielőtt eldöntené, hogy a botot élő kereskedési számlára telepítik-e. . \ r \ n \ r \ n \ r \ nTámogatott tőzsdék \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nA Quadency jelenleg több mint tíz népszerű kriptovaluta tőzsdével támogatja a kereskedelmet és a diagramintegrációt, és ezek a következők: \ r \ n \ r \ n \ tBinance \ r \ n \ tBanance US \ r \ n \ tBitfinex \ r \ n \ tBittrex \ r \ n \ tCoinbase Pro \ r \ n \ tGemini \ r \ n \ tHitBTC \ r \ n \ tKraken \ r \ n \ tKucoin \ r \ n \ tFolyékony \ r \ n \ tOKEx \ r \ n \ tPoloniex \ r \ n \ r \ nA teljes automatizált kereskedést jelenleg a Binance, a Bittrex, a Kucoin, a Liquid és az OKEx támogatja, és további tőzsdék várhatóan a közeljövőben kerülnek bevezetésre. \ r \ n \ r \ n \ r \ nMértékadási díjak \ r \ nA különféle kereskedőknek megfelelő tervek széles skálája áll rendelkezésre, és a platform ingyenesen használható a Hodler-fiókkal történő regisztrációval. \ r \ n \ r \ nAz ingyenes számlához nincs időkorlát, és a Hodler-fiók lehetővé teszi a cserefiók és a hideg \ / forró tároló pénztárca egyenlegének figyelemmel kísérését, valamint a platform portfólióelemzésének használatát. \ r \ n \ r \ nA Hodler-fiók havi 10 000 dolláros kereskedési korlátozásra korlátozódik. , és csak egy élő bot futtatását teszi lehetővé egyszerre, és napi tíz tesztet hajthat végre. \ r \ n \ r \ nA Unified REST-hez szintén nincs hozzáférés & Streaming API vagy élő támogatás, és ezeket a funkciókat egy Pro fizetett előfizetésre történő frissítéssel oldják fel, amely havi fizetéskor 49,99 dollárba, éves fizetés esetén pedig havi 39,99 dollárba kerül. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA Pro A fiókhoz havi 100 000 dolláros kereskedési limit is jár, és lehetővé teszi tíz élő robot futtatását egyszerre, és napi 100 backteszt elvégzését. \ r \ n \ r \ nAz intézményi számla korlátlan kereskedést tesz lehetővé, és nem korlátozza a a havi kereskedési korlátok, illetve a telepíthető botok és backtesztek száma. \ r \ n \ r \ nKözvetlenül kapcsolatba kell lépnie a Quadency csapattal, hogy tájékoztassa őket az igényeiről és árajánlatot kaphasson. \ r \ nIngyenes Pro Frissítés \ r \ nA Quadency csapata számos cserepartnert jelentett be, és olyan promóciós ajánlatot futtat, amely bizonyos cserefelhasználók számára ingyenes hozzáférést biztosít a Quadency Pro programhoz egy meghatározott időtartamra. \ R \ n \ r \ nPillanatnyilag bárki regisztrált to Liquid exchange hat hónapig ingyenesen használhatja a Pro számlát. Bárki, aki új fiókot hoz létre a Binance, a Kucoin és az OKEx szolgáltatásokon, hat hónapig ingyen használhatja a Pro fiókot, míg aki már rendelkezik meglévő fiókkal ezen tőzsdék egyikén, három hónapig ingyenes hozzáférést kap egy Pro fiókhoz. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAz ajánlat aktiválásához csak csatlakoztatnia kell meglévő cserefiókját (számláit) és \ / vagy új fiókot kell nyitnia egy partnercserével. \ r \ n \ r \ nFiókját körülbelül két órán belül automatikusan Pro-ra kell frissíteni, és a frissítéstől számított 24 órán belül e-mail értesítést is kap. \ r \ nHogy biztonságos a Quadency? \ r \ nAutomatizált kereskedési platformként a Quadency nem követeli meg, hogy bármilyen pénzt átutaljon, vagy közvetlenül hozzáférjen a kriptográfiai számláin lévő pénzeszközökhöz. Mindent egy alkalmazás-programozási felületen (API) keresztül végeznek, amely lehetővé teszi a Quadency számára, hogy csatlakozzon és kommunikáljon a támogatott cseréivel, és összegyűjtse az áradatokat, a számlaegyenleget, valamint adás-vételi megbízásokat adjon le. \ R \ n \ r \ nA Quadency csapat számos számot alkalmaz ésszerű biztonsági protokollokat, annak biztosítása érdekében, hogy platformjuk továbbra is ellenálló legyen a számos biztonsági megsértéssel szemben. Ide tartozik az erős jelszavak használata minden felhasználói fiókhoz, valamint a kétfaktoros hitelesítés (2FA) az összes felhasználói fiókhoz. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRáadásul, amikor a cserefiókokat összekapcsolja a Quadency, az információk az egyenlegeket, a megrendeléseket és a tranzakciókat automatikusan szinkronizálja és biztonságosan tárolja a vállalati adatbázisokban. A felhasználói jelszavakat a Bcrypt használatával titkosítva tárolják, csakúgy, mint az Exchange API kulcsokat, és ezeket csak a fiókadatok szinkronizálásakor, vagy amikor a felhasználó műveleteket hajt végre a kapcsolt fiókjaikkal. \ R \ n \ r \ nA csapat azt is kijelenti, hogy minden személyazonosításra alkalmas adat biztonságosan titkosítva és soha nem osztva meg harmadik felekkel, és a Quadency biztosítja, hogy a felhasználói adatokat mindig több rétegű titkosítással védjék, beleértve a 256 bites titkosítást a hálózaton keresztül, és az összes webhelyadatot titkosított Transport Layer Security (\ u201cTLS \ u201d) kapcsolatokon keresztül továbbítják (azaz HTTPS). \ r \ n \ r \ nA Quadency az Amazon Web Services szolgáltatásait is felhasználja az esetleges elosztott szolgáltatásmegtagadási (\ u201cDDoS \ u201d) támadások mérsékléséhez, és az AWS WAF segítségével tovább erősíti ellenálló képességét a rosszindulatú támadásokkal szemben. . \ r \ n \ r \ nA kifizetéseket a Coinbase Commerce és a Stripe szolgáltatáson keresztül dolgozzuk fel a biztonságos feldolgozás érdekében, és minden információt biztonságosan küldünk be SSL-en keresztül. A Quadency csapat átlátható jellegű, és jelentős mennyiségű információt tett nyilvánosan elérhetővé a társaságról. Ezen túlmenően, mivel a Quadency Inc be lett építve az Egyesült Államokban, az ország törvényeinek megfelelően működik, és ez magas szintű kereskedelmi átláthatóságot és felhasználóvédelmet eredményez. \ R \ n \ r \ nA legjobb mindig optimalizálja saját személyes biztonsági módszereit automatizált kereskedési platformok használatakor, és az Exchange-fiók API korlátozása és a fiókból történő kivonások letiltása megerősíti az ellenálló képességét a súlyos biztonsági megsértésekkel szemben. \ r \ nHogyan kezdőbarát a Quadency? \ u00a0 \ r \ n A Quadency-vel kezdve meglehetősen egyszerű, és a platformnak elég könnyűnek kell lennie ahhoz, hogy eligazodjon mindenki számára, aki már a legnépszerűbb tőzsdéket használja kriptók vásárlásához és kereskedéséhez. élő számlákon némi gyakorlatot igényelnek a kívánt eredmények elérése érdekében, ezért a kezdőknek egy kis időt kell fordítaniuk a platform használatának megtanulására. \ r \ n \ r \ nAz elmondottak szerint a fő d Az ashboard tiszta és intuitív elrendezéssel rendelkezik, amely megkönnyíti a keresett hely megtalálását, és a legtöbb feladat csak néhány kattintásra van. A Quadency a Messarival is integrálódik, hogy piaci elemzéseket és híreket nyújtson, és a csere- és pénztárcaegyenlegének figyelemmel kísérése szintén segít mindenben a csúcson maradni. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nA várakozásoknak megfelelően, a csapat számos erőforrást biztosít, amelyek minden szinten segítenek a kereskedőknek kereskedési útjuk során, ezek tartalmazzák az útmutatókat, oktatóvideókat, blogot és egy távirati csoportot. Bárki, aki regisztrál egy Pro fiókra, kihasználhatja az élő csevegés funkció előnyeit, és bár a Quadency használata egyszerű, jó mennyiségű szolgáltatást is kínál a tapasztaltabb kereskedők számára, akik fizetett előfizetés mellett döntenek. \ R \ n \ r \ n Ezek tartalmazzák az átfogó TradingView diagramokat, a fejlett elemzéseket, valamint azt a lehetőséget, hogy a csapat konfigurálja a végrehajtási algoritmusokat, a részletes hozzáférés-vezérlést és a helymeghatározást az Ön egyedi igényeinek megfelelően. \ r \ n \ r \ n Ezen felül a Strategy Coder bot konfigurálható karcolódjon meg a Python használatával, és a csapat kódolni fog egy kereskedési botot is az Ön utasításai alapján. A TradingView bot lehetővé teszi a kereskedést a TradingView fiókjából kapott jelek alapján, és egyszerűen meg kell határoznia a riasztási feltételeket az adott stratégia beállításához. \ R \ n \ r \ nA Smart Order bot a haladóbb kereskedők számára is vonzó lesz, mivel egy speciális algoritmust használ a pozíciójának, a megállásnak és a nyereség céljának belső nyomon követésére anélkül, hogy kitenné a megrendelését a csere rendelési könyvnek. \ r \ n \ r \ nA Quadency egyedülálló Smart Suggest funkciója felhőszerverek raját használja fel naponta több ezer backtesztet, az egyes botokhoz különböző paraméterkombinációk kipróbálásával. Felfedezéskor a negatív eredményeket elvetik, és a nyereségeseket finomhangolják, amíg különféle konfigurációjú gyorsítótár jön létre. \ R \ n \ r \ nSmart Suggest érhető el a Multi-Level RSI v2, Mean Reversion v2, MACD v2 és Bollinger Bands v2 botok, és megtalálhatók a \"Paraméterek \" lapon. \ r \ n \ r \ nA sikeres botokhoz hasonló konfiguráció alkalmazásához csak a \ gombra kell kattintania"Másolat\" amikor pontosan meghatározza botjának stratégiáját. Ennek eredményeként a Quadency kínál valamit a kereskedők számára minden szinten, és az a képesség, hogy a platformot ingyenes és kiterjedt backtest botok számára tudja használni annak érdekében, hogy pontosan láthassák, hogyan fognak teljesíteni egy élő számlán, hasznos lesz az új és a tapasztalt kereskedők számára egyaránt. \ nKövetkeztetés \ r \ nMíg számos automatizált kereskedési platform létezik, amelyek célja a kriptográf kereskedési lehetőségek maximalizálása, a Quadency a funkciók egyedülálló keveréke miatt magára vonhatja a figyelmét. A tiszta felhasználói felület és az irányítópult vonzóbbá teszi az újabb kereskedőket, valamint a TradingView diagramok és a Messari erőforrásainak beépítése javítja a felhasználói élményt mindenki számára, aki a platformon található. \ R \ n \ r \ nSok botot is kínál, amelyek egyenesen követik szabályokat, és bárki, aki jártas a technikai elemzésben, használhatja az előre konfigurált botok egyikét a TA alapú stratégiák kereskedelmére. Ezen felül konfigurálhatja a saját botját a semmiből, vagy a csapatot teheti meg helyetted, és a platformnak is előnye származna egy belső piactérből, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen megvásárolják a legsikeresebb botkonfigurációkat. \ n \ r \ nA ellenére, hogy 2018 óta létezik, a platform még mindig fejlődik, és egy mobilalkalmazás lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy éjjel-nappal nyomon kövessék számláikat, azonban a platform könnyen használható webes lehetőségként, és rendelkezik egy számos információ és biztonsági figyelmeztetés, amelyek segítenek az utad során. \ r \ n \ r \ nRáadásul a Pro előfizetés havonta 49,99 vagy 39,99 dollárba kerül, a csomagodtól függően, és ez kissé drágának bizonyulhat az új felhasználók számára. Azonban ingyen használhatja a Quadency szolgáltatást, és csak akkor frissíthet fizetett fiókra, ha átfogóan tesztelte a botjait, és elégedett volt az eredménnyel. \ R \ n \ r \ nA platform emellett jó cseretámogatást is kínál, és számos mással integrálódik. népszerű kriptotőzsdék, mint például a Binance, a Coinbase Pro, a Gemini és a Kraken, és további cserék várhatók a közeljövőben. Fontos, hogy mivel a Quadency partnerséget kötött a Liquid, a Binance, a Kucoin és az OKEx társaságokkal, bárki, aki új fiókot nyit ezen a tőzsdén, hat hónapig ingyenes Pro-fiókot kap, míg bárki, aki rendelkezik már meglévő számlával, hozzáférhet egy ingyenes Pro-fiókhoz három hónap. \ r \ n \ r \ nEz a Quadency jó választás mindazok számára, akik automatizált kereskedelmet kívánnak folytatni ezen tőzsdék egyikének használatával, mivel három és hat hónapos időtartamra elérheti a platform összes funkcióját. A promóciós ajánlat nélkül is regisztrálhat egy ingyenes Hodler-fiókra, és kipróbálhatja a botokat, hogy lássa, hogyan működik az automatizált kereskedés, mielőtt eldöntené, hogy fizetett előfizetési csomagot szeretne-e igénybe venni. \ R \ nLátogassa meg a Quadency szolgáltatást.","szerző": {"@típus":"Személy","név":"Eugene Kem"},"datePublished":"2021-01-05"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me